Srbija poklonila 5 miliona evra Rusiji

Govoriš o oslobađanju i avnojevskim rješenjima, a zvučiš kao da si pao direktno iz prošlog stoljeća.
Какве то везе има једно са другим. Народи који немају историју, морају даје измишљају и краду од других. То што говориш, је као да си рекао , говориш о свињаријама приликм кроатокомунистичке окуапцие, а коса ти је плава.

Мени би ово што си написао деловало чудно, да не знам с ким имамо посла.

Мсм...да шаље патријарха и жену која нема никаквих дипломатских искустава у Москву?

Чекај, зар не треба Србија у Москви да има тим сачињен од најбољих дипломата (Москва, Њујорк, Пекинг, Брисел, Лондон, Париз, Рим...), па да те дипломате сређују овакве ствари и све испреговарају, а онда се он само појави да стави параф на већ готов дил.

А онда се сетим да нам се држава састоји од Ћацади коју чине некадашње ку.р.ве, шофери, нарко дилери и ретарди, тако да ми је сасвим логично да нема кога да пошаље, а то мало што нађе, шаље да моле, уместо да воде преговоре.

Немамо сад Милоша Обреновића и Петра Ичка.

"Слушај Петре, ти ћеш ићи као наш први Амбасадор код Порте. Кад стигнеш у Цариград примиће те Султан у аудијенцију и предаћеш му акредитивна писма. Пази добро Петре, кад будеш тамо пред Султаном. Да се курчиш бре, да виде Турци да Србија није мачији кашаљ. Не могу они да раде како они хоће. Али Петре, добро води рачуна. Ако на то твоје курчење, почне и Султан да се курчи, е... ти Петре, одма' да одкурчиш, јер је Србија ипак мала земља. И да знаш - Султан је слаб на паре и на мушко дупе, а ми паре немамо да ти дамо."

U vreme kada nam zbog Rusa uvode sankcije, kada nam dolazi neizvesno vreme, a firme iz EU se polako povlače, mi častimo Ruse sa 5000000e,navodno za obnovu regiona Kurska. Držim da su u ovom ratu Rusi okupatori i da je pravo suverene Ukrajine da brani i odbrani svoju slobodu. Mi, koji smo uvek bili na pravoj strani istorije, ovaj put smo zakazali. Pomažemo okupatoru koji otima zemlju svakoj susednoj državi, koja ne želi da im Rusi vladaju. Čak ni Italijani nisu davali pare Hitleru za obnovu Berlina, za vreme savezničkog bombardovanja. Mi se ponižavamo pred celim svetom. Onakav susret sa Putinom, u svakoj normalnoj državi, bi se žestoko kažnjavao za izdaju. Pri tome, mi smo siromašna država, zadužena do grla, u kreditima. Čije pare Vučić poklanja Rusima? Čime su to zaslužili i dokle više da im se ponižavamo?

Не пиши глупости. У нас је обичај клечења пред султаном велика традиција.

Srbi se sprdaju sa Slovencima i Hrvatima kao navodnim bečkim konjušarima, međutim sami su 100-puta gori moskovski konjušari i sluge.
Na žalost, ovako baš ispada. Ne mogu da se ne setim pokojnog ministra za kulturu, Bore Čorbe, koji je to izjavio za Slovence, a na kraju i sam završio u Sloveniji, skupljajući kereća goovna po parkovima

U vreme kada nam zbog Rusa uvode sankcije, kada nam dolazi neizvesno vreme, a firme iz EU se polako povlače, mi častimo Ruse sa 5000000e,navodno za obnovu regiona Kurska. Držim da su u ovom ratu Rusi okupatori i da je pravo suverene Ukrajine da brani i odbrani svoju slobodu. Mi, koji smo uvek bili na pravoj strani istorije, ovaj put smo zakazali. Pomažemo okupatoru koji otima zemlju svakoj susednoj državi, koja ne želi da im Rusi vladaju. Čak ni Italijani nisu davali pare Hitleru za obnovu Berlina, za vreme savezničkog bombardovanja. Mi se ponižavamo pred celim svetom. Onakav susret sa Putinom, u svakoj normalnoj državi, bi se žestoko kažnjavao za izdaju. Pri tome, mi smo siromašna država, zadužena do grla, u kreditima. Čije pare Vučić poklanja Rusima? Čime su to zaslužili i dokle više da im se ponižavamo?

Toliko je Vucic dao samo Hilari Klinton jer je kako rece pametan...

...

Nama Rusi nikad ništa finansijski nisu pomogli. Ne razumem tu psihologiju, da se neko ku*či sa njima. Ah, da. Pa to su bratja.
Hahahahaha
Što volim ove "nikad ništa"

Sin Nikole Pašića, da bi zgubidanski došao do love,pisao ruskoj carici u ime Aleksandra da mu hitno pošalje kintu do prvog.
Ova se malo čudila da je Srbija bankrot ali je poslala.
Kralj Alrksandar kad su stigle pare i zbog čega tj koga - hteo da poludi
Nikola Pašić malo pocrveneo
Njegov sin debil ni malo, bilo mu krivo samo što mu propala fora

Hahahahaha

Sin Nikole Pašića, da bi zgubidanski došao do love,pisao ruskoj carici u ime Aleksandra da mu hitno pošalje kintu do prvog.
Sta mislis da mi pisemo Putinu da nam pozajmi kintu do prvog? :think:

Hahahahaha

To mu poslali neki džeparac, da klinja kupi boba i žvaka.

Back