СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ahahahahhahahaha
opet isto
ja objasnio da je nemoguće ukrasti jer postoji zapisnik i ti opet pričaš budalaštine
ajde mi sad ti..pošto se razumeš u sve...sad da padne svemirski brod tebe bi zvali da ga pomeriš
objasni mi ovo
biračko mesto 517
izašlo 5000 birača
toma 4500
tadić 250
radikali 100
Dinkić 100
nevažećih 50

sastavljen zapisnik i u njemu lepo napisano izašlo 5000
toma nikolić dobio 4500, tadić 250, dinkić 100, radiklai 100 nevažećih 50, nije bilo nepravilnsoti...
potpisao kontrolor žuti, naprednjak, čedin, radikal, dinkićevac
uzeli svoje primerke zapisnika
sad ti meni objasni koja je svrha krađe kad je sve uneto u zapisnik?
po toj tvojoj teoriji neko je uzeo Nikoliću 3000 iu to dodao Tadiću
pa kako majku mu poljubim kad je na zapsiniku upisano i to otišlo u stranku?
kako????
jel tebi jasno da ako se samo jedan glas ne slaže sa onim što je upisano u zapisnkik što su ovi dobili u stranci da se izbori ponavljaju?

ma nema sta sa tobom da se prica ti si poznat kao 10godisnji pripadnik rezima Demokratske Stranke

ti branis lopovluk i kradju pljacku i izdaju

Evo toma je doneo dokaz o kradji 3000 ukradenih glasova opoziciji sa jednog birackog mesat

A ukrali ste nas na jos najmanje 200

SAmo ti kazem da se ovo nece mirno zavrsiti

Svako ko vlada na silu, diktaturom i tiranijom, tu svoju vladavinu zavrsi krvavo.

Pa cete i vi.

Narodu ce i pre ili kasnije da dopizdi i na kraju ima da zavrsite onako kako zavrsavaju svi tirani kradljivci izbora i diktatori na svetu.

Još jednom kažem argancija nije snažan argument, to je argument nemoći i očajanja. Trebalo je misliti prije o rezultatima a ne govoriti da su svi mali da se s nikim ne može u koaliciju sem sa DSS i sad naravno da nema kapaciteta za vladu. Pa to su znali i politički naivci a kamoli neko ko se predstavlja za ozbiljnu alternativu.

Па како знаш који су резултати кад су избори покрадени?

:lol:Prejako!
:worth:
quote_icon.png
Оригинал поставио eremita

Тачно - мени је било просто невероватно да су сви учесници пристали на очигледно СМУЉАНИ тзв.ЈЕДИНСТВЕНИ БИРАЧКИ СПИСАК... али сви су ћутали..... али СВИ........то је основни проблем!!!

I iako ti je neverovatno i imaš osnovane sumnje... Ti prihvataš ove nebuloze? :lol:

Нису НЕБУЛОЗЕ, човече, ЈЕДАН ЛИСТИЋ ВИШКА ЈЕ РАЗЛОГ ЗА ПОНИШТЕЊЕ ГЛАСАЊА - а замисли ови изнесоше ПУН ЏАК...... значи КРАЛО СЕ НА АНГРО..... ужас......

Ајде још једном:

Ало друже, постоје докази, видео снимци, сведоци. Шта лупаш ти? Какав спорт? И не оспорава изборе само Тома.

Sada to sve treba DOKAZATI na sudu...

Snimci nisu DOVOLJNI..

Treba utvrditi da li su MONTAZE ili nisu...

Svedoke treba ISPITATI...

A za to treba VREME...Meseci, mozda GODINE (Vidis li koliko traje sudjenje Seselju u Hagu?)

NIJE TO SVE HU-BU...

ma nema sta sa tobom da se prica ti si poznat kao 10godisnji pripadnik lopovskog rezima Demokratske Stranke

Evo toma je doneo dokaz o kradji 3000 ukradenih glasova opoziciji sa jednog birackog mesat

Svako ko vlada na silu, diktaturom i tiranijom, tu svoju vladavinu zavrsi krvavo.

Pa cete i vi.

Narodu ce i pre ili kasnije da dopizdi i na kraju ima da zavrsite onako kako zavrsavaju svi tirani kradljivci izbora i diktatori na svetu.

znači ne znaš da mi objasniš..to sam i očekivao
samo umeš da lupaš gluposti i da pretiš kao klinac preko tastature...
sad jedino mogu od tebe da očekujem da mi pominješ opet majku na pp kao što si umeo ranije...jel tako Tihomire?

mrtvih ima stalno..to je problem aljkave administracije
imaš i situaciju da vojni odesk nema saznanja da je neko umro, a ne birački spisak
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:186970-Mrtvog-zovu-u-vojsku

da da i zato ste izglasali da vazi biracki spisak iz 2001 godine a ne ovaj prema popisu iz 2012 :lol:

i u birackom spisku samo ima 900.000 ljudi vise nego sto ima punoletnih gradjana u zemlji :lol:

a tek da ne pricam od tih punoletnih koliko tek zivi u inostranstvu a prijavljeni su i dalje u zemlji pa koliko tek umrlih itd.

svi oni glasaju za rezim.

