СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
sta mislis sta bi bilo da je umesto strajka gladju, pozvao masu na pobunu?
nemoj misliti da je nemocan, ima veliku podrsku a mnogi ce jedva docekati da iskazu bes na rezim na ulicama.
a sto se tice ponavljanja izbora, ni ja ne verujem u to, jer je potrebna cela opozicija da se udruzi. a to je vec nemoguce, nazalost.

Ајдееееее,
па ће он ондаК да изађе на изборе, јел да!?
Па ко нормалан би такве изборе сматрао за легалне и легитимне!?
И друго, што он и они као "најјача и највећа партија на Балкану", са том "великом подршком" и са оним "материјалним доказима" не поведе народ,
што не буде он та клица заједништва свих оних који су против режима ( еее а таквих није мало ),
што он не буде иницијатор откривања изборне крађе и поништавања "покрадених" избора,
што он не буде предводник обарања режима...!?

ЈОК, чека на Двери, на радикале, на Коштуницу, на...
КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?

Ајдееееее,
И друго, што он и они као "најјача и највећа партија на Балкану", са том "великом подршком" и са оним "материјалним доказима" не поведе народ,
што не буде он та клица заједништва свих оних који су против режима ( еее а таквих није мало ),
што он не буде иницијатор откривања изборне крађе и поништавања "покрадених" избора,

КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?

pa dozvolu iz brisela i vasingtona....

Ајдееееее,

КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?

Bravo!

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku ПАПРИКАРИУС.

Ајдееееее,

КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?
:vatromet::vatromet:

Можда и има подршку, али он сам сигурно то није могао да осмисли јер је сувише тупав, бар мени се чини таквим.
Убеђен сам да њега неко од тајкуна силних СНС-ових подбада да се пресерава о неким доказима за крађу. Те има крађе, те нема, а и сетили су се цела три дана после избора да о томе проговоре.
А и оне силне приче о доказима ко је Луки Бојовићу омогућио да изађе из Србије - шта је било с тим? Велико ништа. Да не ширим тему сад с тим, али само илуструјем неозбиљност СНС.

То није толико битно!
ДА ЈЕ ОН ИСТИНСКА И ПРАВА ОПОЗИЦИЈА,
ДА ЈЕ ПРАВИ ПАТРИОТА И РОДОЉУБ,
ДА ЈЕ ЧЕСТИТ И ПОШТЕН ЧОВЕК,
ДА ЈЕ МОРАЛАН И ПРИНЦИПИЈЕЛАН ПОЛИТИЧАР,
ДА ЈЕ СТВАРНО ЗА ОБАРАЊЕ ЖУТИХ...

ЛАКО БИ ОН И ПОВЕО НАРОД И СМЕНИО ОВУ ПОШАСТ СА ВЛАСТИ!

АЛИ НИЈЕ!
ОН ЈЕ СВЕ СУПРОТНО ОД ОНОГА ШТО САМ НАВЕО!
ОН ЈЕ ТРОЈАНАЦ У СРПСКОМ НАРОДУ!
ОН ЈЕ НАЈВЕЋА И НАЈОПАСНИЈА ПОДВАЛА КОЈА ЈЕ МОГЛА ДА НАС ЗАДЕСИ!

Ајдееееее,

КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?
Nemoj mi pominjati radikale , posle fijaska kojega su doživeli , izlaze u javnost da su izbori bili regularni , i da u drugom krugu je boris tadić manje zlo.
išš bre

То није толико битно!
ДА ЈЕ ОН ИСТИНСКА И ПРАВА ОПОЗИЦИЈА,
ДА ЈЕ ПРАВИ ПАТРИОТА И РОДОЉУБ,
ДА ЈЕ ЧЕСТИТ И ПОШТЕН ЧОВЕК,
ДА ЈЕ МОРАЛАН И ПРИНЦИПИЈЕЛАН ПОЛИТИЧАР,
ДА ЈЕ СТВАРНО ЗА ОБАРАЊЕ ЖУТИХ...

ЛАКО БИ ОН И ПОВЕО НАРОД И СМЕНИО ОВУ ПОШАСТ СА ВЛАСТИ!

