СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tacno .

Dok se ne rasciste stvari oko izborne kradje besmisleno je obrzavanje drugog krug .

Moj Boze, pa zar i ti?!

Ovo je drugi krug PREDSENICKIH izbora, pre toga ce biti prezentovani dokazi o kradji.

I sta, nece Toma drugi krug?

Odlicno, Tadic odmah proglasen za presednika, gotovo!

Ovako bar ima malo sanse, treba je iskoristiti.

Suprotno,

Tadić će da pobedi iako je kakav jeste,

samo treba da kaže ako ne glasate za mene,

doći će vam Toma Nikolić.
Dobro, bre... Ne treba više da nas ubeđuješ. Znamo da ćete svi vi tvrdi radikali da glasate za Juricu. To je sasvim očekivano. Srećom, malo vas je. 4,61% :hahaha:

Pardon, ni toliko. Nego oko 3%. Toliko vas je glasalo i za stranku i za domaćicu. Onih oko 1,5% su ipak glasali za Tomu na predsedničkom listiću. :lol:

Poslednja izmena:
Glatko. A, sada još i sa zagarantovanim mađarskim glasovima, nema šta da brine.
Veruj mi, da znam mnogo ljudi koji nisu glasali za Nikolica, puklo im (najvise ih iznervirao Dacic) izaci ce i glasati.

Gde god postoji zrno koje moze da proklija, zasto ga nistiti?

Pastor je rekao da nece dati podrsku Tadicu, Madjari nece lako preci preko tolike kradje, bas, malo po malo- nakupilo bi se.

Moj Boze, pa zar i ti?!

Ovo je drugi krug PREDSENICKIH izbora, pre toga ce biti prezentovani dokazi o kradji.

I sta, nece Toma drugi krug?

Odlicno, Tadic odmah proglasen za presednika, gotovo!

Ovako bar ima malo sanse, treba je iskoristiti.

Ko mu garantuje da nece biti opet pokraden ?? Zuti ce postati posteni za 10 dana ??

Zasto bi Toma abolirao izbornu kradju na parlamentarnim izborima ?? .. osim ako ne ulazi u neki dil - a ako udje u dil bice prevaren ...

Dobro, bre... Ne treba više da nas ubeđuješ. Znamo da ćete svi vi tvrdi radikali da glasate za Juricu. To je sasvim očekivano. Srećom, malo vas je. 4,61% :hahaha:

Koga god da pitaš, reći će ti da je svaki glas bitan. :rumenko:

S tim da treba da imaš u vidu jednu vrlo važnu stvar,

radikala je među apstinentima bilo mnogo više od 4,61%
:ok::ok:

Poslednja izmena:
Veruj mi, da znam mnogo ljudi koji nisu glasali za Nikolica, puklo im (najvise ih iznervirao Dacic) izaci ce i glasati.

Gde god postoji zrno koje moze da proklija, zasto ga nistiti?

Pastor je rekao da nece dati podrsku Tadicu, Madjari nece lako preci preko tolike kradje, bas, malo po malo- nakupilo bi se.
Pa, tako je i Tadić nakupio prošli put. Sve se vraća, sve se plaća.

Jel ti stvarno veruješ da će, bez obzira šta im lideri kažu, SPS-ovci i DSS-ovci da glasaju za borisa i to za njegov TREĆI MANDAT?

Нисам убеђена да и сама верујеш у такву могућност.
Друго,ако је било масовне крађе као што наводиш , избори ће морати да се пониште( ? ) и аутоматски нема другог круга.

Ma, dobro, nego kud se dade onih 1,5% radikalskih glasova, kolika je razlika između domaćice i stranke njenog muža. :rotf:

To je u ukupnom zbiru, neverovano da je negde dobijala samo 1,89, dok su radikali dobijali preko 4, nesto odsto.

Ja sam iznela taj podatak, Sale je bio na licu mesta kad se brojalo, bilo je slicno (mada nesto vise je tud dobila Jadranka) da su radikali dobijali mnogo vise nego ona. Ona ih je naicsto urnisala, da je bio Martinovic umesto nje, presli bi cenzus.

Back