СНС: ИМАМО ДОКАЗЕ ДА СУ ИЗБОРИ ПОКРАДЕНИ

Да ли су избори покрадени?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa donese i svoj primerak onaj iz DSS...recimo..ili iz radikla pa uporediš
ili tražiš kao član biračkog odbora na uvid zapisnik i vidiš jel ima tvoj potpis....
a u izbornim komsijama ima predstavnika svih partija...ne samo DS

pa mogu oni da traze sad sta hoce . Najveci broj glasova se ukrade zamenom listica i prepravkom o kompjuteru

Evo gledaj kako se izbori kompjuterski kradu

A sve te metode je njima dala CIA - i naucila ih kako da kradu na izborima a da se to ne provali

Drugo najlaksi nacin za kradju jeste preko falsifikovanih licnih karata

Imas 500.000 izmisljenih ljudi mrtvih koji ne postoje i onda saljes svoje clanove stranaka da glasaju u ime tih ljudi

Prica mi drugar , njegov otac je ugledni advokat, i on je bio na birackom mestu ispred Dveri, u kraju gde zivi i kaze bilo je preko 100 glasova za ljude koji NIKADA NISU TU ZIVELI NITI POSTOJALI. Znaci on zivi covek tu 60 godina , to je ulica do njegove, i ti ljudi tu nikada nisu bili i oni su svi zaokruzeni na izborima da su glasali.

Ne znam sta pokusavas kad je i najglupljima jasno da su izbori pokradeni.

A treba da verujemo čoveku koji je izdao sopstvenog kuma, stranku i ideje u koje je verovao i propagirao ih 20g, čoveku koji
pod stare dane ekspresno diplomira, leži u privatnoj bolnici ,, štrajkujući '' ? I da ne nabrajam. Ne može sad da podnese da je i
treći put ispušio muštiklu.
Sa ovakvom opozicijom, koju predvode likovi poput njega, Tadić i mali Sloba mogu vladati do duboke starosti.

Kaže jedan čovek da su po manjim mestima ispred raznih stranka bili članovi DS-a koji su kao čuvali kutije.
Izvini, kad nije moguće kako je Milošević krao glasove? Je l i tad nije bilo moguće?
Dakle žuti, provaljeni ste, uskoro ćemo da vam konfiskujemo imovinu, hvatajte čarter letove za toplije krajeve. :cool:

preti svome tati...
smešan si do bola...

Neverovatno. No, da i ja probam još jedared: kako će da falsifikuju identične rezultate koji stoje u fioci kod Koštunice, Šešelja, muftije ili nekog inog? Opušteno svi oni mogu sad da izađu i pokažu svoje identične papire koji se, ako je bilo krađe, razlikuju od onog što je "BoTa ubacio u RIK". :lol:

NEk idu svi u Rik pa nek provere zapisnike. Jednostavno rešenje.

to je nezakonito i tu se poništavaju izbori..

pa ti i ostali neprekidno pricate o zakonitom postupku koji vecina ljudi zna...problem je sto ja i jos neki ovde pricamo o nezakonitim radnjama...jesi li video one listice koji su oglaseni nevazecim jer su zaokruzene po 2 partije i to razlicitim bojama olovke..?? da i to nije uradio glasac..??

СРБСКО ПРОЛЕЋЕ ДОЛАЗИ!

ТОМА ТРЕБА ДА ОДУСТАНЕ ОД ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА И ДА СЕ СИЂЕ, ЛИЧНО, ПЕШКЕ,НА УЛИЦУ И СТАНЕ НА СТРАНУ ПРОТЕСТА ПРОТИВ КРАЂЕ АКО ХОЋЕ ДА БАР МАЛО ПОПРАВИ СВЕ КРЕТЕНЛУКЕ И ПРОМАШАЈЕ ОД СТИРОПОРА ДО ГЛАДОВАЊА!!!

ИСТО ВАЖИ И ЗА КОШТУНИЦУ, УЛИЦА ГА ЈЕ ДОВЕЛА-ДУГУЈЕ ЈОЈ ПОДРШКУ!

ИСТО ВАЖИ ЗА ШЕШЕЉА, КАД ЈЕ МОГАО ОНОГ ОКТОБРА ДА ПРВИ ОБЈАВИ КРАЂУ И ЗАПОЧНЕ РУШЕЊЕ ТИТИЋА-МОЖЕ И САД ЈЕР ОВИ СУ ЈОШ ГОРИ!

