gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Ko učestvuje u drugom krugu, priznaje automatski da je prvi krug bio validan.
I to je tačno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno? A na svih 9.000 mjesta predstavnici SNS-a potpisali biračke zapisnike na kraju izbornog dana?
Kad se očekuje taj izlazak u javnost?
Šta će biti zahtev tog izlaska?
Sutra ili prekosutra, treba pregledati sam taj dokazni materijal.
Šta i da po nekom SF scenariju sa ovako intoniranom opozicijom Toma i dobije drugi krug?
Šta će biti pored Dačićeve i DSovske vlade?
Otirač za režimske medije?
Evo ja ću da glasam za njega ali uopšte ne verujem da će dobiti izbore.
Glasaću jer neću da budem smrad i kukam kod kuće ko pola Srbije.
Ali veruj mi da će da ga opkole i udaraju dok ga ne obesmisle u potpunosti mada su mnogo po tom pitanju već uradili.
Snove niko ne pominje, nego KRADJE!
Šta i da po nekom SF scenariju sa ovako intoniranom opozicijom Toma i dobije drugi krug?
Ali veruj mi da će da ga opkole i udaraju dok ga ne obesmisle u potpunosti mada su mnogo po tom pitanju već uradili.
On će pričati o svetloj budućnosti, o kojoj je btw pričao i prošli put, a Nikolić na to samo treba da podseti narod na sumornu prošlost pod Juricinom vladavinom, i još sumorniju sadašnjost, pa neka narod zamisli kakva bi ga budućnost čekala sa još jednim Juricinim mandatom, svetla i crna kao odžak.
A, Boga mi, mene neće zadužiti ni centa, a moja deca neće vraćati ništa. I ja se spremam na "moje" ostrvo, na zeleni Tasos. Tako da mogu da mi popuše samo.
Ako Nikolić pobedi, a verujem da hoće, neće biti vlade DS - SPS, jer predsednik imenuje mandatara.
U tom slučaju promeniće se i situacija sa medijima.
Sve i da bude tako, bar ce oterati zutu...ovaj...iz one vile kloju je uzurpirao sto je manje vazno, NEMA vise pravo da se kandiduje, znaci, Tadic vise ne bi mogao nikad da bude predsednik, ako nista drugo!
Dobro, zasto se onda Canak ovako uzvrteo i zasto prica da bi pobeda Nikolica promenila njihove planove, stavsie, sve bi doslo u pitanje?
Ako Nikolić pobedi, a verujem da hoće, neće biti vlade DS - SPS, jer predsednik imenuje mandatara.
Dobro,
ali osim izlaska u javnost sa dokazima,
hoće li biti neki zahtev?
Sve i da bude tako, bar ce oterati zutu...ovaj...iz one vile kloju je uzurpirao sto je manje vazno, NEMA vise pravo da se kandiduje, znaci, Tadic vise ne bi mogao nikad da bude predsednik, ako nista drugo!
Dobro, zasto se onda Canak ovako uzvrteo i zasto prica da bi pobeda Nikolica promenila njihove planove, stavsie, sve bi doslo u pitanje?
Koji NEUSPEH, zeno draga?Ali lepo bi bilo kad bi se naprednjaci odlucili ko je kriv za njihov ne-uspeh, Radikaali ili ipak kradja glasova,...............ili jos nesto trece
Treba samo da izadje i kaže : Ako ne glasate za mene Tadić će da vlada još 4 godine.
Kao što rekoh na drugoj temi. Ako Jurica ostane neraspoređen, merkaće mesto koje je obećao Ratluku....premijersko. Tu će se njih dvojica zavaditi, i ništa od njihove dalje ljubavi. Zato je jako važno da Toma pobedi u drugom krugu. Svi koji ne žele još 4 godine žuto-crvene vlade treba da glasaju za Tomu u drugom krugu. To bi omogućilo raspisivanje novih izbora, a samo predsedničko mesto i nije ništa posebno, ako osoba koja sedi u toj fotelji nije diktator.
Ma Čanak je budala i jeftini provokator.
Ali je i kao takav u vlasti dok opozicija nije.
To je ono o čemu treba razmišljati.
On može da zateže i nađe se u situaciji da ga optuže za rušenje demokratske volje građana.
Ništa pametno on tu ne može da urad isada sem da tera inat što bi mu se obilo o glavu.
aha, izdajniche, sto ne ides u neku srpsku banju, na srpska jezera, pa se kupaj
Pa kako će Nikolić da pobedi,
prosto saberi ove rezultate od 6. maja,
kako su ih objavili....,
kako će da pobedi?
Na glavnom odboru SNS-a večeras, izneti su podaci o krađi neverovatnih razmera od strane režima na proteklim izborima. Pominjano je 9.000 izbornih mesta, sve dokumentovano, fotografijama, video materijalom, filmovima, dokumentima, papirima, svedočenjima....
Pominjani su najneverovatniji vidovi izborne krađe, od neregularnih biračkih spiskova, sa pokojnicima, preko spiskova na kojima je ista osoba dva puta upisana na istom biračkom mestu, pa do plaćanja, u zavisnosti od materijalnog stanja te opštine od 1.000 do 3.000 dinara, ili od 10 do 30 evra, najčešće je plaćano Romima, zatim paketi sa namirnicama, bilo je slučajeva da su Romima delili pakete namirnica, kojima je istekao rok, to je sad malopre na Svet + rekao Vladimir Cvijan iz SNS-a, kandidat za poslanika sa Zvezdare.
Ispričao je i konkretan slučaj kome je on bio svedok, a odigrao se na opštini Zvezdara u Vidovdanskoj ulici broj 1, kuća sa dvorištem u kojoj žive Romi, u dvorištu na stolu zvanična izborna lista, glasački listići, pare i upisana cena svakog glasa, negde 2.000, a negde 3.000 dinara...Cvijan pozove policiju, sa sve dokaznim materijalom, a komandir policije privede njega na razgovor.....
Nisam ni popamtila sve vidove krađe, marifetluka i mahinacija koje je DS primenjivao na ovim izborima!![]()