СОМА ЕВРА, ДРУЖЕ!

bratcu
te pare i treba da dodju narodu

drugo,
mislim da nema 4.5 miliona
jer, koliko ja znam
ko je vec uzo neke deonice, moze da se pozdravi s ovim

a uzo ih je svako ko je radio negde

tako da ta cifra pada bar na trecinu...

i nije narod alav, mnogo veci deo para od privatizacije je trebao da dobije.
od njihovih para je i izgradjeno to shto se prodaje

a kosovo odavno nije nash problem! dok s druge strane, pravih problema imamo na pretek!
Pa pricenjuje se da ih ima oko 4,5 miliona bez ovih sto su uzeli akcije ,kad hebiga dobijaju svi punoletni gradjani .Inace ovo boldovano je demagoska glupost nasih radnika zaostalih u vremenu samoupravljanja,sagradili su oni qurac u Srbiji kojoj je pre rata 90% stanovnistva bilo seljacko i bavilo se poljoprivredom ,od kojih su oni para napravili odjednom tolke fabrike? Napravila ih je drzava nesto od kredita iz inostranatva ,neke fabrike koje su ranije postojala je drzava posle rata otela od starih vlasnika ,sve fabrike su vec znale gde ce prodati to sto naprave i po kojoj ceni nije bilo trzisne privrede ,gubici su se prelivali iz drugih firmi i iz kredita ,imali su samoupravljane i mogli su da rada sta su hteli, a sada matorci kao kenjaju "sve mi to izgradili " a sve su na tacnu dobijali i velik deo onoga sto su oni "izgradili " mi cemo jos dugo otplacivati.Pametnije i bilo drzavi da te 4,5 milijarde ulozi u bolnice ,skole ili puteve ,nego da dodeli svakom gradjanu po iljadu orja jaka stvar ionako te pare spickas za mesec ,dva najvise, ovako bi bar nesto korisno ostalo .

Pa pricenjuje se da ih ima oko 4,5 miliona bez ovih sto su uzeli akcije ,kad hebiga dobijaju svi punoletni gradjani .Inace ovo boldovano je demagoska glupost nasih radnika zaostalih u vremenu samoupravljanja,sagradili su oni qurac u Srbiji kojoj je pre rata 90% stanovnistva bilo seljacko i bavilo se poljoprivredom ,od kojih su oni para napravili odjednom tolke fabrike? Napravila ih je drzava nesto od kredita iz inostranatva ,neke fabrike koje su ranije postojala je drzava posle rata otela od starih vlasnika ,sve fabrike su vec znale gde ce prodati to sto naprave i po kojoj ceni nije bilo trzisne privrede ,gubici su se prelivali iz drugih firmi i iz kredita ,imali su samoupravljane i mogli su da rada sta su hteli, a sada matorci kao kenjaju "sve mi to izgradili " a sve su na tacnu dobijali i velik deo onoga sto su oni "izgradili " mi cemo jos dugo otplacivati.Pametnije i bilo drzavi da te 4,5 milijarde ulozi u bolnice ,skole ili puteve ,nego da dodeli svakom gradjanu po iljadu orja jaka stvar ionako te pare spickas za mesec ,dva najvise, ovako bi bar nesto korisno ostalo .

Pa za bolnice ne bih dala.Ne mogu da stignem na red za jedan obican uput...Moram uzeti slobodan dan.Za skole se slazem i za puteve ali ako nisu u BEOGRADU

Моје питање у вези овог текста гласи: да ли верујете да ћете добити ваших сома евра, које вам је обећао
млађани Динкић? И да ли је та лова довољна да вас "орасположи" у замену за Косово и Метохију, ако нам
га отму?

Код српске гласачке СТОКЕ, једна те иста превара пали по неколико пута упркос томе
што је изговорена из бедних уста истих превараната! Да су доминантној већини у Србији
свраке покљуцале мозак, видљиво је кроз догађаје који су се збили и онима који се
у Србији дешавају.

Свако двоножац који се представља човеком, а кога квислиншки шибицари
и лопуже намагарче на исту фору више од ЈЕДНОМ, комплетан је идиот
и нечовек!

Back