SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednom sam, na moru, sanjala mamu i brata i onda sam im u snu rekla ''Ali vi ste sad u Beogradu, nemoguće da ste ovde na moru. Vi niste stvarni!'' i njih dvoje su se zgledali i rekli ''Pa, nismo.''
:eek:

sanjam dva ortaka, oni su nabavljali neku gandžu i to od nekog klinca, ja se derem na njih, govorim kako nije sigurna šema, bolje da ne varimo xD
Onda sa tim jednim ortakom odem do njegove gajbe, a on izgradio pored kuće neku baraku, unutra ima slamnati krevet, neku konzervu za pišanje i založenu vatru.. i on mi kaže: E jedva čekam da se oženim da dođem da živim ovde xD
E da, i jedan ker je bio unutra
i tu se probudim
gaddemn

Vec 2. noc za redom sanjam kako me juri grupa zombija po nekim mracnim i prljavim ulicama, a ja bezim glavom bez obzira i nekako sam malaksao, vucem se i gledam da umaknem ogmili ogavnih bica koja zele da me pojeduuuuu

Opet sam sanjao drugaricu koju dugo nisam video.
Ovaj put je vidim u busu, i oboje se ponašamo kao da se ne poznajemo. Posle kad smo izašli nju napadne neki ker i ja ga teram, onda mi tu zahvali i uletimo u spiku, sve normalno.

Bokte mazo, koliko je retardirano kada se praviš da nekog nisi nikad ni video a godinama ste zajedno blejali... mada, posle svih ovih godina razdvojenosti, i jesmo drugi ljudi :confused:

Đavo mi je kriv kad sam tražio zanimljivije snove, uf :lol:

Čitajući Junga sam skontao koliko su moji snovi uglavnom dosadni, iako su u knjizi predstavljeni ekstremni slučajevi uglavnom, kao što je slučaj jedne desetogodišnje devojčice koja je sanja ovo:

1.uznošenje u nebesa gde se igraju paganski plesovi; i silazak u pakao, gde anđeli čine dobra dela.
2. čopor malih životinja plaši devojčicu, životinje rastu do neslućenih razmera i jedna od njih je proždire.
4.u malog miša se uvlače crvi, zmije, ribe i ljudska bića, tako miš postaje ljudsko biće.
5. Pijana žena pada u vodu i odatle izlazi preporođena i trezna ( :eek: ) koji trip

itd

A sad, ono što sam ja sinoć sanjao :mrgreen:

SAN 1:

Ulazim u Zla Shop, negde kod Konjarnika valjda. Ulazim unutra i tražim od prodavačice grožđanu mast :eek:
Onda se odjednom javi uzbuna, napad. Uplašim se za svoju ženu( jea, imao sam i ženu u snu xD) i trčim do kuće.
Ulećem unutra, svugde rusvaj i haos, prođem do sobe i vidim dva vojnika kako je siluju.
Ja otkinem od nekog drvenog materijala parče i obojicu ubijem, sto puta probadam glavu i srce dok ne postanu samo krvave, kašaste mase.
Gledam ženu i ne znam šta da radim sa njom, ona je polumrtva gotovo.
Uzimam je u naručje i odjednom se ona pretvara u parče hleba :eek: al ja to ne znam, i dalje mislim da mi je to žena. I to krvavo parče hleba.
Tako uzmem i otkidam koricu dok mi ne ostane samo sredina.
the end

SAN 2:

