СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
MI nemamo tu moć. JA sam samo jedan glasač i to nisam čak ni glasač DS-a. Tako da MI ne možemo učiniti ništa.

Drugo, ja sam jedan od onih koji se, uveren u izborne krađe, 96/97 smrzavao na ulicama Novog Sada. ALI SAM VIDEO DOKAZE KRAĐE-ZAPISNIKE SA IZBORNIH MESTA KOJE JE IMALA KOALICIJA "ZAJEDNO" A KOJI NISU ODGOVARALI ONIMA IZ OPŠTINSKIH KOMISIJA. Isto se desilo i 2000. Sada SNS ima iste zapisinike kao RIK, njihovi kontrolori potpisali, i, odjednom, neko ukrao 500.000 glasova?! Kako, gde, gde su onda originalni zapsinici koje bi SNS morao da ima, a u kojima je razlika preko 15%? To mlataranje nekim papirićima na televiziji nije dokaz, to je cirkus. Kako je moguće, čak i da su to izbačeni listići, da neko ubaci listiće pred drugim članovima biračkog odbora? To što je neko, hipotetički, ubacio te listiće u džakove koji idu RIK-u (što je isto vrlo malo verovatno) UOPŠTE NIJE BITNO. RIK NE PREBROJAVA LISTIĆE, VEĆ ZAPISNIKE!!!!! A ZAPISNIK IMA SVAKI UČESNIK IZBORA. Dakle, ajde lepo da SNS da svoje zapisnike, sa potpisima svih člaova odbora, da saberemo te brojke i dokažemo da RIK laže.
Isto tako, imenom i prezimenom, koji "mrtvac" je glasao? Ako znaju da ima mrtvih na spisku I DA SU ONI GLASALI, onda moraju znati i ko su ti, zar ne?
U surpotnom, kako znaju da su glasali? Ovako, ta retorika samo budi loše uspomene na prošla vremena.
Čuš, IZDAJNICI?! U kom veku ti živiš, dragi moj prijatelju?
Upravo to.

treba namontirati vesala na terazijama....posle svega neko mora biti obesen za primer...il lopovi il oni sto lazu narod o kradji...
Podrzavam.
Al sve njih treba, isti su to lopine i lazovi, ne znas dal je gori onaj iz vlasti il onaj iz opozicije.
Svi su deo istog zlog kola.
I onda se neko jos pita zasto ponistavati listice.

STANKO SUBOTIĆ - Bio sam dobar dok...
Jelena Trivan, potpredsednica DS, u izbornoj kampanji do sad zadužena za priču o „ženskim pravima“, „ratnim pokličima opozicije“ i „važnosti malih, porodičnih poslastičarnica u Nišu“, rešila je da krene na krupne zverke.
Tokom najnovijeg obraćanja čitaocima sajta DS, Trivanova se hrabro ostrvila na Tomislava Nikolića, Bogoljuba Karića i, ničim izazvana, na Stanka Subotića.

ODGOVOR Jeleni Trivan: BIO SAM DOBAR DOK SAM PLAĆAO BORISU I RUŽICI

STANKO SUBOTIĆ, PISMO IZ ŽENEVE:

U strahu i panici da će izgubiti diktatorsku vlast i beneficije koje uživaju već 12 godina, funkcioneri DS po nalogu svog gazde Borisa Tadića, ne biraju sredstva u prljavoj i nezakonitoj političkoj borbi koju vode. Tako i ne vode računa ni koga pominju, niti u kom kontekstu.
Iako me izvesna gospođa Trivan Jelena pominje u nekom, valjda ružnom kontekstu, lažno tvrdeći da sam na listi SNS, nikad u životu nismo se sreli, videli, razgovarali ili bili u kontaktu.
Jedini kontakt, ali vrlo blizak imao sam sa vrhom njene stranke, posebno s nekadašnjim predsednikom Borisom Tadićem i uglednom gospođom Ružicom Đinđić, visoko plasiranoj na izbornoj listi (drugo mesto).
Boris i Ružica su mi pominjali da postoji osoba (Jelena Trivan) iz stranke Rasima Ljajića čiji su i otac i brat umešani u organizovani kriminal (Afera Index), i da je ta osoba (Jelena Trivan) spremna na sve ne bi li oca i brata spasila zatvora i sudske presude.
Vidim, ne samo da ih je spasila, već je pola familije ugurala u pravosuđe Srbije, upravo ono pravosuđe koje me proganja i na montiranim procesima sudi, dok je ona (Jelena Trivan) dogurala do časnog mesta “Gorana Matića Demokratske stranke“.

