cvetakkkk777
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Nemoj sada takooo, sta fali, neki lep Italijana sada si joj/nam srusila iluzije
mada frajer meni ne treba...sem ukoliko nije dosao sa mnom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sada takooo, sta fali, neki lep Italijana sada si joj/nam srusila iluzije
ne fali...visak jeNemoj sada takooo, sta fali, neki lep Italijan![]()
ne fali...visak je![]()
Aaaaa, znaci to je u pitanju?a dzabe...dzabe...imam ja svog italijana nad italijanima![]()
Ja se ne bunim, nemam svog Italijana ??a dzabe...dzabe...imam ja svog italijana nad italijanima
eto tebi taman taj!![]()
a to...nego...kako si ti brzo presla sa Kubanaca na ItalijaneAaaaa, znaci to je u pitanju![]()
Hahahahahahahahahahaa to...nego...kako si ti brzo presla sa Kubanaca na Italijane![]()
Nikad to nije na odmeta sada si joj/nam srusila iluzije
Zbog Ramazotijaa to...nego...kako si ti brzo presla sa Kubanaca na Italijane![]()
a dobro...i to je deo...probati i uziveti se u druge kulture istrazivati...Hahahahahahahahahaha
Hahahahaha, ma kako nije. Šala na stranu, nisam taj tip, osim ako je u pitanju Ramazzotti, onda mozea dobro...i to je deo...probati i uziveti se u druge kulture istrazivati...![]()
Ne znam, imam veliku zelju da barem jednom negde sama otputujem i uzivam u slobodi
Svakako to i ucini!
Probaj sve sto zelis, godine prodju a zelje nam ostanu.
Oduvek sam volela solo vreme na putu, jos od romana Kroz pustinju i prasumu. Najpre sam gledala da klisnem mojima, potom sam koristila studentska putovanja, otkrice low cost prevoza a potom sam radila u avijaciji, sa layover-ima i besplatnim kartama sam svuda tumarala sama i to se nikome i ne javim kad podjem, klisnem. Uz normalnu dozu opreza najverovatnije ti se nista nigde nece desiti.
Ako je poznato kao nesigurno samo nemoj nositi skup nakit, skupe tasne, izbegavaj brendove na sebi, paznja nam nije potrebna na takvim mestima.
Ja sam tako radila, skinem cak i mindjuse ali sam uvek setala, pa gre'ota je ne videti svet.
Najlepsa su poznanstva na putovanjima. Krenes sam a upoznas ko zna koga.
Meni takva iskustva veoma prijaju.
Putovanja sa maaaalom decom i kao mlad/bez dece su nebo i zemlja tako da go for it!!!
Da kasnije mozes mirne duse u Legoland![]()
Za zensku nije dobro da zvrlja sama po svetu, narocito u "trece zemlje" gde ima kriminala i nasilja., a KUBA je tu negde.Vase misljenje o solo putovanjima, iskustvo ako ste imali priliku da negde otputujete sami. Naročito me zanima iskustvo zena jer volela bih da za 2-3 godine otputujem sama npr na Kubu, vec dugo mi jakooo privlaci paznju, tako da cu sigurno krenuti da stedim, ali s obzirom da sam zensko, sta mislite da li je pametno ici sama. Mene nije previse strah, ali opet ovaj svet je lud
lako je devojkama.............E bas too. Slazem se sa tim, zbog toga me i privlaci ta ideja jer sve sama odlucujem gde cu sta cu. Hvala na preporuci i meni je prolazilo kroz glavu da cisto prvo probam neko putovanje po Italiji, Spaniji nesto ipak malo blize za pocetak. Gledala sam bas jedan video gde devojka prica kako je za jako malo novca proputovala pola sveta, ima toliko nacina, samo ih treba pronaci i biti hrabar
a vama je tesko zato sto...?lako je devojkama.............
pa zenske penzije su mnogo manje od muskih.a vama je tesko zato sto...?![]()
Pa ne znam stoo se svi toliko cude kad spomenem da zelim sama negde da otputujem, ajde vi sa foruma ni ne poznajete me pa mozete da napisete sta god, nego generalno ljudi iz okruzenja ne shvataju zasto zelim sama da putujem. Ja nzm sta je tu toliko cudno, prosto zelim da odmorim mozak, radim, zaradim i nagradim samu sebe, da se odmorim od starih ljudi i upoznam neke nove, da upoznam drugu kulturu, vidim nesto novo. Da se probudim kad ja hocu, idem gde ja hocu, radim sta hocu i jedem sta hocu. Cim kazes da hoces sam/a negde da putujes ljudi misle bices usamljen, meni je to sloboda. Uostalom mlada sam, treba da iskoristim zivot.. I kad to kazem ne mislim na opijanje, zurke ž, drogu, momke sta god ljudi pomisle, nego na nesto sto ce meni da doprinese, nesto novo.. A solo putovanje je prava stvar za jednu devojku, nauci da bude jos vise snalažljiva, oprezna, samostalna...Za zensku nije dobro da zvrlja sama po svetu, narocito u "trece zemlje" gde ima kriminala i nasilja., a KUBA je tu negde.
