SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjala sam kako smo drug i ja ubili nekog lika, odsekli mu glavu, napravili sneska belica i glavu od toga lika stavili na sneska :mrgreen:
pritom smo sneska pravili na plazhi :lol:
kolko se ja drogiram, nije zdravo

Intezivno sanjam kako mi neke osobe prilaze, pokušaju da se pozdrave sa mnom, ali ja ih sve odbijam, pošto ih ne poznajem.. Neverovatno koliko se rl. svet projektuje na san.

Omg, jedna devojka mi je juce slala neke poruke, da me zna sa svirke i da zeli da se upoznamo itd itd. I dopisivali smo se preko moba(to je stvarno) a ono sto sam sanjao jeste da me je drugarica samo podyebavala i lozila, kao pricamo sutra i ona pred svima mi kaze :"Ih kako smo te lozili sa porukama", i ja kad sam ustao mislio sam da je to stvarno, tj. da nisam sanjao ovo sa drugaricom. If ju andastend vat aj min.

ja sanjam o:
tumblr_lz4v0bzq2t1qd2avdo1_500.gif

već neko vreme

Ja mislim da nešto nije u redu sa mnom...samo sanjam školu...čoveče,sanjao sam da mi nastavnik matematike predaje srpski,sanjao sam da dobijem kepana iz domaćeg,sanjao sam da sam loše uradio prijemni.....na sto gluposti i čuda....poludeću od ove škole....

inače, ja, tehnološki retardirana, upravo sam naštelovala neki alarm na kompu da me budi sutra ujutru
ovako kad mi zvoni sa telefona samo ugasim ggovno i nastavim da spavam

ujutru ću morati da ustanem i valjda ću se razbuditi malo
čelična volja i odlučnost, magi!

Pa... :D Pošto sam gledala pre par dana neki film sa nekim čudovištima ( pojavljuje se zmija ) sanjala sam da probadam vilama zmiju ( ne znam otkud mi vile )... E sada... U svom životu, koliko se bar ja sećam, imala sam svega ukupno dva strašna ( baš ) sna... Prvi sam sanjala možda u 3-4 razredu i tu je bilo kao da me neke bube napadaju, a ja im kao naredjujem da rade neke tamo gluposti.. I na kraju tog sna... Sanjala sam da mi je glava na panju i da treba da je odseču.. Očigledno knjige o srednjem veku su uticale na to.. A drugi se desio valjda pre 1,5-2 godine... Kao bila sam kod babe i dede i odjednom, iskače velika imijetina, visine oko 5-6 metara i napada mog oca... Ja, pošto vidim to, govorim ocu kako treba da se skloni... Medjutim, zmijetina se okreće ka meni... I onda, ja se budim vrišteći... Dižem glavu sa jastuka i otvaram oči, kada ono, sestra i majka su tu.. Eto, vrištala sam u snu.. :S

Sanjao sam jedan baš naizgled dug i živopi/san :mrgreen:

Blejim ja na trgu i čekam nekog...sa jednom litrom piva u ruci, ofc.
I ja kao cirkam, već pijan i naletim na nekog ortaka koji se isprva pravio da me ne vidi.
I lik totalno smoren, ja izvadim dva staklenca iz ranca i ponudim mu..
On jedva uzme, i ne može da otvori flašu, kaže: ovo ti ne valja :D
I vrati mi
i naletim na neke dve drugarice koje nisam video bogapitajkoliko.. onako pijanog me obe uhvatile, vrte me u krug i ja naravno roknem dole :D
Izgubim svest
budim se u kući te jedne drugarice, i obe mi vrište kako moramo pobeći odatle, njen ćale je saznao da ja imam kod sebe vutru
Kad ja pogledah sto pored mene a ono nekoliko paketa, verovatno ukupno kilo gandže xD
I mi trčimo kroz imanje, probijamo se kroz neke njive, sakrivamo od neke babe
I kako sam trčao kroz njivu, ja skačem.. preskačem brazde i svaki put sve više
I tako po par metara skačemo mi, uletimo u neku vodu, pa u bazen.. i došli do grada... neko primorje, ebem li ga
Tamo kažem ovoj drugarici: znaš, trebali bi mi još da blejimo ovako

i ode san xD

sanjala sam da mi je keva umrla.. :// al to je kao dobro, produzava zivot xD

a drugi san, sreli smo se na ulici, a on onako ide bez majce... aaaaaahhh mislim da sam dobila temperaturu u snu :lol:

To i nije tako dobro. Probaj sledeće - kad legneš da spavaš obrati se svom nesvesno i reci mu nešto poput ''želim da zapamtim šta sam sanjao''. Fokusiraj se na tu rečenicu i potrebno je da zaista želiš...

Back