Snimio sam NLO

neizgleda bas kao NLO,sem ako neverujemo americkim filmovima,ustvari ako njima budemo verovali.......svega sam se od amera naslusao,pa cak i da su uhvatili vanzemaljca i mucili ga,on kao pocne da trazi pomoc a ovaj ga udari puskom po glavi,preteruju,a NLO,u vecini slucajeva je ustvari obicna ptica ili ko zna sta

Uzgred,ne verujem u priče o NLO-u.Dajte ljudi,zar možete verovati da postoji mašina koja može da preleti tolike svetlosne godine i to više puta ( koliko je navodno zabeleženo širom sveta).Ja lično ne mogu da verujem u tako nešto jer ne može biti naučno potrvdjeno.Jedino da imaju neku bazu na Zemlji odakle bi mogli da štancuju tamo-vamo.

ako su toliko napredna civilizacija, mislis li da je brzina svelosti za njih neko ogranicenje?

Alex, odlicna snimak, gde je snimljeno, negde u srbiji rekla bih po prdelu.... Ja opet verujem da postoji jos neko osim nas, ne mora da znaci da su to mali zeleni, buljavih ociju....Ali ljudi, kosomos je beskonacan i jednostavno je nemoguce da ne postoje jos neka ziva bica osim nas....... E sad sto Ameri seru gladni, druga prica, ali da nesto postoji postoji.. Snimak mi deluje prilicno upecatljivo

Alex, odlicna snimak, gde je snimljeno, negde u srbiji rekla bih po prdelu.... Ja opet verujem da postoji jos neko osim nas, ne mora da znaci da su to mali zeleni, buljavih ociju....Ali ljudi, kosomos je beskonacan i jednostavno je nemoguce da ne postoje jos neka ziva bica osim nas....... E sad sto Ameri seru gladni, druga prica, ali da nesto postoji postoji.. Snimak mi deluje prilicno upecatljivo

naravno da postoji neko sem nas! Bumbari npr.

Evo snimio sam i ja UFO, lokacija: Zlatibor, vreme: sad za vikend;)
I to vidite koliko ih je, pravo JATO...mada to nije najcudnije na slici...dobro pogledajte:lol:

ocJMSaNiF31670.jpg

Kad bi putovali brzinom svetlosti i brze, njihovih par meseci bi mozda bilo nasih par hiljada godina...i oni dodju ocekuju nas pre par hiljada godina(sa motkama), kad ono...mi puni lasera i fejzera...:lol:

o cemu pricamo kad ljudska civilizacija nije glavu promolila ni van pisljivog suncevog sistema.
ako se vec pozivas na teoriju relativiteta (njihovih par meseci bi mozda bilo nasih par hiljada godina) znaj da ista nedozvoljava da se materija krece brzinom svetlosti i brze.

o cemu pricamo kad ljudska civilizacija nije glavu promolila ni van pisljivog suncevog sistema.
ako se vec pozivas na teoriju relativiteta (njihovih par meseci bi mozda bilo nasih par hiljada godina) znaj da ista ne dozvoljava da se materija krece brzinom svetlosti i brze.
Prema mišljenju današnje nauke i naučnika.
Krajem sedamnaestog vijeka vodeći svjetski naučnici tvrdili su kako ljudsko tijelo ne može podnijeti brzine veće od 30 km/h.
Sve je relativno, pa i teorija relativnosti. Uostalom, ta teorija nikada nije egzaktno dokazana, zato se i zove teorija a ne zakon. Ajnštajn je krenuo od pretpostavke da je tačna (bez dokazivanja) i na osnovu toga razvio logičke posljedice.
Ko zna, našim potomcima će ona možda biti smiješna, kao što su nama tvrdnje onih starih naučnika. Grohotom će se tome smijati dok budu šibali s kraja na kraj galaksije u okviru vikend ture.

Prema mišljenju današnje nauke i naučnika.
Krajem sedamnaestog vijeka vodeći svjetski naučnici tvrdili su kako ljudsko tijelo ne može podnijeti brzine veće od 30 km/h.
Sve je relativno, pa i teorija relativnosti. Uostalom, ta teorija nikada nije egzaktno dokazana, zato se i zove teorija a ne zakon. Ajnštajn je krenuo od pretpostavke da je tačna (bez dokazivanja) i na osnovu toga razvio logičke posljedice.
Ko zna, našim potomcima će ona možda biti smiješna, kao što su nama tvrdnje onih starih naučnika. Grohotom će se tome smijati dok budu šibali s kraja na kraj galaksije u okviru vikend ture.

to u vezi teorije relativiteta i pokusavam reci, mada za sad sve upucuje da je tacna!
sto se tice hipoteze da ljudsko telo ne moze podneti brzine vece od 30km/h, kako li su objasnjavali sprint na 100m?

to u vezi teorije relativiteta i pokusavam reci, mada za sad sve upucuje da je tacna!
sto se tice hipoteze da ljudsko telo ne moze podneti brzine vece od 30km/h, kako li su objasnjavali sprint na 100m?
Nisu imali potrebe da objašnjavaju. Tada nije ni postojala ta disciplina (uvedena je oko 1910) a i da jeste, rekord bi bio oko 15 sekundi, barem prema rekordima u drugim disciplinama tog doba.
100 m za 15 sec = 24 km/h

Inače, prvi zvanično zabilježeni rezultat je na olimpijadi u Stokholmu, Švedska, 1912. kada su Don Lipinkot i Džekson Šulc (oba iz USA) podijelili zlato istrčavši 100 metara za 10,6 sekundi

Back