Snovi

Najjači su snovi sa letenjem...Ili ono neka frka na krovu si neke zgrade neko to juri ono pritisak neverovatan i oni se pojave ili te gurnu ili moraš da skočiš i počneš da padaš i provališ da si nekako stekao ability to fly...Kažu da može da se umre u snu ako zaista i padneš.

Ja sam sanjao profesorku srpskog kako mi govori : Nisam nacionalista,ali moj racio blista

to je inace iz jedne pesme..kako je kucka cula za to (cak i u snu) ne znam.
Da sam znao da sanjam,verovatno bih doleteo do nje,i turio joj kitu u usta,i ovako imam tu zelju odavno.. Sledeci put necu gledati dal sanjam il ne,ima samo da bude : oooh my gaaawd

aaaaaaaaaa
dešava mi se i kao trčim, hodam
i pošto sam inače smotana, obavezno se spotaknem
u tom trenutku trznem nogom i probudim se
pa nastavim

žalio se momak da sam ga išutirala tako jednom :(

sanjam pre neki dan kako zaspem u snu i nastavim opet da sanjam u realu koji je san.idem ti ja tako kroz taj san koji je kao realnost i razmisljam kako sam tezak sam sebi i kako me smaraju hiljade bespotrebnih misli i to me natera da se probudim u ovaj prvi san.i tako probudjen iz te 'realnosti' totalno opusten razmisljam kako mogu da se opteretim svakakvim glupostima pa mi cak pada na pamet da sanjam tako nesto kao sto je realnost,u tom momentu se probudim i pitam se sta je sad ovo yebote..?lol

sanjam pre neki dan kako zaspem u snu i nastavim opet da sanjam u realu koji je san.idem ti ja tako kroz taj san koji je kao realnost i razmisljam kako sam tezak sam sebi i kako me smaraju hiljade bespotrebnih misli i to me natera da se probudim u ovaj prvi san.i tako probudjen iz te 'realnosti' totalno opusten razmisljam kako mogu da se opteretim svakakvim glupostima pa mi cak pada na pamet da sanjam tako nesto kao sto je realnost,u tom momentu se probudim i pitam se sta je sad ovo yebote..?lol

san u snu, aj nou :)
dešavalo mi se par puta, usrrala sam se u fazonu "a šta ako ostanem u nekom od tih snova?" :eek:

"Одох у собу да дремнем" (то обично значи "забаговаћу се на пар сати, не дирај ме", и он то добро зна).
Из сна у ком причам са животињама будим се на некој ливади препуној жутог цвећа, само жуто цвеће око мене, жуто сунце и плаво небо. Пешачим, нема краја. Већ почињем да лудим.
По други пут отварам очи и контам да сам у соби. Хах, опет сам сањала у сну.
Падало ми је на памет раније нешто типа "а шта ако се не пробудим из неког сна од тих пар које сањам у сновима?" и нисам могла да заспим.
А онда сконтам да у сваком тренутку кад крећем у град, на оном нашем лепом семафору где пешаци морају да укључе и шесто чуло на зеленом (зеленом, еј!), може лагано да ме збрише неки камион и сл. , насмејем се и дрмнем две таблете за спавање :)

aaaaaaaaaa
dešava mi se i kao trčim, hodam
i pošto sam inače smotana, obavezno se spotaknem
u tom trenutku trznem nogom i probudim se
pa nastavim

žalio se momak da sam ga išutirala tako jednom :(

Najverovatnije se radi o nekoj neispunjenoj obavezi . Trčanje simbolizuje pritisak da se ista završi , padanje sumnju u sopstvene mogućnosti .

e a sinoć
pored dragog
sanjala jurcanje po faksu
predavanje neke žene koja kaže da svi treba da se povežemo u krug i da živimo kao da rastemo u saksiji
a ja joj dobacila
poveži se slobodno
samo nas pusti :eek:
i takooooo

Sanjao sam bivšu, glavom i bradom.
Da li je grmelo, sevalo ili je sijalo sunce nije mi baš jasno kakva je bila slika. Čak mislim da je postojao dogovor da se vidimo ili sam jednostavno, u svom snu, znao gde ću je sresti. Jedno je jasno, kada smo se sreli, svako je krenuo na svoju stranu.
Dalje se ne sećam...

San u snu sna
e to je trip :)

ko nije gledao film Inception,neka obavezno pogleda,radi se o snovima,a odlicno sklopljena prica.. bas sam posle gledanja imao lucidan san,izgleda da sto vise razmisljate o snovima,to je lakse da ih kontrolisete i pamtite

San u snu sna
e to je trip :)

ko nije gledao film Inception,neka obavezno pogleda,radi se o snovima,a odlicno sklopljena prica.. bas sam posle gledanja imao lucidan san,izgleda da sto vise razmisljate o snovima,to je lakse da ih kontrolisete i pamtite

kazu da je njesra film
a i da ne gledam jer cu se jos vise tripovati jer sam sanjala u snu par puta :lol:
ne umem da ih kontrolisem
ali otkako kuckam ovde\bar po jedan zapamtim
nego sad sam zaboravila ovaj od sinoc, nisam odmah zapisala :(

Sanjala sam bivseg koji je dosao da bude sa mnom i doneo mi veliki buket crvenih ruza....tu sam se nesto bunila, sto tek sad dolazi, gde je bio pre...uzeo je ruze i stavio ih u kufer, pakovao se da ide...a ja sam se zagledala u ruze (delovale mi plasticno)...

kazu da je njesra film
a i da ne gledam jer cu se jos vise tripovati jer sam sanjala u snu par puta :lol:
ne umem da ih kontrolisem
ali otkako kuckam ovde\bar po jedan zapamtim
nego sad sam zaboravila ovaj od sinoc, nisam odmah zapisala :(

ma ko bre kaze da je san los
Pa cim glumi Leonardo Di Caprio i radi se o snovima ne moze biti ni prosecan ,ma ni dobar..odlican film :D

Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..

Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.

S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi :lol:

Kako je kod vas?

Za odraslog čovjeka je potrebno 6-8h sna, mada je nekima potrebno i 10h sna...i tu postoji individualnost..rem faze se smjenjuju sa fazama sporotalasnog spavanja..U rem fazi sanjamo i bez obzira šta sanjali ukoliko se ove faze pravilno smjenjuju probudit ćemo se odmorni ...
..kada su problem ružni snovi..ustvari je problem nesanica i/ili nefiziološki san ...

Uh, jedine obaveze koje imam su one koje sama smislim, ali nikad neka koju ne mogu ispuniti :lol:

a to mi se inače dešava stalno, to trzanje, otkako znam ta sebe :)

U snovima se po pravilu ispoljavaju sopstvene misli , osećaji i emocije . Psihološki konflikt se javlja između toga što osećaš da treba da budeš (obaveza) i sopstvene sumnje i straha da ćeš moći to da ostvariš .

Back