Vanila7
Veoma poznat
- Poruka
- 10.599
Kaži V. hoće li Toma i Vučić da daju ostavke za dve nedelje?
Ko što su obećali?
Toma će podneti ostavku na mesto predsednika stranke, čim postane predsednik republike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaži V. hoće li Toma i Vučić da daju ostavke za dve nedelje?
Ko što su obećali?
A, ako kažu? Šta onda?
Toma ako bude dobro pripremio argumentaciju kojom će ga tući, a protiv Jurice materijala ima na pretek, sa'raniće ga u duelu.
U Srbiji ima nešto više od 8 hiljada izbornih mesta. Verovatno to nisi najbolje čula ili je on lupio. Što se tiče krađe, toga je nesumnjivo bilo i da ako zaista imaju ozbiljne dokaze to je jedinstvena prilika da se ovi ruše sa vlasti.
U Srbiji ima nešto više od 8 hiljada izbornih mesta. Verovatno to nisi najbolje čula ili je on lupio. Što se tiče krađe, toga je nesumnjivo bilo i da ako zaista imaju ozbiljne dokaze to je jedinstvena prilika da se ovi ruše sa vlasti.
Toma ako bude dobro pripremio argumentaciju kojom će ga tući, a protiv Jurice materijala ima na pretek, sa'raniće ga u duelu.
Svako treba da izvuče pouku iz izbornih rezulata, ponajmanje pobednici (SNS 73 mandata), a krađa izborne volje je nešto što potpada po krivično gonjenje počinioca i ne sme ostati nekažnjena.
Jupiiii!!! Opet ćemo jurišati na Slobine kordone.![]()
Kad se očekuje taj izlazak u javnost?
Šta će biti zahtev tog izlaska?
Stvarno? A na svih 9.000 mjesta predstavnici SNS-a potpisali biračke zapisnike na kraju izbornog dana?Na glavnom odboru SNS-a večeras, izneti su podaci o krađi neverovatnih razmera od strane režima na proteklim izborima. Pominjano je 9.000 izbornih mesta, sve dokumentovano, fotografijama, video materijalom, filmovima, dokumentima, papirima, svedočenjima....
Pominjani su najneverovatniji vidovi izborne krađe, od neregularnih biračkih spiskova, sa pokojnicima, preko spiskova na kojima je ista osoba dva puta upisana na istom biračkom mestu, pa do plaćanja, u zavisnosti od materijalnog stanja te opštine od 1.000 do 3.000 dinara, ili od 10 do 30 evra, najčešće je plaćano Romima, zatim paketi sa namirnicama, bilo je slučajeva da su Romima delili pakete namirnica, kojima je istekao rok, to je sad malopre na Svet + rekao Vladimir Cvijan iz SNS-a, kandidat za poslanika sa Zvezdare.
Ispričao je i konkretan slučaj kome je on bio svedok, a odigrao se na opštini Zvezdara u Vidovdanskoj ulici broj 1, kuća sa dvorištem u kojoj žive Romi, u dvorištu na stolu zvanična izborna lista, glasački listići, pare i upisana cena svakog glasa, negde 2.000, a negde 3.000 dinara...Cvijan pozove policiju, sa sve dokaznim materijalom, a komandir policije privede njega na razgovor.....
Nisam ni popamtila sve vidove krađe, marifetluka i mahinacija koje je DS primenjivao na ovim izborima!![]()
otkud 6.7 miliona birača u zemlji sa 7.1 miliona stanovnika?
Ako je vama uspeh ostati u opoziciji posle mandata najgore vlasti koju je Srbija ikada imala, onda SNS i nije opozicija ko što neki tvrde da jeste.
Nemaju.
Ovo uzaludno mlataranje je tako tipično za njih.
Sutra ili prekosutra, treba pregledati sam taj dokazni materijal.
Даћ ти Срби соли да не блејиш !Stvarno? A na svih 9.000 mjesta predstavnici SNS-a potpisali biračke zapisnike na kraju izbornog dana?
Ama čoveče čekaj, sledi drugi krug, ništa nije gotovo.
A za izbornu krađu režim mora da odgovara.
Pa evo vidiš, rekli su da bi mogli da budu transparentniji....
Ljudi, opozicija je prokockala penal bez golmana i tu više nema šta da se kaže.
Ili kompletno nova postavka ili žuto-alkoholna koalicija do totalnog uništenja.
U ovom mandatu će vas zadužiti za još 50 milijardi.
49 će uzeti oni a jednu će dati vama.
Vi ćete sa svojim potomstvom vraćati svih 50 a oni će - svako na svoje ostrvo.
Ne postoji NIKAKAV dokazni materijal.
Inostrani posmatraci kazu da su izbori bili POTPUNO REGULARNI.
Nista od SNOVA!
Ama čoveče čekaj, sledi drugi krug, ništa nije gotovo.
A za izbornu krađu režim mora da odgovara.
Речити Тома Диплома? Да сарани неког. Тадић неће шљивити Мусине аргументе два посто у том дуелу. Само ће говорити о супер будућности која нас чека под његовом палицом и лажову Томи Мустафи који је и куму Јацу издао. Смислиће то Шапер и Крстић боље него Вучић сигурно.
Ne mogu da verujem
Upravo se u drugom krugu odlucuje, pa i Canak priznaje da je gusto i opasno ako pobedi Nikolic.
Umesto da svako ko zeli da ne uspeju u svom naumu- da svoj glas (ko ne zeli nije ni duzan, ne mora), ometanje je permanentno!
A, Boga mi, mene neće zadužiti ni centa, a moja deca neće vraćati ništa. I ja se spremam na "moje" ostrvo, na zeleni Tasos. Tako da mogu da mi popuše samo.