U kafiću sam sa mojom Teom. Dobijam poruku od druga, kaže mi da će do mene doći jedna drugarica koju godinama nisam video, ona je pala drugu godinu i od tada niko živ ne zna gde je. Reče mi još i da ona ima rak dojke :eek:
I ispred kafića dolazim ta drugarica Sandra, jedva je prepoznajem. Hvatam je u naručje, i pošto je i dalje onako sitna, nosim je tako ko orangutan kroz grad, ne znam ni sam gde idemo. Na Teu potpuno zaboravljam.
Dođemo do nekog hotela i tu je ostavljam, odjednom se setim nje i trčim do kafića. Trčim, jurim i usput naletim na neke cigane, gde mi jedan ukrade iz džepa mp4 plejer, i drži ga smejući se. Ja mu ga uzmem.
Kafić je Zatvoren, nikog nema, i Tea mi onda šalje poruku: Ne mogu da dođem u subotu idem sa mamom kod ginekologa :eek:
Mi inače, stvarno treba da se nađemo u subotu :rotf:
Uzimam jedan tanjir sa hranom, trčim nazad i usput ga dajem onim ciganima.
Trčim do ujaka, navodno treba da idem do Zrenjanina, i pošto nikog nema uzimam njegova kola koja se na pola puta pretvaraju u Motor, on i dalje ima gas-papučicu xD
Na jednoj raskrsnici stane i ne pokreće se.
the end

Možda ne zvuči utripovano al bogami, sam doživljaj... fakd ap :lol:
Mogu reći da je još gori od onog sna gde sam sanjao nekog šamana dok sam bio razapet na krstu, gde mi je taj šaman zabadao nož u stomak, posle me uzdigao u nebesa i rekao da je on moj duhovni vodič :mrgreen:

Đavo mi je kriv kad sam tražio zanimljivije snove, uf :lol:

Čitajući Junga sam skontao koliko su moji snovi uglavnom dosadni, iako su u knjizi predstavljeni ekstremni slučajevi uglavnom, kao što je slučaj jedne desetogodišnje devojčice koja je sanja ovo:

1.uznošenje u nebesa gde se igraju paganski plesovi; i silazak u pakao, gde anđeli čine dobra dela.
2. čopor malih životinja plaši devojčicu, životinje rastu do neslućenih razmera i jedna od njih je proždire.
4.u malog miša se uvlače crvi, zmije, ribe i ljudska bića, tako miš postaje ljudsko biće.
5. Pijana žena pada u vodu i odatle izlazi preporođena i trezna ( :eek: ) koji trip

itd

A sad, ono što sam ja sinoć sanjao :mrgreen:

SAN 1:

Ulazim u Zla Shop, negde kod Konjarnika valjda. Ulazim unutra i tražim od prodavačice grožđanu mast :eek:
Onda se odjednom javi uzbuna, napad. Uplašim se za svoju ženu( jea, imao sam i ženu u snu xD) i trčim do kuće.
Ulećem unutra, svugde rusvaj i haos, prođem do sobe i vidim dva vojnika kako je siluju.
Ja otkinem od nekog drvenog materijala parče i obojicu ubijem, sto puta probadam glavu i srce dok ne postanu samo krvave, kašaste mase.
Gledam ženu i ne znam šta da radim sa njom, ona je polumrtva gotovo.
Uzimam je u naručje i odjednom se ona pretvara u parče hleba :eek: al ja to ne znam, i dalje mislim da mi je to žena. I to krvavo parče hleba.
Tako uzmem i otkidam koricu dok mi ne ostane samo sredina.
the end

SAN 2:

U kafiću sam sa mojom Teom. Dobijam poruku od druga, kaže mi da će do mene doći jedna drugarica koju godinama nisam video, ona je pala drugu godinu i od tada niko živ ne zna gde je. Reče mi još i da ona ima rak dojke :eek:
I ispred kafića dolazim ta drugarica Sandra, jedva je prepoznajem. Hvatam je u naručje, i pošto je i dalje onako sitna, nosim je tako ko orangutan kroz grad, ne znam ni sam gde idemo. Na Teu potpuno zaboravljam.
Dođemo do nekog hotela i tu je ostavljam, odjednom se setim nje i trčim do kafića. Trčim, jurim i usput naletim na neke cigane, gde mi jedan ukrade iz džepa mp4 plejer, i drži ga smejući se. Ja mu ga uzmem.
Kafić je Zatvoren, nikog nema, i Tea mi onda šalje poruku: Ne mogu da dođem u subotu idem sa mamom kod ginekologa :eek:
Mi inače, stvarno treba da se nađemo u subotu :rotf:
Uzimam jedan tanjir sa hranom, trčim nazad i usput ga dajem onim ciganima.
Trčim do ujaka, navodno treba da idem do Zrenjanina, i pošto nikog nema uzimam njegova kola koja se na pola puta pretvaraju u Motor, on i dalje ima gas-papučicu xD
Na jednoj raskrsnici stane i ne pokreće se.
the end