Ne znam o kakvim dogovorima između Tomislava Nikolića i mene priča gospođa Trivan?
Jedine dogovore i finansijske aranžmane u Srbiji imao sam sa Demokratskom strankom, u kojoj danas ona žari i pali.
Ukoliko ne čita medije i nije obaveštena o čemu pričam, mogla bi da pita nosioca liste DS ili DS kandidata za predsednika Srbije – o kakvim parama i dogovorima govorim.
Ono što treba da zna javnost Srbije jeste da su mi Boris Tadić i Ružica Đinđić, odmah po uzimanju više od milion evra, namestili montirani sudski proces i to od sudova u kojima sudi familija gospođe Trivan i slični ucenjeni i osumnjičeni partijski kadrovi ove najlicemernije stranke u Srbiji.
A sve u nameri da uzmu još! Jer njima nikada nije dosta!

Stanko Subotić
Ženeva 23.04.2012

http://getosrbija.wordpress.com/2012...orisu-i-ruzici

Covek se potrudio i da prevede:

"Немачки радио о српским изборима"

НЕМАЧКИ РАДИО: „Или су Срби решили да изврше самоубиство, или је влада фалсификовала изборе?”

„Na nemačkoj stanici ”Radio Brandenburg„ upravo je jedan popularni satiričar komentarisao izbore. Evo njegove procene:

”U Francuskoj najzad je sa vlasti sišao Sarkozi. On je u očima F…rancuza očigledno izgledao jednako neprijatno kao, recimo, Berluskoni Italijanima. Istina upešan, on je pre predstavljao neku karikaturu od državnika, nego uvaženog političkog sagovornika.

U Grčkoj izborni rezultati takođe nisu neočekivani. Narod prosto nije prihvatio recepte iz Brisela i Vašingtona. Kako da glasa za one koji su ga upravo i doveli do finansijskog bankrota i propasti? Zato je i birao krajnje leve i desne stranke.

Jedino su u Srbiji, i pored katastrofalne politike vlade, birači i dalje pokazali poverenje vladajućoj koaliciji. Tu nešto nije u redu. Ili su Srbi rešili da izvrše samoubistvo, ili je vlada falisfikovala izbore? Treće mogućnosti ne vidim….„

Iz Nemacke se izgleda bolje vidi:)

Путује ТИТО возом, воз стане,
друже ТИТО нема више пруге,
САГРАДИТЕ МОСТ - наставе.
Упадне у тај воз СЛОБА,
друже СЛОБО нема више пруге,
САГРАДИТЕ МОСТ - наставе.
Упадне у тај воз БОТА,
друже БОТА нема више пруге,
ИЗАЂИТЕ НАПОЉЕ И ЉУЉАЈТЕ КАО ДА ИДЕМО.
mali172.gif

АВАЈ - јави се друг ТОНИ,
Баш си глуп БОТА - дајеш толике дневнице на љуљање - ШТЕДИ БРЕ!
КАЖИ ИМ ДА УЂУ И ДА СЕ ПРАВЕ ДА ИДЕМО!
mali172.gif
mali172.gif
mali172.gif

Какве то везе има са насиљем? :dontunderstand:

Ne radi se ovde o Tomi, trebalo bi biti jasno, ovoj "ljepotici" već o pokradenim izborima. Svojim očima i ušima sam gledao i slušao izjave funkcionera SRS,SVM i LDP koji su se izjasnili javno da su pokradeni u Nišu,Subotici,Beogradu,Novom Sadu itd. Sad SRS i LDP tvrde da nisu pokradeni - pa ko je ovde lud?Pravo je svih ljudi i stranaka da izraze svoj protest ako su, a očigledno jesu, pokradeni. Pokradena je izborna volja građana bez obzira na jadikovke ove Trivanke koja je uhvaćena sa prstima u pekmezu i bez obzira na izjave funkcionera stranaka - svaki čovek je vlasnik svoga glasa. Zato treba ići na proteste i na zahtev da se preispitaju izbori na svim biračkim mestima.

Back