Theory
Domaćin
- Poruka
- 4.439
paz kad nisam ni video gde je temaja mislio na pshologiji da je a ono hbt....
![]()
I ti si u osnovnoj a blejis na politici i psihologiji?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
paz kad nisam ni video gde je temaja mislio na pshologiji da je a ono hbt....
![]()

sazro sam pre vremena jer bilo mlogo toplo u tegli 'de su me drzali u spajzu![]()
al' si nabio reputaciju za ova dva dana.. mada, šta će to tebi, ionako imaš reputaciju izvan brojki na ovom forumu
sa nikom коби od pre nedelju dana sam sa 50-tak postova imao preko 1200... pitaj taba ako ti treba repova nek ti prebaci od mene sve jer ja to ionako ne fermam ni za ich...ovo![]()
sa nikom коби od pre nedelju dana sam sa 50-tak postova imao preko 1200... pitaj taba ako ti treba repova nek ti prebaci od mene sve jer ja to ionako ne fermam ni za ich...
samo nako sam zapazio
sad samo obična meditacija, nikakvo indukovanje niti astralna projekcija.Ja sam tu ( ako mislimo na istu Snovi - pa neki podnaslov ) platio oko hiljadu na sajmu knjiga...možda malo više.
ebeš to, ja svaki moj san protumačim kako treba, ako želim mogu da se cimam pre spavanja da indukujem lucidan san al to mi je postao trip od kad sam jednom naizgled ostao zaglavljen u snu, tačnije paralizovan ali svestan.
Neka fala, oladio sam sa timsad samo obična meditacija, nikakvo indukovanje niti astralna projekcija.
Ja to pokusavam mesecima vec al ne moze