СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tako je! Što da mi dokazujemo, kada ne možemo, hajde da urlamo, pretimo, i rušimo. Welcome to the 90s. Što da mislim o tome zašto nema leba, kada mogu da zakoljme komšiju Hrvata, da teram ljude sa njihovih ognjišta i da se ogrnem plaštom srBstva. Mislim da je krajnje vreme da Toma i Vučić preuzmu kormilo u stranci kojoj srcem i dušom pripadaju-SRS-u. Ovako, ispadaju smešni.
Vlast ne uzima na ulici, ona se BRANI na ulici. Ali, ko još uvek nije razumeo šta je bio 5. oktobar... Kao gluvom govoriti i slepom pisati...

Mnogi ne razumeju, i brkaju babe i zabe.

Најава Николића да ће у светлу нових околности предизборна кампања добити сасвим нови ток,идентична је оној коју је дао након окончања штрајка жеђу и глађу,када је помпезно најављивао наставак борбе за расписивање ванредних парламентарних избора,после чега их више није ни споменуо.Правило понашања које влада код Николића је такво да се после изјава које најављују неку оштру и конкретну акцију завршава свако даље деловање у том смеру.То правило је до сада више пута потврђено у пракси.Након предаје петиције за расписивање ванредних парламентарних избора са преко милион потписа грађана,најављивао је како ће она бити темељ на којем ће градити своју даљу борбу,да би наједном прекинуо свако њено спомињање.Чак је није споменуо ни приликом митинга на којем је ступио у штрајк.Након тога имали смо споменуту офанзиву након окончаног штрајка у којој је престао да тражи оно због чега је и ступио у штрајк,расписивање ванредних парламентарних избора.Сада имамо случај са изборном крађом и најавом евентуалног великог протеста који ће бити размотрен за дан два.Ослањајући се на досадашњу праксу да се после сваке најаве неког великог догађаје,не деси ништа,може се очекивати да то правило буде потврђено и у овом случају.

MI nemamo tu moć. JA sam samo jedan glasač i to nisam čak ni glasač DS-a. Tako da MI ne možemo učiniti ništa.

Drugo, ja sam jedan od onih koji se, uveren u izborne krađe, 96/97 smrzavao na ulicama Novog Sada. ALI SAM VIDEO DOKAZE KRAĐE-ZAPISNIKE SA IZBORNIH MESTA KOJE JE IMALA KOALICIJA "ZAJEDNO" A KOJI NISU ODGOVARALI ONIMA IZ OPŠTINSKIH KOMISIJA. Isto se desilo i 2000. Sada SNS ima iste zapisinike kao RIK, njihovi kontrolori potpisali, i, odjednom, neko ukrao 500.000 glasova?! Kako, gde, gde su onda originalni zapsinici koje bi SNS morao da ima, a u kojima je razlika preko 15%? To mlataranje nekim papirićima na televiziji nije dokaz, to je cirkus. Kako je moguće, čak i da su to izbačeni listići, da neko ubaci listiće pred drugim članovima biračkog odbora? To što je neko, hipotetički, ubacio te listiće u džakove koji idu RIK-u (što je isto vrlo malo verovatno) UOPŠTE NIJE BITNO. RIK NE PREBROJAVA LISTIĆE, VEĆ ZAPISNIKE!!!!! A ZAPISNIK IMA SVAKI UČESNIK IZBORA. Dakle, ajde lepo da SNS da svoje zapisnike, sa potpisima svih člaova odbora, da saberemo te brojke i dokažemo da RIK laže.
Isto tako, imenom i prezimenom, koji "mrtvac" je glasao? Ako znaju da ima mrtvih na spisku I DA SU ONI GLASALI, onda moraju znati i ko su ti, zar ne? U surpotnom, kako znaju da su glasali? Ovako, ta retorika samo budi loše uspomene na prošla vremena.
Čuš, IZDAJNICI?! U kom veku ti živiš, dragi moj prijatelju?

apsolutno.
Ovo što Nikolić radi je vapaj sujetnog čoveka.

Covek se potrudio i da prevede:

"Немачки радио о српским изборима"

НЕМАЧКИ РАДИО: „Или су Срби решили да изврше самоубиство, или је влада фалсификовала изборе?”

„Na nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene:

”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima F…rancuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika.

U Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke.

Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim….„

Iz Nemacke se izgleda bolje vidi:)

i ti ćeš bolje videti kad doživiš orgazam. do tada ćeš lupetati ovde kao mazga.

Најава Николића да ће у светлу нових околности предизборна кампања добити сасвим нови ток,идентична је оној коју је дао након окончања штрајка жеђу и глађу,када је помпезно најављивао наставак борбе за расписивање ванредних парламентарних избора,после чега их више није ни споменуо.Правило понашања које влада код Николића је такво да се после изјава које најављују неку оштру и конкретну акцију завршава свако даље деловање у том смеру.То правило је до сада више пута потврђено у пракси.Након предаје петиције за расписивање ванредних парламентарних избора са преко милион потписа грађана,најављивао је како ће она бити темељ на којем ће градити своју даљу борбу,да би наједном прекинуо свако њено спомињање.Чак је није споменуо ни приликом митинга на којем је ступио у штрајк.Након тога имали смо споменуту офанзиву након окончаног штрајка у којој је престао да тражи оно због чега је и ступио у штрајк,расписивање ванредних парламентарних избора.Сада имамо случај са изборном крађом и најавом евентуалног великог протеста који ће бити размотрен за дан два.Ослањајући се на досадашњу праксу да се после сваке најаве неког великог догађаје,не деси ништа,може се очекивати да то правило буде потврђено и у овом случају.

toma je zaduzen da kontrolise akumulirani bes naroda i tako obezbedjuje prostor za dalja nedela DS-a...

toma je zaduzen da kontrolise akumulirani bes naroda i tako obezbedjuje prostor za dalja nedela DS-a...

Управо тако.Крајње је симтоматично да Томислав Николић сваким својим потезом доприноси предности ДС-а ?
Ни једну карту коју је имао у рукама није искористио,што индицира да се иза његових потеза крију одређене намере усмрене ка опстанку Бориса Тадића на власти.
Ако прокоцка и ову шансу,све ће бити јасно !

Back