-Northerian-
Ističe se
- Poruka
- 2.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se razumemo, svako vece pre spavanja razmisljam kako spasavam sasu od gomile zombija, ili kako plesemo i uzdizemo se sa vrhova minas tirita u polarnu svetlost... a obicno sanjam kako bezim kroz neke sume i planine ili se sakrivam od odredjenih ljudi

ček, saša je ona crvenokosa devojka što nosi A lančić?![]()
jeste, ali ne nosi a nego peace ogrlicu

Ja sam imao noćas polu-lucidan san, strašno sam žurio kući da se ispišam, kad sam se probudio stvarno mi se mnogo pišalo![]()

ne sećam se da li je bio san ili halucinancija, ali sinoć gasim komp i krećem da se srušim u krevet, pogledam kroz prozor kad ono sneg napadao![]()

Već mesecima sanjam kako idem u jednu biblioteku, jedinu u mom naselju i vraćam knjigu
knjigu koju sam još davne 2008-e uzeo i i dalje nisam vratio
A baš bih voleo da odem tamo, samo me je sramota :shy:
ipak me je žena gotivila previše, i onda me odjednom nema 4 godine xD
Nit' plaćena članarina, niti vraćen dug za prekoračenje roka![]()

Ma, ja nisam morao ni da plaćam članarinu, redovno sam išao tamo, puštala mi je da nosim kući one enciklopedije, koje obično ne daju već kome šta treba, tamo izvuče i sl.
Ma, gotivno je imati biblioteku u blizini, a čak iako se cimam redovno do grada i uzimam iz škole(i kupujem, još) opet mi fali taj odlazak tamo
A renovirali su baš, pre godinu-dve.. sećam se i da je na svakih par meseci dolazilo pregršt novih knjiga..
Tu bih ja voleo da radim, inače
opuštencija, tišina, ni nema puno ljudi, cirka se pivo, čita se i još je blizu xD

Pa to je moj lajfstajl
ništa bolje od pijanog čitanja, sve deluje ultrazanimljivije![]()

zaredjala sam 5 od 7 snova sex tematike
prilicno je jasno sta mi govore