- Poruka
- 5.540
Zapisuj sve detalje i razmisli šta te to muči, šta ti ne da da kreneš..
Ti glumis nekog psihijatra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapisuj sve detalje i razmisli šta te to muči, šta ti ne da da kreneš..
Ti glumis nekog psihijatra
 Pomažem, šta tu ima loše..
 Pomažem, šta tu ima loše.. Pomažem, šta tu ima loše..
Psihijatri "leče" duševne bolesti, psiholozi pomažu čoveku da sam reši svoje probleme..

Otkad znam za sebe imam takve snove....nemoguce da me celog zivota nesto "koci".... A i sa kim god da sam pricala o tome rekao bi mi da ima iste/slicne snove...Zapisuj sve detalje i razmisli šta te to muči, šta ti ne da da kreneš..
Sanjao kako jasem leteceg konja i jurim ka nekoj svetlosti i bojama cudnim

Sanjao kako jasem leteceg konja i jurim ka nekoj svetlosti i bojama cudnim

meditiraj pola sata pre spavanja, posle 6 sati ćeš se probuditi tako odmorna da ćeš tripovati da ti san neće biti potreban nikad više u životu

jel se onanisanje računa?
 Pošto sam gledala pre par dana neki film sa nekim čudovištima ( pojavljuje se zmija ) sanjala sam da probadam vilama zmiju ( ne znam otkud mi vile )... E sada... U svom životu, koliko se bar ja sećam, imala sam svega ukupno dva strašna ( baš ) sna... Prvi sam sanjala možda u 3-4 razredu i tu je bilo kao da me neke bube napadaju, a ja im kao naredjujem da rade neke tamo gluposti.. I na kraju tog sna... Sanjala sam da mi je glava na panju i da treba da je odseču.. Očigledno knjige o srednjem veku su uticale na to.. A drugi se desio valjda pre 1,5-2 godine... Kao bila sam kod babe i dede i odjednom, iskače velika imijetina, visine oko 5-6 metara i napada mog oca... Ja, pošto vidim to, govorim ocu kako treba da se skloni... Medjutim, zmijetina se okreće ka meni... I onda, ja se budim vrišteći... Dižem glavu sa jastuka i otvaram oči, kada ono, sestra i majka su tu.. Eto, vrištala sam u snu.. :S
 Pošto sam gledala pre par dana neki film sa nekim čudovištima ( pojavljuje se zmija ) sanjala sam da probadam vilama zmiju ( ne znam otkud mi vile )... E sada... U svom životu, koliko se bar ja sećam, imala sam svega ukupno dva strašna ( baš ) sna... Prvi sam sanjala možda u 3-4 razredu i tu je bilo kao da me neke bube napadaju, a ja im kao naredjujem da rade neke tamo gluposti.. I na kraju tog sna... Sanjala sam da mi je glava na panju i da treba da je odseču.. Očigledno knjige o srednjem veku su uticale na to.. A drugi se desio valjda pre 1,5-2 godine... Kao bila sam kod babe i dede i odjednom, iskače velika imijetina, visine oko 5-6 metara i napada mog oca... Ja, pošto vidim to, govorim ocu kako treba da se skloni... Medjutim, zmijetina se okreće ka meni... I onda, ja se budim vrišteći... Dižem glavu sa jastuka i otvaram oči, kada ono, sestra i majka su tu.. Eto, vrištala sam u snu.. :S