Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Glupo pitanje ali gde je pametnije kupiti sociva u opticarskim radnjama ili apotekama (ako uopste prodaju) ili je svejedno?
I ako neko moze da mi preporuci radnju/apoteku da je bio/la zadovoljan cenama i socivima u Beogradu bilo bi lepo. Mozete preko privatne poruke ako necete da reklamirate
I koju marku preporucujete? Vidim postoji Ciba Vision, Cooper Vision, Baush & Lomb..........
Glupo pitanje ali gde je pametnije kupiti sociva u opticarskim radnjama ili apotekama (ako uopste prodaju) ili je svejedno?
I ako neko moze da mi preporuci radnju/apoteku da je bio/la zadovoljan cenama i socivima u Beogradu bilo bi lepo. Mozete preko privatne poruke ako necete da reklamirate
I koju marku preporucujete? Vidim postoji Ciba Vision, Cooper Vision, Baush & Lomb..........
Da li si bio na pregledu i koju vrstu sociva su ti doktori preporucili? Koju dioptriju imas? Da li si nekada nosio sociva?
Koji ce ti onda sočiva. furaj bez naočara kad izadješ iz kuće, naočare samo kad učiš ili si na kompu
Inače na taj način se i danas ustanovljava dioptrija![]()
Ne vidim na daljinu tj. detalje sto drugi vide ja ne vidim. Tako da nosio bih sociva a cvike u kuci.
Zar se diotrija ne meri laserskom metodom uz pomoc kompjutera u zsirenje zenica????
Jesam ali merili su mi dioptriju metodom od pre 500 godina na VMC-u. Stave okvir na lice i menjaju stakla pa gledas u slova na zidu i kazes dal vidis bolje ili losije i tom metodom dosli do zakljucka da imam -0,75 na oba oka.
Nikad nisam nosio sociva
Pa ja idem u očnu kuću na glasu, pa opet mi dioptriju proveravaju na taj način. Ono jeste da prvo odrede kompjuterski dioptriju, ali posle doktorka menja stakla u okviru, da dođemo do najboljeg rešenja. Tako da se ta metoda " od pre 500 godina " i danas uspešno primenjuje, na više mesta.
Hehe meni delovalo smesno da se tako radi. Ok tako je kako je
Ako neko ima preporku za odredjeno mesto kupovine i odredjenu marku nek se ne ustrucava da napise
Ne biras marku kao da kupujes patike. Sve zavisi koju vrstu sociva treba da nosis.
Ok je to al zasto onda postoje 3 razlicite marke za koje znam. I svi imaju meka sociva. Pa onda se treba odluciti za neku marku
Ok je to al zasto onda postoje 3 razlicite marke za koje znam. I svi imaju meka sociva. Pa onda se treba odluciti za neku marku
Ne mogu u more ako ne znash da plivash![]()

Ha,ha,ha! Ja sam odgovorila na pitanje koje je tako postavljeno.