СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A, ako kažu? Šta onda?

Pa evo vidiš, rekli su da bi mogli da budu transparentniji....:lol:

Ljudi, opozicija je prokockala penal bez golmana i tu više nema šta da se kaže.

Ili kompletno nova postavka ili žuto-alkoholna koalicija do totalnog uništenja.

U ovom mandatu će vas zadužiti za još 50 milijardi.

49 će uzeti oni a jednu će dati vama.

Vi ćete sa svojim potomstvom vraćati svih 50 a oni će - svako na svoje ostrvo.

Toma ako bude dobro pripremio argumentaciju kojom će ga tući, a protiv Jurice materijala ima na pretek, sa'raniće ga u duelu.

Vucic priprema, zato je odlozeno za cetvrtak, Vucic je prikupio mnogo toga, ti znas da je on za to sposoban, i ne radi sam, ima citavu cetu, dojave mu stizu, dolaze ljudi sa svojim prilozima, bice, samo da ima ko da isprrtai, toga se bojim, svi mediji su pod kontrolom zutih:(

Ja gledam BN-televiziju, tu uvek bude sto ne mogu ovde da vidim a kazu da je za vreme Milosevica bio "medijski mrak", kako li se ovo crnilo zove?!!

U Srbiji ima nešto više od 8 hiljada izbornih mesta. Verovatno to nisi najbolje čula ili je on lupio. Što se tiče krađe, toga je nesumnjivo bilo i da ako zaista imaju ozbiljne dokaze to je jedinstvena prilika da se ovi ruše sa vlasti.

Moguće da u gomili podataka koje je Cvijan izneo večeras, nisam sve baš najbolje popamtila, uglavnom ima brdo dokumenata o izbornoj krađi žutih.

Toma ako bude dobro pripremio argumentaciju kojom će ga tući, a protiv Jurice materijala ima na pretek, sa'raniće ga u duelu.

Речити Тома Диплома? Да сарани неког. Тадић неће шљивити Мусине аргументе два посто у том дуелу. Само ће говорити о супер будућности која нас чека под његовом палицом и лажову Томи Мустафи који је и куму Јацу издао. Смислиће то Шапер и Крстић боље него Вучић сигурно.

Svako treba da izvuče pouku iz izbornih rezulata, ponajmanje pobednici (SNS 73 mandata), a krađa izborne volje je nešto što potpada po krivično gonjenje počinioca i ne sme ostati nekažnjena.

Ako je vama uspeh ostati u opoziciji posle mandata najgore vlasti koju je Srbija ikada imala, onda SNS i nije opozicija ko što neki tvrde da jeste.

Na glavnom odboru SNS-a večeras, izneti su podaci o krađi neverovatnih razmera od strane režima na proteklim izborima. Pominjano je 9.000 izbornih mesta, sve dokumentovano, fotografijama, video materijalom, filmovima, dokumentima, papirima, svedočenjima....
Pominjani su najneverovatniji vidovi izborne krađe, od neregularnih biračkih spiskova, sa pokojnicima, preko spiskova na kojima je ista osoba dva puta upisana na istom biračkom mestu, pa do plaćanja, u zavisnosti od materijalnog stanja te opštine od 1.000 do 3.000 dinara, ili od 10 do 30 evra, najčešće je plaćano Romima, zatim paketi sa namirnicama, bilo je slučajeva da su Romima delili pakete namirnica, kojima je istekao rok, to je sad malopre na Svet + rekao Vladimir Cvijan iz SNS-a, kandidat za poslanika sa Zvezdare.
Ispričao je i konkretan slučaj kome je on bio svedok, a odigrao se na opštini Zvezdara u Vidovdanskoj ulici broj 1, kuća sa dvorištem u kojoj žive Romi, u dvorištu na stolu zvanična izborna lista, glasački listići, pare i upisana cena svakog glasa, negde 2.000, a negde 3.000 dinara...Cvijan pozove policiju, sa sve dokaznim materijalom, a komandir policije privede njega na razgovor.....
Nisam ni popamtila sve vidove krađe, marifetluka i mahinacija koje je DS primenjivao na ovim izborima! :evil:
Stvarno? A na svih 9.000 mjesta predstavnici SNS-a potpisali biračke zapisnike na kraju izbornog dana?

Stvarno? A na svih 9.000 mjesta predstavnici SNS-a potpisali biračke zapisnike na kraju izbornog dana?
Даћ ти Срби соли да не блејиш ! ;)

ztb42g.jpg

Ama čoveče čekaj, sledi drugi krug, ništa nije gotovo.
A za izbornu krađu režim mora da odgovara.

Ne mogu da verujem:(

Upravo se u drugom krugu odlucuje, pa i Canak priznaje da je gusto i opasno ako pobedi Nikolic.

Umesto da svako ko zeli da ne uspeju u svom naumu- da svoj glas (ko ne zeli nije ni duzan, ne mora), ometanje je permanentno!

Poslednja izmena:
Pa evo vidiš, rekli su da bi mogli da budu transparentniji....:lol:

Ljudi, opozicija je prokockala penal bez golmana i tu više nema šta da se kaže.

Ili kompletno nova postavka ili žuto-alkoholna koalicija do totalnog uništenja.

U ovom mandatu će vas zadužiti za još 50 milijardi.

49 će uzeti oni a jednu će dati vama.

Vi ćete sa svojim potomstvom vraćati svih 50 a oni će - svako na svoje ostrvo.

A, Boga mi, mene neće zadužiti ni centa, a moja deca neće vraćati ništa. I ja se spremam na "moje" ostrvo, na zeleni Tasos. Tako da mogu da mi popuše samo.

Ama čoveče čekaj, sledi drugi krug, ništa nije gotovo.
A za izbornu krađu režim mora da odgovara.

Šta i da po nekom SF scenariju sa ovako intoniranom opozicijom Toma i dobije drugi krug?

Šta će biti pored Dačićeve i DSovske vlade?

Otirač za režimske medije?

Evo ja ću da glasam za njega ali uopšte ne verujem da će dobiti izbore.

Glasaću jer neću da budem smrad i kukam kod kuće ko pola Srbije.

Ali veruj mi da će da ga opkole i udaraju dok ga ne obesmisle u potpunosti mada su mnogo po tom pitanju već uradili.

Речити Тома Диплома? Да сарани неког. Тадић неће шљивити Мусине аргументе два посто у том дуелу. Само ће говорити о супер будућности која нас чека под његовом палицом и лажову Томи Мустафи који је и куму Јацу издао. Смислиће то Шапер и Крстић боље него Вучић сигурно.

On će pričati o svetloj budućnosti, o kojoj je btw pričao i prošli put, a Nikolić na to samo treba da podseti narod na sumornu prošlost pod Juricinom vladavinom, i još sumorniju sadašnjost, pa neka narod zamisli kakva bi ga budućnost čekala sa još jednim Juricinim mandatom, svetla ili crna kao odžak.

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem:(

Upravo se u drugom krugu odlucuje, pa i Canak priznaje da je gusto i opasno ako pobedi Nikolic.

Umesto da svako ko zeli da ne uspeju u svom naumu- da svoj glas (ko ne zeli nije ni duzan, ne mora), ometanje je permanentno!

Ma pusti Krstaricu, znaš da su ovde pobedile Dveri, drugoplasirani bio SRS, a treći DSS. :lol:

Back