Ne znam zasto oces bas sama da ides? Jel ti smeta pratnja il sta?
U sustini , pici ces sama al ce uz put sigurno pokupiti nekog decka il devojku, par, grupu.......pa na kraju , opet neces biti sama.
Takve lepe dozivljaje ipak treba sa nekim podeliti..............ostace ti u daleko lepsim uspomenama nego da si sama na fotosima.
Predlazem mene da ti pravim fotose uz put.
Apsolutno se slažem. Nemoj da te je briga oko toga, ja da sam vodio računa šta ko misli ne bih od grčkih letovališta uopšte stigao dalje....Pa ne znam stoo se svi toliko cude kad spomenem da zelim sama negde da otputujem, ajde vi sa foruma ni ne poznajete me pa mozete da napisete sta god, nego generalno ljudi iz okruzenja ne shvataju zasto zelim sama da putujem. Ja nzm sta je tu toliko cudno, prosto zelim da odmorim mozak, radim, zaradim i nagradim samu sebe, da se odmorim od starih ljudi i upoznam neke nove, da upoznam drugu kulturu, vidim nesto novo. Da se probudim kad ja hocu, idem gde ja hocu, radim sta hocu i jedem sta hocu. Cim kazes da hoces sam/a negde da putujes ljudi misle bices usamljen, meni je to sloboda. Uostalom mlada sam, treba da iskoristim zivot.. I kad to kazem ne mislim na opijanje, zurke ž, drogu, momke sta god ljudi pomisle, nego na nesto sto ce meni da doprinese, nesto novo.. A solo putovanje je prava stvar za jednu devojku, nauci da bude jos vise snalažljiva, oprezna, samostalna...
Nisam neko ko se opterećuje tudjim predrasudama, tako da svakako cu da probam, da li za godinu, dve, tri to je nebitno, skupice se lovaApsolutno se slažem. Nemoj da te je briga oko toga, ja da sam vodio računa šta ko misli ne bih od grčkih letovališta uopšte stigao dalje....
Ljudi su učaureni u neke svoje fobije i predrasude i ti tu ne možeš ništa. Tvoja odluka je da li ćeš da se izdigneš iznad toga i priuštiš sebi doživljaj kakav želiš i za svoju dušu.
Otišao sam na Kubu sam, pa Tajland jedno 4-5 puta po 3 nedelje, Vijetnam, Španiju, Nemačku....brdo gradova kao city break...i nemam trunku žaljenja. opet bih isto bez problema iako nemam ništa protiv društva ako je to društvo kompatibilno ne u smislu da voli iste stvari nego isto tako nezavisno kao ja i nema potrebu da nameće svoje prioritete i ne zahteva 24/7 pažnju.
Najlepši način da se doživi svako putovanje je da vidiš šta želiš u ritmu koji želiš onda kada želiš, bez ikakvih presija i sa što manje kompromisa. To je činjenica. Nemoj da te iko ubedi da nije tako.
Imaš moje utiske ovde na forumu sa nekih mojih solo putovanja:
https://forum.krstarica.com/threads/vijetnam-putopis-pocetni-nivo.820425/
https://forum.krstarica.com/threads/tajland.748537/
pa sad dal je bas prava stvar za jednu devojku............????Pa ne znam stoo se svi toliko cude kad spomenem da zelim sama negde da otputujem, ajde vi sa foruma ni ne poznajete me pa mozete da napisete sta god, nego generalno ljudi iz okruzenja ne shvataju zasto zelim sama da putujem. Ja nzm sta je tu toliko cudno, prosto zelim da odmorim mozak, radim, zaradim i nagradim samu sebe, da se odmorim od starih ljudi i upoznam neke nove, da upoznam drugu kulturu, vidim nesto novo. Da se probudim kad ja hocu, idem gde ja hocu, radim sta hocu i jedem sta hocu. Cim kazes da hoces sam/a negde da putujes ljudi misle bices usamljen, meni je to sloboda. Uostalom mlada sam, treba da iskoristim zivot.. I kad to kazem ne mislim na opijanje, zurke ž, drogu, momke sta god ljudi pomisle, nego na nesto sto ce meni da doprinese, nesto novo.. A solo putovanje je prava stvar za jednu devojku, nauci da bude jos vise snalažljiva, oprezna, samostalna...
Devojka moze da uziva, da bude srecna i ispunjena i bez muskarca, drustva ili bilo kakve pratnje, sama sa sobom... Ima li bilo sta mocnije od devojke koja odluci da sama ode na potpuno drugi kraj sveta bez ikoga, sama sa sobom, takva devojka moze sveee !pa sad dal je bas prava stvar za jednu devojku............????
zajednicki dozivljaji su mnogo lepsi.
ima mnogih stvari...nije stvar u dokazivanju i moci...vec u zeli da budes sam tada i tamoIma li bilo sta mocnije od devojke koja odluci da sama ode na potpuno drugi kraj sveta bez ikoga, sama sa sobom, takva devojka moze sveee ! ?
Vase misljenje o solo putovanjima,
Zašto?На та места не бих ишао ни групно.
Zašto?