АЛИ НИЈЕ!
ОН ЈЕ СВЕ СУПРОТНО ОД ОНОГА ШТО САМ НАВЕО!
ОН ЈЕ ТРОЈАНАЦ У СРПСКОМ НАРОДУ!
ОН ЈЕ НАЈВЕЋА И НАЈОПАСНИЈА ПОДВАЛА КОЈА ЈЕ МОГЛА ДА НАС ЗАДЕСИ!

ja mislim da se toma ludo zabavlja:) a posle 20-og na odmor,kuba sa zenom,bota kesira putovanje:)

Nemoj mi pominjati radikale , posle fijaska kojega su doživeli ,

АЛО БРЕ,
КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?
Хоћеш ли на то да одговориш!?

izlaze u javnost da su izbori bili regularni , i da u drugom krugu je boris tali manje zlo.
išš bre
ЈЕ Л ТЕ БАР МАЛКО СРАМОТА КАД ОВАКО МАСНО И БЕЗОЧНО СЛАЖЕШ!?

Poslednja izmena:
227948.jpg

Триван изазива страх !

ja mislim da se toma ludo zabavlja:) a posle 20-og na odmor,kuba sa zenom,bota kesira putovanje:)

Ја мислим да му није лако и то не због њега, него због деце и унука на које ће људи упирати прстом и викати
"то су они чији је отац-деда продао Србе, Србију, понос, достојанство, образ, људскост...!
и што ће се наћи неко ко ће рећи "Томиславе Николићу погано колено"

АЛО БРЕ,
КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?
Хоћеш ли на то да одговориш!?

ЈЕ Л ТЕ БАР МАЛКО СРАМОТА КАД ОВАКО МАСНО И БЕЗОЧНО СЛАЖЕШ!?

ТО ЛАЖЕ ЧИМ ЗИНЕ!
МА НЕ ТРЕБА НИ ДА ЗИНЕ, ВЕЋ ЈЕ СЛАГАО!
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1948/%D0%98%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8+2012/1099882/%D0%A0%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8+%D0%BD%D0%B5%D1%9B%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B3+%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0.html
У другом кругу ми не можемо и нећемо да подржимо кандидате који према нашем мишљењу нуде иста решења. Уверен сам да би Николић био знатно горе решење од Тадића", рекао је Шаровић на конференцији за новинаре. Осврћући се на резултате недавно одржаних избора, Шаровић је рекао да ће у петак бити одржан председнички колегијум радикала на којем ће бити анализирани разлози "трешког изборног пораза".
Шаровић је рекао да ће након тога бити организована Централно отаџбинска управа, на којој ће бити донета конкретна решења за "повратак радикала на велику сцену".
На питање новинара да ли радикали попут осталих странака које нису прешле цензус имају приговор на легалност избора, он је рекао да радикали "нису видели озбиљне доказе о изборној крађи".
a sada šicc dalje od mene

Ајдееееее,

КОГА И ШТА ЧЕКА ТОМА!?

kao sto vec rekoh, cini mi se da ceka odluku oebsa i predsednicke izbore.
ako se izbori proglase legitimnim, onda ce sacekati predsednicke.
ako tu pobedi, nikom nista, a ko ne, verujem da ce pozvati narod na revolt zbog izborne kradje.

nadam se da ce doci do pobune pre predsednickih izbora (jer izbori jesu pokradeni), ali je to malo verovatno jer je za takvo nesto potrebna celokupna opozicija.
a buduci da je nemoguce spojiti srs, sns, dveri i dss, izbori ce se prihvatiti takvi kakvi jesu i to je to.

Glasao samza Dveri ili sada polazem nadu u hrabrost Nikolica da se odvazi i pozove svoje birace na ulice ..... ovo u pravnos sistemu ne bi smelo da prodje

Vidiš, meni to što pričaju Dveri ima više smisla od ovga što priča Toma. Iako bih lično voleo da Dveri nisu dobile ni 0.5%, a kamoli 5%, ljudi ušli u RIK, našli šta im ne štima i šta se ne slaže sa njihovim zapisnicima i traže objašnjenje. To ima smisla. Ali, nemojte se vezivati za Tomu-to što on priča je BESMISLICA I ČISTA PODMETAČINA. Najveća stranka u državi nije imala prave rezulatte izbora 4 dana?! Ma daj...

Back