ЈЕДАН ТЕЛЕФОНСКИ ПОЗИВ ЈЕ ДОВОЉАН!

НЕМА ВИШЕ ПРЕНЕМАГАЊА И ВРДАЊА, САД СЕ ВИДИ КО ЈЕ ВЈЕРА А КО ЈЕ НЕВЈЕРА!!!

СВИ НА УЛИЦУ!!!

http://tinyurl.com/7g4qr2k

КАКО ЈЕ ТИТОВА ПАРТИЈА УСПЕЛА ДА СЕ ТОЛИКО НАДУВА?!

ОВО НЕ МОЖЕ ДА ПРОЂЕ, ОВО ЈЕ НОВА ЋОРАВА КУТИЈА!!!

Коментар преузет са другог форума, аутор коментара користи ницк "ПРОСВЕТАР"!

http://www.ansamed.info/ansamed/en/...Nikolic-opposition-exposes-fraud_6847889.html

Serbia: Elections, Nikolic (opposition) exposes fraud

10 May, 14:59
Back
Back
Send
Scrivi alla redazione
Suggest
(ANSAmed) - BELGRADE, 10 MAY - Tomislav Nikolic, the leader of Serbia's Progress Party (SNS) and the head of Serbia's Conservative opposition, exposed some alleged vote-rigging during last Sunday's general elections at his party's expense .

The Alliance of Voivodina's Hungarians (VMSZ) and the far-right movement Dveri also exposed some vote-rigging.

Nikolic stated that he can provide evidence of the fraud. "As a matter of fact, we won everywhere. They (the Democratic Party, DS of exiting President Boris Tadic, e.n.) stole votes, sometimes more, sometimes less'', Nikolic stated, as quoted by Belgrade's media.

Serbia, Nikolic added, is ruled by people who are closely connected with organised crime. The most recent data provided yesterday by the electoral commission are based on the count of 98.6% of ballot papers for the first round of the presidential elections. According to such data, Tadic is leading with a very small margin, having gained 25.37% of votes over Nikolic's 25.02%. The two leaders will face each other again during the second ballot, on May 20th.

As for legislative elections, according to the count of 98.44% of ballot papers, SNS is the leader with 73 seats (slightly more than 24% of votes), followed by Tadic's DS with 67 seats (approximately 22% of votes). Final data will be provided by the electoral commission before tonight. (ANSAmed).

Opet idiotluk. Kao da su svi sisali vesla... Ako je bilo kradje onda su krivi predstavnici SNS-a koji su bili clanovi izborne komisije jer NISU radili svoj posao. Kako su mogli da pokradu i zamene listice kada su brojani uz prisustvo svih clanova komisije i posmatraca? Kako su mogli da budu pokrade na SVIM izbornim jedinicama kada su predstavnici mogli ili morali ( ako su imali naredjenje sranke ) da idu na predaju u GIK sa sve zapisnikom koji je popunjen u njihovom prisustvu, tj. prisustvu Naprednjaka?

pa mogu oni da traze sad sta hoce . Najveci broj glasova se ukrade zamenom listica i prepravkom o kompjuteru

Evo gledaj kako se izbori kompjuterski kradu

A sve te metode je njima dala CIA - i naucila ih kako da kradu na izborima a da se to ne provali

Drugo najlaksi nacin za kradju jeste preko falsifikovanih licnih karata

Imas 500.000 izmisljenih ljudi mrtvih koji ne postoje i onda saljes svoje clanove stranaka da glasaju u ime tih ljudi

Prica mi drugar , njegov otac je ugledni advokat, i on je bio na birackom mestu ispred Dveri, u kraju gde zivi i kaze bilo je preko 100 glasova za ljude koji NIKADA NISU TU ZIVELI NITI POSTOJALI. Znaci on zivi covek tu 60 godina , to je ulica do njegove, i ti ljudi tu nikada nisu bili i oni su svi zaokruzeni na izborima da su glasali.

