SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se razumemo, svako vece pre spavanja razmisljam kako spasavam sasu od gomile zombija, ili kako plesemo i uzdizemo se sa vrhova minas tirita u polarnu svetlost... a obicno sanjam kako bezim kroz neke sume i planine ili se sakrivam od odredjenih ljudi

Ja sam imao noćas polu-lucidan san, strašno sam žurio kući da se ispišam, kad sam se probudio stvarno mi se mnogo pišalo :lol:

to ti samo podsvest govori, telo oseća potrebu i onda se to na san odrazi, kao što se naše želje i strahovi preko sna prikažu :)

Thalione, meditiraj nekih pola sata pre spavanja, ponavljaj hiljadu puta rečenicu: Imaću lucidan san, ili tako neki trip koji tebi odgovara.
Onda zamišljaj kako toneš u san, kako shvataš da si u njemu i radiš pizzdarije ili šta već :D

Neće uspeti iz prve ali su vežba i redovnost keva.
Ako zaebeš jedno veče i propustiš vežbu, to je kao da si nedelju dana izgubio.
Navika je čudo a kad se stvori navika i konstantno razmišljanje će stvarno dovesti mozak u takav položaj da sam stvara lucidan san :D

valjda sam objasnio donekle dovoljno razumljivo al gledaj po netu sto čuda
što više razmišljaš o tome veće su šanse da ti se dogodi :D

Sinoc sam bio u nekom polusnu i tripovao da se nalazim na jednom brdu iznad grada, posmatram grad i ogroman talas vode koji preti da ga potopi, dok stanvnici stoje mirno :eek:

A sanjao sam i da trcim po nekom parku i usput sam zastajkivao kod klupa da spikam sa ljudima koji su tamo sedeli ali se ne secam spike :D

ovo vise nisu snovi, ja imam nocne more
sanjam kako me bivsi zove na mobilni i pita da se vidimo, ja mu kazem naravno da ne, i on meni ''ajde na foliraj vise, znam da jedva cekas da me vidis i da se kresnemo, ne glumi ludilo, znam da ne mozes bez mene''
jako surovo...ali realno :lol:

Već mesecima sanjam kako idem u jednu biblioteku, jedinu u mom naselju i vraćam knjigu
knjigu koju sam još davne 2008-e uzeo i i dalje nisam vratio :mrgreen:

A baš bih voleo da odem tamo, samo me je sramota :shy:
ipak me je žena gotivila previše, i onda me odjednom nema 4 godine xD
Nit' plaćena članarina, niti vraćen dug za prekoračenje roka :D

Već mesecima sanjam kako idem u jednu biblioteku, jedinu u mom naselju i vraćam knjigu
knjigu koju sam još davne 2008-e uzeo i i dalje nisam vratio :mrgreen:

A baš bih voleo da odem tamo, samo me je sramota :shy:
ipak me je žena gotivila previše, i onda me odjednom nema 4 godine xD
Nit' plaćena članarina, niti vraćen dug za prekoračenje roka :D

Sigurno te i dalje gotivi... Mislim ako te se seća... :mrgreen:

Ma, ja nisam morao ni da plaćam članarinu, redovno sam išao tamo, puštala mi je da nosim kući one enciklopedije, koje obično ne daju već kome šta treba, tamo izvuče i sl.

Ma, ja nisam morao ni da plaćam članarinu, redovno sam išao tamo, puštala mi je da nosim kući one enciklopedije, koje obično ne daju već kome šta treba, tamo izvuče i sl.

Da pogodim - ti mu dodješ kao neki počasni član biblioteke, pa si sad rešio da proširiš spisak privilegija koje uživaš? :D

Ma, gotivno je imati biblioteku u blizini, a čak iako se cimam redovno do grada i uzimam iz škole(i kupujem, još) opet mi fali taj odlazak tamo :D
A renovirali su baš, pre godinu-dve.. sećam se i da je na svakih par meseci dolazilo pregršt novih knjiga..

Tu bih ja voleo da radim, inače :D
opuštencija, tišina, ni nema puno ljudi, cirka se pivo, čita se i još je blizu xD

Ma, gotivno je imati biblioteku u blizini, a čak iako se cimam redovno do grada i uzimam iz škole(i kupujem, još) opet mi fali taj odlazak tamo :D
A renovirali su baš, pre godinu-dve.. sećam se i da je na svakih par meseci dolazilo pregršt novih knjiga..

Tu bih ja voleo da radim, inače :D
opuštencija, tišina, ni nema puno ljudi, cirka se pivo, čita se i još je blizu xD

Aha, boravak u biblioteci je nekako umirujuć, ali pivo još nisam videla... Mora da je to neka biblioteka budućnosti... :mrgreen:

Pa to je moj lajfstajl :mrgreen:
ništa bolje od pijanog čitanja, sve deluje ultrazanimljivije :D

Verovatno zato što u jednu rečenicu spojiš nekoliko prvih i nekoliko poslednjih reči sa jedne strane, i tako ideš
cik-cak... Pa kako da ne bude zanimljivo... Verovatno dobiješ kombinaciju science fiction i ljubića... :mrgreen:

Pre koji dan sam sanjao da me keva šiša na ćelavo(kontam da je"
"imao uticaj).Što je najjače,nije stigla ni do pola i ostavila posao rečima:"Ne mogu ovo,mrzi me".Istog trenutka sam skočio iz kreveta da vidim je li kosa OK.:lol:

Ja sanjam sanjam stalno svog upokojenog supruga,koji je imao 37 godina u momentu smrti kom sam sam prisustvovala.On mi uvek šalje poruku da je živ i ti snovi mi vraćaju snagu,Inače nema puna tri meseca od njegove smrti.U snovima kad ga dodoirujem uvek je topao i pričami da je živ,ako neko zna simboliku tih snova ,neka mi odgovoto.
Hvala

Back