ne_ve_na
Poznat
- Poruka
- 9.601
Kažu da se sanja oko 10 snova u toku noći ali se pamti samo poslednji.
ja sam se jednom setila 4, 5 koje sam sanjala u toku jedne noći

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu da se sanja oko 10 snova u toku noći ali se pamti samo poslednji.

ti odlepila?
juče sam se oduševila kad sam videla mače.. maleno, malenooo..
mazila ga dok nije zaspalo
a noćas sanjam mačku koja se omacila
tj. u trenutku dok sanjam izlaze mačići iz nje
i odjednom sam ja ta mačka
i kao mislim se, aman, izađite više![]()
bona!sanjam pre neki dan kako zaspem u snu i nastavim opet da sanjam u realu koji je san.idem ti ja tako kroz taj san koji je kao realnost i razmisljam kako sam tezak sam sebi i kako me smaraju hiljade bespotrebnih misli i to me natera da se probudim u ovaj prvi san.i tako probudjen iz te 'realnosti' totalno opusten razmisljam kako mogu da se opteretim svakakvim glupostima pa mi cak pada na pamet da sanjam tako nesto kao sto je realnost,u tom momentu se probudim i pitam se sta je sad ovo yebote..?lol

aaaaaaaaaa
dešava mi se i kao trčim, hodam
i pošto sam inače smotana, obavezno se spotaknem
u tom trenutku trznem nogom i probudim se
pa nastavim
žalio se momak da sam ga išutirala tako jednom![]()
Najverovatnije se radi o nekoj neispunjenoj obavezi . Trčanje simbolizuje pritisak da se ista završi , padanje sumnju u sopstvene mogućnosti .

dešava se. ja volim da sanjam kako jedem
merak mi![]()

San u snu sna
e to je trip
ko nije gledao film Inception,neka obavezno pogleda,radi se o snovima,a odlicno sklopljena prica.. bas sam posle gledanja imao lucidan san,izgleda da sto vise razmisljate o snovima,to je lakse da ih kontrolisete i pamtite

Sanjala sam bivseg koji je dosao da bude sa mnom i doneo mi veliki buket crvenih ruza....tu sam se nesto bunila, sto tek sad dolazi, gde je bio pre...uzeo je ruze i stavio ih u kufer, pakovao se da ide...a ja sam se zagledala u ruze (delovale mi plasticno)...
kazu da je njesra film
a i da ne gledam jer cu se jos vise tripovati jer sam sanjala u snu par puta
ne umem da ih kontrolisem
ali otkako kuckam ovde\bar po jedan zapamtim
nego sad sam zaboravila ovaj od sinoc, nisam odmah zapisala![]()
Bila je rasprava oko toga da li je bolje sanjati lepe ili ruzne snove.
Tipa, vecina kaze da, kad sanja nesto lepo, kada se probudi, oseca se smireno i odmorno, a kada sanjaju ruzne stvari, bude se nervozni..
Kod mene je malo drugacije (a i nisam jedina, bar jedna koleginica kaze) i kad sanjam nesto lepo, ceo dan sam usrranog raspolozenja, cim se probudim i skontam da je na javi gore..
Ali zato kad imam nocne more ili sanjam da se nesto lose desava, a onda se probudim i shvatim da nije tako, predivno sam raspolozena.
S tim sto ima ljudi koji su svesni da sanjaju, pa im je svejedno kakvi su snovi
Kako je kod vas?
..kada su problem ružni snovi..ustvari je problem nesanica i/ili nefiziološki san ...
Uh, jedine obaveze koje imam su one koje sama smislim, ali nikad neka koju ne mogu ispuniti
a to mi se inače dešava stalno, to trzanje, otkako znam ta sebe![]()