ШОКАНТНО ХАЈКА НА ГЕНЕРАЛА ДИКИЋА

I sto bi ga Dacic i Tadic onda smenjivali?

Ko je glup da smeni svog coveka, koga je postavio da radi prljave drzavne poslove?

Зато што су се прешли Гненерал Дикић не жели да ради за режим и Тадића него за Србију ето зато им не одгвоара.Жандармерија је ту да брани интерес грађана а не политичара

Не желим да верујем да ће медији да смене Гнерала Дикића толика је хајка на њега каква није запамћена још од хајке на Пуковника Улемека

Човек који обавља свој посао ,човек којем је Србија изнад свега није подобан јер то је ипак превише српски за Србију

Зато што су се прешли Гненерал Дикић не жели да ради за режим и Тадића него за Србију ето зато им не одгвоара.Жандармерија је ту да брани интерес грађана а не политичара

Све што би иначе било нормално, сада у предизборној трци није.Тако треба да посматраш ствари.
Иначе, колико год ми б92 и Ћосић били антипатични, овај генарал се показао у тој емисији као тешка буздованчина.

Pa naivni Ivica sa Maricom. :rotf:

Ви сте другарице на мојом темама углавном да би мене лично провоцирали ,молим вас вратите се на тему или је заобиђите .Нисам жељна препуцавања са вама уз сво поштовање

Све што би иначе било нормално, сада у предизборној трци није.Тако треба да посматраш ствари.
Иначе, колико год ми б92 и Ћосић били антипатични, овај генарал се показао у тој емисији као тешка буздованчина.

Показао се као човек који брани своје ставове јер је требао да дрхти пред Југославом када је показао ДРЖАВНУ ТАЈНУ .Дајте молим вас другарице мало поштовања према човеку који је носилац ратног крста

Показао се као човек који брани своје ставове јер је требао да дрхти пред Југославом када је показао ДРЖАВНУ ТАЈНУ .Дајте молим вас другарице мало поштовања према човеку који је носилац ратног крста

Kako sam procitala, pominju se i neka vozila i nekoliko otudjenih krava.

Pa on i treba da bude buzdovančina , uostalom kada si ti videla da neki pandur nije buzdovančina?

Kako ti kao komuniskija možeš da poštuješ bilo kakav krst ? Bićeš kritikovana u tvojoj partijskoj organizaciji .

Мислим да се око овога диже превише прашине. То су се само мало ове две стране споречкале. Брзо ће се то ућутати, не брините. Са истог извора они пију воду. Па они су најуже сарађивали цело време док нису напунили онај највећи затвор за србе на свету. Ово је било само мало несмотрености међу њима.
Погледајте само који се значај придаје ставу једне НВО? Њено мишљење је подигнуто на највиши државни ниво. Цела државна администрација и сва јавност само прича и дискутује о овоме. Хеј, бре!?

Back