SNOVI

• Začetnik teme Začetnik teme Neka tamo devojka...luda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a ti si kao uspeo da se oslobdiš svih misli? :lol:

isprva nisam, ali brate posle dve-tri godine koliko praktikujem vežbu, uspevam sad naravno :)

Ne brini, ako odlucim da odem u taj novi svet, uspecu.... Uvek uspem... Verovacu ako treba... Sve samo da smugnem malo iz ovog dosadnog sveta...

sry akuta, nije to ništa tako lako i prosto
javi se za par godina dal si uspeo :lol:

Otkrila sam da su mi najgori snovi oni u kojima trčim da spasim sopstveni život, jer tako nalaže dogovor koji sam sklopila sa antropomorfnom personifikacijom Smrti (pozdravio me sa onog sveta Ingmar Bergman). :D
Jurcam kroz grad da bih stigla na ciljno mesto, a poenta je, naravno, da stignem pre Smrti.
U većini slučajeva uspevam, ali u toku sna imam utisak da ta potera i to utrkivanje sa vremenom traju čitavu večnost.

Eh, da je Frojd živ, gde bi meni bio kraj...

Otkrila sam da su mi najgori snovi oni u kojima trčim da spasim sopstveni život, jer tako nalaže dogovor koji sam sklopila sa antropomorfnom personifikacijom Smrti (pozdravio me sa onog sveta Ingmar Bergman). :D
Jurcam kroz grad da bih stigla na ciljno mesto, a poenta je, naravno, da stignem pre Smrti.
U većini slučajeva uspevam, ali u toku sna imam utisak da ta potera i to utrkivanje sa vremenom traju čitavu večnost.

Eh, da je Frojd živ, gde bi meni bio kraj...

E to se i meni dešavalo
A vidiš iritira me to što je tolika neizvesnost pogubna za vredne nervne ćelije, koje sam mogao da potrošim na mnogo pametniji način :lol:

...Ja sam sanjala kako su svinje iz čista mira izašle iz zemlje i krenule da me ganjaju okolo, s namerom da me pojedu jelte, a ja bežim ko budala i povremeno pucam na njih iz citori 725ice, koja mi se nekim čudom stvorila u rukama, i to onako kako ne treba pucati, tj jednom rukom i nasumično, a mislim se u sebi: "ćurko glupava, ovo je najbolja puška koju si PIPNULA u životu, a ne možeš da pucaš kako treba!".

Mislim, ne ovih dana, već NEKAD, al to je jedini san koji mi je ostao u sećanju u ovoliko detalja. :/

Jaoj što sam sinoć sanjala neku boleštinu, samo ne mogu da je se setim, aaaaaaaa.
Znam da nisam htela da se probudim. :lol:

Ne ne, čekaj.
Vako, prvi je bio nešto kao... Biće smak sveta, a ja kupujem knjige, jer sam iskopala neku jazbinu dok ne prođe, pa da mi ne bude dosadno.
I ja u nekoj knjižari tamo i biram, a sve ne mogu da se odlučim da l da pucam na kvalitet ili kvantitet, jer ne znam kolko dugo će svet da propada. U tom momentu dođe tata u san i krene da viče s drugog kraja knjižare: "Ajde više, proće i kraj sveta!" Ja rekoh aj kad je već dotle došlo, i u onu kesurdaču koja je već bila puna knjiga ubacim i Karenjinu. Onda se probudim onako užasnuta, konstatujem da je to bio samo san, i nastavim da spavam.
E onda sam sanjala nešto iz Rebelde way, ne sećam se najtačnije, al mislim da je Marica tukla Pabla bejzbol palicom. To mi je bilo smešno, pa sam se smejala, i onda me probudio alarm. -.-
I dok sam micala alarm na 5min (sledećih 20 min), bila sam na onoj ničjoj zemlji, u kojoj se valjda halucinira, a možda može da se kaže i da se sanja, nemam pojma. :lol: I držala sam se tog sna ko pijan plota, nikad nisam više mrzela glupavi alarm, ali sad ne mogu da se setim zašto tačno. Al imalo je veze s Hitlerom, samo ne mogu da skontam kakve. -.-

Jaoj što sam sinoć sanjala neku boleštinu, samo ne mogu da je se setim, aaaaaaaa.
Znam da nisam htela da se probudim. :lol:

Ne ne, čekaj.
Vako, prvi je bio nešto kao... Biće smak sveta, a ja kupujem knjige, jer sam iskopala neku jazbinu dok ne prođe, pa da mi ne bude dosadno.
I ja u nekoj knjižari tamo i biram, a sve ne mogu da se odlučim da l da pucam na kvalitet ili kvantitet, jer ne znam kolko dugo će svet da propada. U tom momentu dođe tata u san i krene da viče s drugog kraja knjižare: "Ajde više, proće i kraj sveta!" Ja rekoh aj kad je već dotle došlo, i u onu kesurdaču koja je već bila puna knjiga ubacim i Karenjinu. Onda se probudim onako užasnuta, konstatujem da je to bio samo san, i nastavim da spavam.
E onda sam sanjala nešto iz Rebelde way, ne sećam se najtačnije, al mislim da je Marica tukla Pabla bejzbol palicom. To mi je bilo smešno, pa sam se smejala, i onda me probudio alarm. -.-
I dok sam micala alarm na 5min (sledećih 20 min), bila sam na onoj ničjoj zemlji, u kojoj se valjda halucinira, a možda može da se kaže i da se sanja, nemam pojma. :lol: I držala sam se tog sna ko pijan plota, nikad nisam više mrzela glupavi alarm, ali sad ne mogu da se setim zašto tačno. Al imalo je veze s Hitlerom, samo ne mogu da skontam kakve. -.-

hehe, dobri ti snovi :D

btw divim se tvom poznavanju oruzja :D

Ja sam sinoc pre spavanja popio 2 piva i imao tripozne snove (uvek kad popijem malo alkohola pre spavanja imam tripove)

Isao sam nekim putem, oko mene suma i crven vazduh
Zatim odjednom zapocinjem pricu sa jednom bicarkom u crvenoj haljini sa plavom kosom, lice joj se nije videlo
Kaze ona kao ti si pilot i u sledecem trenutku gledam sebe kako padam i onda se ta bicarka osmehuje i mlati kosom

trip

Ja sam isto svašta sanjao jer sam se budio na 15-20 minuta.. a sad se sećam samo nekih delova par horor snova, ne znam ni ja koj ****** zbog čega.
Trip je bio- neka supstanca rađa ženu koja kolje sve ljude, i kao u onim američkim hororima svi na kraju pocrkaju.. a ja sam tu neki nemi posmatrač.. i dolaze ljudi da istražuju
i oni crknu :mrgreen:
možda sam to ja bio, pošto sam u sledećem snu bio serijski ubica..baš sam bio u nekom tripu jer se čini kao da si promenio način razmišljanja.. osetiš miris krvi i oštricu noža pored muda

shvatila sam da horor filmovi ostavljaju jak utisak na mene
skoro sam sanjala kako je neki lik zaklao moju drugaricu :lol:
tacno se secam svih krvavih scena i odsecanja glave na kraju O_O

Ja sam imao nevidjene tripove nakon Nekronomikona

Sanjao sam najgore moguce stvari koje mi ranije nisu ni na pamet padale.

I sinoc sam imao neke tripove, sanjao coveka sa pola glave kako me proganja kroz neki napusteni grad

NekronomikonK1.jpg

Ne znam šta sam noćas sanjala, ali imam osećaj da mi je samo jedna osoba cele noći bila u glavi.
Kad sam se probudila... utripovala sam da je ta osoba pored mene... :(

Ja stalno sanjam da me neko juri ili iz bilo kog drugog razloga ja zelim da potrcim...ali ne mogu...kao da su mi noge teske i ne mogu da se pomerim ni makac! :confused::confused::confused:
Stalno imam takve snove...
Ili krenem na primer,u skolu,i onda "zaboravim" da obujem patike,pa odem bosa u skolu...:dash: a nekad ih obujem ali one odjednom bukvalno NESTANU!!!!!!

Ja stalno sanjam da me neko juri ili iz bilo kog drugog razloga ja zelim da potrcim...ali ne mogu...kao da su mi noge teske i ne mogu da se pomerim ni makac! :confused::confused::confused:
Ili krenem na primer,u skolu,i onda "zaboravim" da obujem patike,pa odem bosa u skolu...:dash: a nekad ih obujem ali one odjednom bukvalno NESTANU!!!!!!

I ja sam ranije imao slične snove, reč je verovatno o inhibiciji...

Zapisuj sve detalje i razmisli šta te to muči, šta ti ne da da kreneš..

Back