Možda ne zvuči utripovano al bogami, sam doživljaj... fakd ap :lol:
Mogu reći da je još gori od onog sna gde sam sanjao nekog šamana dok sam bio razapet na krstu, gde mi je taj šaman zabadao nož u stomak, posle me uzdigao u nebesa i rekao da je on moj duhovni vodič :mrgreen:

Ne bih baš rekla da su ti snovi dosadni, msm na osnovu ovoga što sam pročitala mogu da zaključim da je tebi baš zanimljivo... :D

Najgori san u zadnjoih nekoliko godina sam sanjao sinoc... A i doziveo sam fenomen lucidnog sna

San ide ovako...

"Budim" se u krevetu i nmg da otvorim oci, kad konacno uspem svugde tama, samo svetlost kod prozora. Ponovo zatvorim oci i kazem sebi, sve je ok. Da se pokrijem, ne mogu, nesto drzi pokrivac, ja vucem, ali nece... Tek odjednom nesto me pritiska i ja padam iz kreveta i istrcavam u hodnik. Tu sve nestane i ja se ponovo "budim" u krevetu. Ovaj put soba mi se produzila i tamo za nekim stolom sede crnkinje neke. Ja ustajem da vidim o cemu se radi kad ono napadnu me neki gladijatori. Ja ih nekako pobijem koristeci posteljinu, al jedan me posece i ispadnu mi creva. Al ja preziveo nekako i pocnem da se derem pobeda, pobeda... Tek ce mi kaze jedna crnkinja "shhhhh, cuce te", ja pitam ko, kad opet se pojavljuje mrtvi prozor i u njemu neke siluete sa ogromnim glavama. Ja gledam crnkinju, ona se nasmeje i pretvori se u vanzemaljca, sa ogromnom glavom a na vrhovim prstiju ima one meke jastucice, kao sto imaju macke na sapama. Uzima me u krilo i pocne da me mazi ispod brade kao ja sto mazim moje kuce. I tu krece fenomen lucidnog sna. Provaljujem da sanjam i odjednom sav strah nestaje, pomislim "nestanite svi" i svi nestanu. Tek pogledam gore i kazem sebi "Aj budi se iz ovog jebenog sna" i sledece sto znam sedim u istoj poziciji na krevetu sirom otvorenih ociju i budan, kao da pre toga nisam spavao. Niti sam bio onako smoren posle spavanja niti ista. A krevet mokar sav, ja mokar. Ne da sam se oznojio, nego sam se bas oznojio... U 3 sata ujutro sam se ja tusirao i menjao posteljinu...

Ja sam sanjala da vodim neko dete u stan, jer je klinac tražio neke... E jbš ga sad, valjda jugio karte. O.o
I ja (i klinac) ulazim(o) u zgradu, kad u moj stan ulazi moj drug, koji je išao sa mnom u prva dva razreda gimn, al je onda ponavljao, mislim nebitno. I rekoh dobro, ja ću da odem u njegov stan, koji je na spratu iznad mog, i odem (i klinac ide sa mnom sve vreme), i tamo nađem moje jugio karte, i dam ih klincu. U tom momentu dolazi onaj drug, koji je u međuvremeno ukapirao da je promašio stan, i tu nas dvoje krećemo da se svađamo oko stanova nešto. Dalje ne znam. O.o

A, da, sa drugom je sve vreme bio neki njegov drug, kog ja ne znam, a mislim da i ne postoji u stvarnosti. :confused:

I već drugi put sanjam tog druga u poslednjih nedelju dana.

pff, ova noć- ništa posebno
sanjao sam trista sitnih srranja i od toga se sećam samo nekolicine.
npr, znam da sam sanjao neku narkomanku koja dođe u posetu svom dečku narkomanu u bolnici, i lekarka priča sa njom kako mu je sad upravo dala lekove-- i onda primeti da je i ova u krizi, počne da je psuje, a ova stondirala, sve se vrti itd
smor

Back