ahahahahhahahaha
opet isto
ja objasnio da je nemoguće ukrasti jer postoji zapisnik i ti opet pričaš budalaštine
ajde mi sad ti..pošto se razumeš u sve...sad da padne svemirski brod tebe bi zvali da ga pomeriš
objasni mi ovo
biračko mesto 517
izašlo 5000 birača
toma 4500
tadić 250
radikali 100
Dinkić 100
nevažećih 50

sastavljen zapisnik i u njemu lepo napisano izašlo 5000
toma nikolić dobio 4500, tadić 250, dinkić 100, radiklai 100 nevažećih 50, nije bilo nepravilnsoti...
potpisao kontrolor žuti, naprednjak, čedin, radikal, dinkićevac
uzeli svoje primerke zapisnika
sad ti meni objasni koja je svrha krađe kad je sve uneto u zapisnik?
po toj tvojoj teoriji neko je uzeo Nikoliću 3000 iu to dodao Tadiću
pa kako majku mu poljubim kad je na zapsiniku upisano i to otišlo u stranku?
kako????
jel tebi jasno da ako se samo jedan glas ne slaže sa onim što je upisano u zapisnkik što su ovi dobili u stranci da se izbori ponavljaju?

nemoj da prosipas ovde pamet da ti ne bude muka...
kroz moje ruke je prosao sav izborni rezultat u KG i 50% zapisnika ima neregularnosti, a najcesca je veci broj listica nego izaslih, u rasponu od 2-100 listica viska. Zalba podneta riku, giku, a ne najavljuju ponavljanje izbora. Sto?

ma nema sta sa tobom da se prica ti si poznat kao 10godisnji pripadnik rezima Demokratske Stranke

Pa cete i vi.

Aman šta ste vi iz SRS-a zapenili kad DSS ćuti?
Prvih četvoro potisuju, dobijaju primerak a baška javljaju i stranci preko mobilnog...
To što se Toma buni ne buni se on za SRS... nego da se podeli višak...

Dobro druže, zavaravate sami sebi, boli mene uvo ja nisam od tamo samo kažem da je Toma pokazao svih ovih godina da nije taj koji može dobiti povjerenje, ako se žele promjene ubuduće moraće se tražiti neka druga alternativa on nije taj. A argument krađe je dno, ja bih se postidio i najlakše je tako naći opravdanje za sopstvene neuspjehe

Па кад ниси од овамо, шта просипаш памет?

Није аргумент крађе дно, него је крађа дно. То смо видели 2000. када су ови у које ти имаш апсолутно поверење дошли на власт.

da da i zato ste izglasali da vazi biracki spisak iz 2001 godine a ne ovaj prema popisu iz 2012 :lol:

i u birackom spisku samo ima 900.000 ljudi vise nego sto ima punoletnih gradjana u zemlji :lol:

a tek da ne pricam od tih punoletnih koliko tek zivi u inostranstvu a prijavljeni su i dalje u zemlji pa koliko tek umrlih itd.

svi oni glasaju za rezim.

šta da kažem..ako vam se kontrolori prodaju za neke mrvice...neka glasaju
i vladaće večno pored takve opozicije...

Dobro druže, zavaravate sami sebi, boli mene uvo ja nisam od tamo samo kažem da je Toma pokazao svih ovih godina da nije taj koji može dobiti povjerenje, ako se žele promjene ubuduće moraće se tražiti neka druga alternativa on nije taj. A argument krađe je dno, ja bih se postidio i najlakše je tako naći opravdanje za sopstvene neuspjehe

tacno tako....Nikolic to kaze jer sada treba da OPRAVDA NOVAC koji je dobio od raznih grupa i pojedinaca za pobedu na izborima.

Sad mu NIJE LAKO, pa mora krivicu da svaljuje na - kradju!

ma to SVI RADE koji gube, nista novo i nepoznato.

Aman šta ste vi iz SRS-a zpenili kad DSS ćuti?
PRvih četvoro potisuju, dobijaju primerka a baška javljaju i stranci...
To što se Toma buni ne buni se on za SRS... nego da se podeli višak...

ma boli mene patka i za SRS i za DSS

Ja samo vidim i znam da su izbori brutalno pokradeni i da je opoziciji ukradeno najmanje 600.000 glasova

kroz moje ruke je prosao sav izborni rezultat u KG i 50% zapisnika ima neregularnosti, a najcesca je veci broj listica nego izaslih, u rasponu od 2-100 listica viska. Zalba podneta riku, giku, a ne najavljuju ponavljanje izbora. Sto?

na ovo ti covek rezima filatelista nece dati odgovor!

a u Beogradu ponistavaju izbore da LDP predje cenzus!

ma boga ti...utvrđeno da ima viška i nema ponavljanja...
jesu li odbili prigovor?

Zenska glavo , nije u pitanju ni SNP , ni DSS , ni SVM , ni Dveri .. ni niko .. u pitanju je princip da je nedozvoljeno krasti glasove ..... a ocito je da smo bili zrte kradje epskih razmera ....

Moguće da jesmo , a krađa se isplatila samo sns-u i ds-u pa tu onda vidimo i lopova .

Šta činiti , pitanje je sad jer izbore neće ponoviti ...to je sigurno na jedan ?

Back