Ne znam sta pokusavas kad je i najglupljima jasno da su izbori pokradeni.

ja ne pokušavam ništa...samo mi je glupo da pokušavate da ubedite nekoga u nešto što je nemoguće
ja sam odmah rekao da sam proitiv bilo kakvih mahinacija i krađa glasova i da mi je to odvratno
ali ne postoji mogućnost mahinacija nakon potpisivanja zapisnika...dal ti znaš da kad se potpiše zapisnik da niko neće da nosi taj materijal jel ga bolo dupe za isti jer ima zapisnik...znaju da ako ima neslaganja za jedan glas između onoga što je u zapisniku i onoga što eventialno objavi izborna komisija da dolazi do ponavljanja izbora

pa ti i ostali neprekidno pricate o zakonitom postupku koji vecina ljudi zna...problem je sto ja i jos neki ovde pricamo o nezakonitim radnjama...jesi li video one listice koji su oglaseni nevazecim jer su zaokruzene po 2 partije i to razlicitim bojama olovke..?? da i to nije uradio glasac..??
Što da ne? Kao da nam manjka bolida u raji...
Ja sam video neku snajku koja je dopisala ime kandidata jer ga nije našla na listi. A držala pogrešnu listu u ruci. :lol: I bilo je zaokruženih po dva ili tri broja. Istom bojom doduše, ali onda se zapitaj da li bi taj koji mulja uzeo crvenu hemijsku i "poništavao" ToNijev glas dat plavom. :lol:

ovo boldovano je prejako..pa sad si se upljuvao da mi objasniš kako kradu i sad kao kradu ali ne znam kako
ti si legenda ovog foruma..majke mi rođene
a kupovina glasova je krivično delo i to je trebalo počistiti...to se slažem

Jel Dacic bio na ciganskoj slavi na Djurdjevdan u Zemunu?

Sto je iso sta mislis?

Pa zato sto su mu ti cigani doneli najmanje 200.000 glasova

Svi su glasali i po 10 puta.

Dacic odradio licne karte , podelili im listice i rokaj snimaj za 20 evra ceo dan.

pa 200.000 glasova kosta po 20 evra samo 4 miliona evra!

To je SMESNA INVESTICIJA za nekoga ko posle zahvaljujuci tome KRADE MILIJARDE OD NARODA

Drugo kazem krade se i kompjuterski preko trojanca ubacenog u softver dodaju se glasovi jednima i oduzimaju drugima

Tako kradu u Americi na izborima

I to nema sanse da se izvali , jer izvorni kod programa koji zbraja glasove nije dostupan vec samo binarni fajl.

Jel Dacic bio na ciganskoj slavi na Djurdjevdan u Zemunu?

Sto je iso sta mislis?

Pa zato sto su mu ti cigani doneli najmanje 200.000 glasova

Svi su glasali i po 10 puta.

Dacic odradio licne karte , podelili im listice i rokaj snimaj za 20 evra ceo dan.

pa 200.000 glasova kosta po 20 evra samo 4 miliona evra!
Sunce ti *****, kakva konstrukcija!!! :eek:

ja ne pokušavam ništa...samo mi je glupo da pokušavate da ubedite nekoga u nešto što je nemoguće
ja sam odmah rekao da sam proitiv bilo kakvih mahinacija i krađa glasova i da mi je to odvratno
ali ne postoji mogućnost mahinacija nakon potpisivanja zapisnika...dal ti znaš da kad se potpiše zapisnik da niko neće da nosi taj materijal jel ga bolo dupe za isti jer ima zapisnik...znaju da ako ima neslaganja za jedan glas između onoga što je u zapisniku i onoga što eventialno objavi izborna komisija da dolazi do ponavljanja izbora

ko odlucuje dal se ponavljaju izbori ? RIK

Jel su se zalile dveri na gomilu biralista? Kazi mi na kom su ponovljeni izbori! NI NA JEDNOM

A evo za LDP se ponistava pa da predju cenzus.

Lopovluk nevidjenih razmera.

A treba da verujemo čoveku koji je izdao sopstvenog kuma, stranku i ideje u koje je verovao i propagirao ih 20g, čoveku koji
pod stare dane ekspresno diplomira, leži u privatnoj bolnici ,, štrajkujući '' ? I da ne nabrajam. Ne može sad da podnese da je i
treći put ispušio muštiklu.
Sa ovakvom opozicijom, koju predvode likovi poput njega, Tadić i mali Sloba mogu vladati do duboke starosti.
U kom ti svetu zivis :eek: Radikali su proslost,batali tu ofucanu radikalsku retoriku ;)

ja opšte ne tvrdim da su izbori zakoniti nego tvrdim da nije moguće ukrasti izbore na način kako se ovde navodi...to je razlika
a jel to uradio neko nakon brojanja? jel sedi neko od ostalih stranaka i prati šta se radi? jel sedeo neko iz tih Dveri i SNs-a i pratio šta se radi..jel neko video da neko nešto crta..jel istakao prigovor..
vi se ponašate kao da je nakon zaključenja izbora DS seo sam i radio šta je hteo..a izbore kontrolisalo po dvoje ispred svake stranke

