MI nemamo tu moć. JA sam samo jedan glasač i to nisam čak ni glasač DS-a. Tako da MI ne možemo učiniti ništa.
Drugo, ja sam jedan od onih koji se, uveren u izborne krađe, 96/97 smrzavao na ulicama Novog Sada. ALI SAM VIDEO DOKAZE KRAĐE-ZAPISNIKE SA IZBORNIH MESTA KOJE JE IMALA KOALICIJA "ZAJEDNO" A KOJI NISU ODGOVARALI ONIMA IZ OPŠTINSKIH KOMISIJA. Isto se desilo i 2000. Sada SNS ima iste zapisinike kao RIK, njihovi kontrolori potpisali, i, odjednom, neko ukrao 500.000 glasova?! Kako, gde, gde su onda originalni zapsinici koje bi SNS morao da ima, a u kojima je razlika preko 15%? To mlataranje nekim papirićima na televiziji nije dokaz, to je cirkus. Kako je moguće, čak i da su to izbačeni listići, da neko ubaci listiće pred drugim članovima biračkog odbora? To što je neko, hipotetički, ubacio te listiće u džakove koji idu RIK-u (što je isto vrlo malo verovatno) UOPŠTE NIJE BITNO. RIK NE PREBROJAVA LISTIĆE, VEĆ ZAPISNIKE!!!!! A ZAPISNIK IMA SVAKI UČESNIK IZBORA. Dakle, ajde lepo da SNS da svoje zapisnike, sa potpisima svih člaova odbora, da saberemo te brojke i dokažemo da RIK laže.
Isto tako, imenom i prezimenom, koji "mrtvac" je glasao? Ako znaju da ima mrtvih na spisku I DA SU ONI GLASALI, onda moraju znati i ko su ti, zar ne? U surpotnom, kako znaju da su glasali? Ovako, ta retorika samo budi loše uspomene na prošla vremena.
Čuš, IZDAJNICI?! U kom veku ti živiš, dragi moj prijatelju?