RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.714
Id u ****** sto ne upozori nekako u naslovu da ima gadnih slika ovde
nije uvek bitna samo spoljasnja lepota... ima nesto i u unutrasnjosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
НЕБИТАН ЈЕ ВУЧИЋ ! ПОТПУНО НЕБИТАН ! БИТАН ЈЕ ПРИНЦИП КОЈИ БИ ТРЕБАО БИТИ СВЕТИЊА,
АЛИ СЕ ЛОПОВИМА "ОД МЕСТА КРАЂЕ ДО СКРОВИШТА" ДЕСИЛО ДА ДОКАЗИ О ПЉАЧКИ ИСПАДНУ
ИЗ ЏАКОВА.
ИЗ САТА У САТ ИСПАДАЈУ НЕЛОГИЧНОСТИ И ДОКАЗИ БРУТАЛНЕ ПЉАЧКЕ ВЛАДАЈУЋЕ БАНДЕ.
КАДА СЕ ПРИНЦИП УРУШИ ОД СТРАНЕ ВЛАСТОДРЖАЦА, НИКО ВИШЕ НИЈЕ СИГУРАН, НИШТА ВИШЕ
НИЈЕ ИЗВЕСНО, НИШТА НИЈЕ БЕЗБЕДНО, НИКО НИЈЕ ПРАВНО СИГУРАН!!!
ДАКЛЕ, НЕБИТАН ЈЕ ВУЧИЋ ИЛИ БИЛО КО ДРУГИ, БИТНА ЈЕ ЗАКОНИТОСТ И ПРИНЦИП !
Да ти помогнем:
Нисам Томиста али са оваквом процедуром препуном рупа и недоследности, могуће је СВАШТА!
МОГУЋЕ ЈЕ КАО И 2000. ГОДИНЕ КАДА ЈЕ ДОС ПОТРОШИО 7.000.000 $ ДОБИЈЕНИХ
ОД ЦИА-е НА ПОТКУПЉИВАЊЕ ПРОДАТИХ ДУША КОЈЕ СУ У ИМЕ СРС-а И СПС-а БИЛИ
КОНТРОЛОРИ НА ИЗБОРНИМ МЕСТИМА.
По казивању ДОСманлија, успели су тако УКРАСТИ преко 14% гласова, а потврда о тој крађи
налази се у ДОКУМЕНТАЦИЈИ ЗАОСТАЛОЈ ИЗА ДОС КВИСЛИНГА, то је знао и Воја Легалиста.![]()
Definitivno bi trebalo da postupi kao DOS 2000. Pokrali ste, nema drugog kruga, i nema rezultata izbora, nego mi uzimamo vlast, a vi gaće na štap.
moja komsinicaА гдје ова госпођа , нема је никако![]()
***, na svakoj temi si postavio taj snimakDa se neko nije pripremao na nasilje i zbog čega???
ljudi NEMA DRUGOG KRUGA
Toma da pozove ljude 19 maja da dodjemo svi u Beograd i da uzmemo vlast na ulici zbog izborne kradje ko sto su ovi DS-ovci uzeli 5. oktobra 2000te!
Da im napravimo 6ti oktobar !
Tako je! Što da mi dokazujemo, kada ne možemo, hajde da urlamo, pretimo, i rušimo. Welcome to the 90s. Što da mislim o tome zašto nema leba, kada mogu da zakoljme komšiju Hrvata, da teram ljude sa njihovih ognjišta i da se ogrnem plaštom srBstva. Mislim da je krajnje vreme da Toma i Vučić preuzmu kormilo u stranci kojoj srcem i dušom pripadaju-SRS-u. Ovako, ispadaju smešni.
Vlast ne uzima na ulici, ona se BRANI na ulici. Ali, ko još uvek nije razumeo šta je bio 5. oktobar... Kao gluvom govoriti i slepom pisati...
nije uvek bitna samo spoljasnja lepota... ima nesto i u unutrasnjosti![]()
pa ako necete da se vlast bira na ulici vi lepo ponistite izbore priznajte da ste krali , i onda da raspisemo POSTENE izbore bez varanja, bez glasanja mrtvih, bez ubacivanja listica u kutije, bez zamene dzakova sa glasovima, bez kupovine glasova sirotinje.
kad to budete hteli javi mi do tada obracunavacemo se sa vama na ulici jer institucije sistema ne postoje niti u Srbiji postoji demokratija vec njome vladaju IZDAJNICI i LOPOVOKRATIJA
Možda bolje da ćutimo i trpimo,bar dok se nepreselimo u neku normalnu zemlju jedan po jedan...
Stariji su ionako zreli za odlazak, bolje smrt od horora nego mučenje u Krkobabićevoj penziji.Ne preporučuje se mlađima od 50 leta.
za tomu, tj. za dobrobit srpskog naroda
Beograd -- Najava Tomislava Nikolića da očekuje velike proteste zbog navodne izborne krađe predstavlja otvorenu pretnju nasiljem ocenjuje potpredsednica DS Jelena Trivan.
![]()
"Ono na šta smo sve vreme upozoravali sada se obistinilo - da će Nikolić ubrzo da se vrati u svoju redikalsku retoriku i ponašanje i da je reč o čoveku kome je nasilje imanentno. Nikolić je danas uputio otvorenu pretnju nasiljem i neredima na ulicama i molimo sve državne organe da prime tu informaciju sa dužnom ozbljnošću", rekla je Trivanova.
Ona je istakla da je Nikolić, koji je, kako tvrdi, "izgubio sve izbore 6. maja", kao i da je svestan da gubi i predsedničke izbore, očito odlučio da pokuša da prekraja izbornu volju gradjana Srbije, "nasiljem i besmislenim napadima i pričom o izbornoj kradji".
Trivan je istakla da su navode Nikolića i SNS opovrgli svi, uključujući i OEBS.
Ona je podsetila da su gradjani Srbije četiri puta od 2000. godine do danas rekli da ne žele Nikolića za predsednika države.
"Ovo što je danas izgovorio Nikolić najbolja je slika tog velikog evropejca i da je zapravo reč o čoveku koji je na sve spreman", rekla je Trivan.
Ona je dodala da se ispostavilo da je istina ono što je DS govorila, a to je da je Nikolić "spreman da destabilizuje i vrati Srbiju nazad u jednom danu".
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=05&dd=11&nav_id=608381