Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) koji trip

al ja to ne znam, i dalje mislim da mi je to žena. I to krvavo parče hleba.

Đavo mi je kriv kad sam tražio zanimljivije snove, uf
Čitajući Junga sam skontao koliko su moji snovi uglavnom dosadni, iako su u knjizi predstavljeni ekstremni slučajevi uglavnom, kao što je slučaj jedne desetogodišnje devojčice koja je sanja ovo:
1.uznošenje u nebesa gde se igraju paganski plesovi; i silazak u pakao, gde anđeli čine dobra dela.
2. čopor malih životinja plaši devojčicu, životinje rastu do neslućenih razmera i jedna od njih je proždire.
4.u malog miša se uvlače crvi, zmije, ribe i ljudska bića, tako miš postaje ljudsko biće.
5. Pijana žena pada u vodu i odatle izlazi preporođena i trezna () koji trip
itd
A sad, ono što sam ja sinoć sanjao
SAN 1:
Ulazim u Zla Shop, negde kod Konjarnika valjda. Ulazim unutra i tražim od prodavačice grožđanu mast
Onda se odjednom javi uzbuna, napad. Uplašim se za svoju ženu( jea, imao sam i ženu u snu xD) i trčim do kuće.
Ulećem unutra, svugde rusvaj i haos, prođem do sobe i vidim dva vojnika kako je siluju.
Ja otkinem od nekog drvenog materijala parče i obojicu ubijem, sto puta probadam glavu i srce dok ne postanu samo krvave, kašaste mase.
Gledam ženu i ne znam šta da radim sa njom, ona je polumrtva gotovo.
Uzimam je u naručje i odjednom se ona pretvara u parče hlebaal ja to ne znam, i dalje mislim da mi je to žena. I to krvavo parče hleba.
Tako uzmem i otkidam koricu dok mi ne ostane samo sredina.
the end
SAN 2:
U kafiću sam sa mojom Teom. Dobijam poruku od druga, kaže mi da će do mene doći jedna drugarica koju godinama nisam video, ona je pala drugu godinu i od tada niko živ ne zna gde je. Reče mi još i da ona ima rak dojke
I ispred kafića dolazim ta drugarica Sandra, jedva je prepoznajem. Hvatam je u naručje, i pošto je i dalje onako sitna, nosim je tako ko orangutan kroz grad, ne znam ni sam gde idemo. Na Teu potpuno zaboravljam.
Dođemo do nekog hotela i tu je ostavljam, odjednom se setim nje i trčim do kafića. Trčim, jurim i usput naletim na neke cigane, gde mi jedan ukrade iz džepa mp4 plejer, i drži ga smejući se. Ja mu ga uzmem.
Kafić je Zatvoren, nikog nema, i Tea mi onda šalje poruku: Ne mogu da dođem u subotu idem sa mamom kod ginekologa
Mi inače, stvarno treba da se nađemo u subotu
Uzimam jedan tanjir sa hranom, trčim nazad i usput ga dajem onim ciganima.
Trčim do ujaka, navodno treba da idem do Zrenjanina, i pošto nikog nema uzimam njegova kola koja se na pola puta pretvaraju u Motor, on i dalje ima gas-papučicu xD
Na jednoj raskrsnici stane i ne pokreće se.
the end
Možda ne zvuči utripovano al bogami, sam doživljaj... fakd ap
Mogu reći da je još gori od onog sna gde sam sanjao nekog šamana dok sam bio razapet na krstu, gde mi je taj šaman zabadao nož u stomak, posle me uzdigao u nebesa i rekao da je on moj duhovni vodič![]()
ne akuta, to nije bio san nego stvarnost, i vanzemaljac crnkinja se vraća večeras![]()
Bas me interesuje koliko je ljudi zapravo tacno reklo sta je sanjalo...![]()

Sanjam jednu forumašicu ko zna koji put, a danju i haluciniram![]()

Daj ne seeeri
Mislio sam da ti se zavrsila ta faza![]()