Exeler0
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
I ja bih rekao da je tako nešto.
Ako nije slepi mis onda je leptir 100% »
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih rekao da je tako nešto.
E pa da se ukljucim i ja...
pogledao sam taj fajl i jos jedan jos bolji kod kolege Proga i naravno da se slazem s njim ne zato sto mi je frend nego zato sto to realno ima osnove da bude upravo to sto komentarisemo, NLO?!
Ovaj speedyshare je inace spustio framerate na duplo manje, znam jer znam orig. fajl i 30 je FPS i ovo svakom izgleda kao muva ili ko zna kava mishica (mozda zeljna sexa po danu) za skeptike...
Inace na full FPS se vidi daleko tecnije i kad se stopira po sekundama ili djelicima sekunde, tek tad se vidi otprilike brzina ove stvari.
Druga stvar, "TO" je VEOMA brzo, zato sto na vecoj daljini sto jeste slucaj takva brzina "nije moguca"!!!
nije iskljuceno da je to nesto nase hocem reci "zemaljsko" a ne nezemaljsko zato sto ima bespilotnih letjelica u obliku insekata koje nam kruze iznad glave i za koje je Predator praold school !
Sto se tice objekta, vi ne mozete vidjeti na ovom klipu ali cjenjeni autor mora nekako da postavi ili posta nekome oba klipa po 7 MB cini mi se u full FPS pa da se vidi konacno na sta on tj. mi mislimo...
Mislimo na daljinu objekta koji JESTE daleko i koji tek u drugom dijelu klipa OCTIO bazuje ispred kamere na mozda 200 metara a ranije na 3 do 4 puta dalje ako ne i dalje.
prolet u centralni kadar kamere i nazad je nesto sto ja ne mogu objasniti.
tako nesto se ne moze desiti slucajno vec nekako kao namjerno (zvuci blesavo ali istinito moguce).
nemam nacina da objasnim ovo ali imam nacina da usporedim sa stvarima koje su identicne i koje su ucinile neke stete, negdje u Ukrajini cak i pobile 85 ljudi.
Nadam se da ce autor postaviti ili postati nekome strucnijem da se pozabavi s ovim jer mi sigurno nismo dovoljno strucni da obradjujemo ovako brz FPS.
Inace tu su potrebne profi IR kamere sa po 200 Frajemova po sek i vise ami to nemamo, i trezvena i otvorena glava da to sve prihvati za sto mislim da ovaj forum nije...
Volio bi neko dokaze suprotno...
Inace evo klipova iz Ukrajine sa youtuba koji pokazuju iste objekte koji saraju kraj pilota i ometaju let, na ovom klipu je pobijeno 85 ljudi.
e ljudi.......Ja...ne znam sta vi vidite.......moram prvo da ocistim monitor jer je pun nekih crnih tacaka(prljav je)...
Cekaj da to nije 1000x NLO......
Iz mojih dosadasnjih saznanja mogu reci da po mom misljenju vanzemaljci definitivno postoje, prvi kontakt je pokusan ali je prosao katastrofalno (kako sam procitao negde) naravno ima ljudi koji znaju za to i zataskavaju istinu (majestic 12) to rade jos od rozvela.
Napisao sam ovo na jos jednoj temi ali ajde da ponovim: "Stvar je u tome sto oni se nemogu javno nama prikazati i obelodaniti svoje postojanje jer kakvi smo mi kao ljudi divljacka rasa odmah bi izjavili rat njima, izbili bi neredi svet bi se okrenuo naopacke." Pravi smo klingonci
Sto se tice ovog sto sam snimio, evo 3 slike mada ne znam koliko ce vam ista dokazati jer je to sto sam snimio stvarno sitno a slike sam izvukao iz video fajla koji je sniman u 640x480. Ko hoce poslacu mu iseceni video od 1 mb. Jedino sto mogu vam garantovati je da je autenticno. Pored ovog koji sam iseko imam jos jedan gde se pojavljuju 2 i ona formacija glave u oblacima ali je malo tezi.
ovo se moze napraviti u najglupljem kompjuterskom programu - paint-u..... samo ucitas sliku uzmes olovku i stavis crnu tackicu.... gotov posao...
da nije mozda photoshop ili nesta takvo?????
1) posalji video na youtube, tako ce svi moci da ga vide
2) i ja bih rekao da je muva, cestica prasine ili tako nest.....
3) jebga, nigde nevidim formaciju glave, al to i nije bitno, posto su takve stvari sasvim uobicajene na oblacima...ja sam jednom video paju patka....
...i to su bespilotne letelice...