Čitam već danima, sablažnjavam se i grizem za jezik da prećutim... ali ne mogu.
Dakle, priča o krađi, makar na ovako masovnom nivou, je ravna ideji da je Toma Nikolić zaštitnik manjina... dakle, smešna.
Nemam baš previše želje da polemišem pa verovatno neću ni odgovarati baš tako revnosno kao omladina SNS-a i Dveri (koji su, zaluđeni svojom podrškom na internetu, očekivali bar 101% glasova), samo par bitnih argumenata protiv ideje o masovnoj krađi.
1. kako je moguće da sve stranke potpišu zapisnik, obaveste o rezultatima svoje stranke, ovi objave rezultate, ti rezultati se ne razlikuju u više od 0.05 procenata, i onda, odjednom, RIK namešta izbore? Čak i da prihvatim ideju da Dveri nisu mogle da kontrolišu sva mesta, ideja da to nije mogao ni SNS je smešna. Dakle, nemojte mahati nekim kvazilistićima i trvditi da ste dobili 1006579% glasova, nego na osnovu svoje kopije zapisnika (koju dobija svaki član komisije na scakom izbonom mestu) kažite gde su glasovi pokradeni. Biračko mesto to-i-to, mi imamo podatke da smo dobili XY glasova, a RIK kaže... Ovako, objaviti ovakvu vest samo dan nakon Dačićevog pristajanja uz Tadića...
2. SVM govori o krađi glasova na osnovu "ćvrstih dokaza" kao što su-kako je moguće da Mađari nisu glasali za nas?! Ili, još bolje, kako to da na jednoj listi neko glasa sa SVM, a na drugo za DS? Ja sam na 5 različitih listića glasao na različite načine-za predsednika za Tadića, za parlament za LDP, na gradskim nisam podržao nikoga itd. Da li sam ja ukroa glasove Čedi ili DS-u? Ne, samo sam cenio za koga gde da glasam.
3. zapanjenost da je URS (koga, inače, baš i ne volim) dobio neke glasove na Kosovu je smešna zato što su u jednoj od opština u kojima su održani lokalni izbori, osvojio najviše glasova. Na 30% izašlih, zašto je tako čudno da su dobili neki značajan procenat glasova?
4. RIK ne broji listiće ponovo, nego samo sabira sa zapisnika. Ako su zapisnici falsifikovani, to je jako lako dokazati-svaka stranka ima svoju kopiju, pa da vidimo gde se ne slažu brojevi.
5. "ova pljačka je gora nego na izborima u septembru 2000."?! Radikalski deo Tome i Vučića ponovo progovara u svom najgorem obliku. Kakva krađa 2000.?
6. kako je moguće da Dveri u Užicu i SRS u Novom Sadu ipak na kraju ne pređu cenzus? Zato što je neki majmun iz informatičke službe umesto da računa procenta OD UKUPNOG BROJA IZAŠLIH računao samo od važećih listića i time svim strankama povećamo procenat. Odgovoor je prost, dat u oba grada uz izvinjenje OIK, samo ne treba biti paranoik i tražiti zaveru u svemu. Usotalom, neka Dveri i SRS dokažu, na osnovu svojih zapisnika, da je u pitanju muvanje.

Poslednja izmena:
Dakle na biračkim mestiam je uglavnom bilo sve u redu, a onda su kada su se razišli odbori pootvarali džakove i ubacili unapred spremljene listiće!

Kako u redu crni Aco? Kako? Pa jel vidiš čemu su bili izloženi glasači u šestoj beogradskoj?
Pogledaj samo tu pedersku pozu... Koji normalan muškarac stoji u ovoj pozi?
Pogledaj sliku pa stani onako... to samo ***** tako stoji...
Bre to je promocija ubedjenja na manje od 50m od glasačke kutije....

Sunce ti *****, kakva konstrukcija!!! :eek:

sto jel iman esto da nije istina?

jesu uhvaceni cigani da glasaju masovno za 20 evra svuda po srbiji? JESU

Jel dacic bio na slavi kod cigana na dan izbora ? JESTE

jel Toma danas izneo biracke listice nadjene u kontejneru na konferenciji? JESTE

eto dokaza koliko hoces da su izbori brutalno pokradeni.

Back