cickos Aktivan član Poruka 1.561 danas u 19:19 - Druze Aco mi ti se kunemo! #1 Srbija Global, uvijek na visini zadatka. Titi je ziv, umro nije . . .
Redmond Elita Poruka 17.782 danas u 19:22 - Druze Aco mi ti se kunemo! #2 jao jedva čekam da ga maknemo, da ne gledam velikog brata više
DarkMoon Legenda Poruka 56.711 danas u 19:51 - Druze Aco mi ti se kunemo! #3 U ludaru smestiti sotonu do kraja zivota.
jolemisa Buduća legenda Poruka 34.429 pre 49 minuta - Druze Aco mi ti se kunemo! #4 Negde u gradu u javni kavez,da ga gleda narod kako ludi i kako se stvarno ponasa.
P pertowic Poznat Poruka 7.885 pre 49 minuta - Druze Aco mi ti se kunemo! #5 Redmond: jao jedva čekam da ga maknemo, da ne gledam velikog brata više Kliknite za proširenje... a dotle ces redovno da nam kmecis, kao i do sad. jel tako?
Redmond: jao jedva čekam da ga maknemo, da ne gledam velikog brata više Kliknite za proširenje... a dotle ces redovno da nam kmecis, kao i do sad. jel tako?
Redmond Elita Poruka 17.782 pre 48 minuta - Druze Aco mi ti se kunemo! #6 pertowic: a dotle ces redovno da nam kmecis, kao i do sad. jel tako? Kliknite za proširenje... stvarno treba da počnu da zaključavaju ćacilend noću
pertowic: a dotle ces redovno da nam kmecis, kao i do sad. jel tako? Kliknite za proširenje... stvarno treba da počnu da zaključavaju ćacilend noću
Kiki63 Iskusan Poruka 5.484 pre 38 minuta - Druze Aco mi ti se kunemo! #7 Da nije Ace na krstarici bi bilo dosadno
H hm337 Elita Poruka 22.371 pre 10 minuta - Druze Aco mi ti se kunemo! #8 Kiki63: Da nije Ace na krstarici bi bilo dosadno Kliknite za proširenje... bilo bi manje toksično