Snimak iz vrtića u Danskoj

jel se ovi..likovi što pišu ''pozitivno,super,svaka čast'' itd sprdaju ili o čemu se radi? nemoguće da nisu ironični :think:

šta ima čudno ili loše u..u..u blatu? jel ozb to pitaš? :rida: jeste se dogovorili,većina vas ovde na ovoj temi,da budete sarkastični ili šta? stvarno ne kapiram ljude

da,pošto su to jedine dve opcije,ili te sPrAvE kOjE tUpE oČi ili..paj sad..hebeno smrdljivo BLATO AHAHAH WTFFFF UMROH :cepanje: :hahaha1: :dash:
Vidi, bicu blag prema tebi, iz prostog razloga sto mi te je zao...nema ironije, nema sarkazma, samo prosta logika...blato je bilo prisutno kad se rod homo pojavio, takodjer je bilo tu kad se pojavio homo sapiens sapiens, tj. covjek, tj. mi....a sta je blato, u stvari ??....blato je spoj dva medijuma bez kojih nema života na ovoj nasoj planeti - zemlje i vode....sve sto tvoje oci sada gledaju, jednom nije postojalo - covjek je stvorio u nekom trenutku...ali blato je oduvijek tu, sa nama....i ti se tome smijes...a "najbolje" od svega je to sto ti MISLIS da znas zasto se smijes....

Nas narod je na aparatima , osudjuju snimak i vrtic

Ja kolko vidim nijedno dijete ne plače već su srećni , za tu vrstu uživanja su uredno obučene dakle nisu mokri

Kako vam se čini ovaj snimak ?

Ja ne znam čemu smaranje naroda sa tim famoznim snimkom kako se neka deca negde valjaju u blatu. Svi smo mi gazili bare, valjali se u snegu. Nije to ništa novo. Ja se sećam sebe zimi svaki dan ili svaki drugi dan mokar od snega. Pa?

Ja ne znam čemu smaranje naroda sa tim famoznim snimkom kako se neka deca negde valjaju u blatu. Svi smo mi gazili bare, valjali se u snegu. Nije to ništa novo. Ja se sećam sebe zimi svaki dan ili svaki drugi dan mokar od snega. Pa?
Problem je u mamama koje to organizuju i snimaju, sve za lajk.

jel se ovi..likovi što pišu ''pozitivno,super,svaka čast'' itd sprdaju ili o čemu se radi? nemoguće da nisu ironični :think:

šta ima čudno ili loše u..u..u blatu? jel ozb to pitaš? :rida: jeste se dogovorili,većina vas ovde na ovoj temi,da budete sarkastični ili šta? stvarno ne kapiram ljude

da,pošto su to jedine dve opcije,ili te sPrAvE kOjE tUpE oČi ili..paj sad..hebeno smrdljivo BLATO AHAHAH WTFFFF UMROH :cepanje: :hahaha1: :dash:
Polako, pitanje je bilo retoricko.

Prenekoliko godina bila tema o poljupcu u usta
između sinčiča i mlade majke.
Zgražavanje, pa dete može da dobije neku infekciju, pa ovo pa ono...

Ali je zato dansko blato zdravije od majke koja je rodila ono prekrasno dete.

....a tako se kažu upoznaje okolina :hahaha:
Pa vodite ih u pravi svinjac nek se valjaju sa prasičima da upoznaju pravu prirodu.

Vidi, bicu blag prema tebi, iz prostog razloga sto mi te je zao...nema ironije, nema sarkazma, samo prosta logika...blato je bilo prisutno kad se rod homo pojavio, takodjer je bilo tu kad se pojavio homo sapiens sapiens, tj. covjek, tj. mi....a sta je blato, u stvari ??....blato je spoj dva medijuma bez kojih nema života na ovoj nasoj planeti - zemlje i vode....sve sto tvoje oci sada gledaju, jednom nije postojalo - covjek je stvorio u nekom trenutku...ali blato je oduvijek tu, sa nama....i ti se tome smijes...a "najbolje" od svega je to sto ti MISLIS da znas zasto se smijes....
Nema šaanse da si ozbiljan matori. Prosto naprosto-nema
Koliko se ja sećam nas su tukli kad dođemo blatnjavi.
A svaki dan smo bili.
Jer smo imali kolko tolko normalne roditelje za razliku od ovih psihopata

Nema šaanse da si ozbiljan matori. Prosto naprosto-nema

Jer smo imali kolko tolko normalne roditelje za razliku od ovih psihopata
Deca treba da budu bivena.
Bolje da naučiš da se čuvaš od batina roditelja nego da te sa tim vaspitnom metodom upozna neki stranac.
Mene je učiteljica svega par puta tukla.
To je zato što sam od kuće poneo pristojno ponašanje.

Deca treba da budu bivena.
Bolje da naučiš da se čuvaš od batina roditelja nego da te sa tim vaspitnom metodom upozna neki stranac.
Mene je učiteljica svega par puta tukla.
To je zato što sam od kuće poneo pristojno ponašanje.
Netoćno,samo cikopate možu da tuču decu,pogotovo sostvenu
Da, roditelji koji tuku decu su normalni, ovi drugi su psihopate 😂😂😂
Nisu normalni baš ni jedni ni drugi al ovi što ih VALJAJU U GODDAMN (to znači prokleto) BLATO (?!?) su bar za nijansu dve gori

Netoćno,samo cikopate možu da tuču decu,pogotovo sostvenu

Nisu normalni baš ni jedni ni drugi al ovi što ih VALJAJU U GODDAMN (to znači prokleto) BLATO (?!?) su bar za nijansu dve gori
Pamtim dobro mudre reči.
Ko žali pruta - izgubi sina.

Velika je razlika između toga kad te majka kecne papučom jer ideš bos po ladno betonu i kad te lema školski drugar, dve godine stariji ponavljač.

Da vidiš šta država Danska nudi svom narodu

1) Kad ti riknu matorci u Srbiji naslediš stan, prodaš ga i dupliraš u kladži, znam dosta njih na ulici
u Danskoj kad ti riknu matorci ne možeš da naslediš stan već imaš prednost u kupovini u odnosu na ostale gradjane uz neki popust

u Danskoj država forsira svoje penzionere da napuste Dansku i provedu poslednje godine u Španiji,
Nije tačno ni jedno ni drugo ..Nasledis stan/nekretninu/firmu ali imaš porez na nasledstvo od 15% ..Zato vecina roditelja pripremi to nasledstvo preko preko poklona koji je na godišnjem nivou oko 10k€ vrednosti .

2 Ne tera država penzionere u Španiju vec su ti penzioneri puni para pa mogu da žive gde god hoce ..Jedino sto to mara biti unutar EU radi penzije ..Osim penzije koja je 2000€ za samce ili 1550€ za parove ako su radili imaju ušteđevinu koju je poslodavc uplacivao u penzioni fond tokom celog radnog veka i kad ti ljudi odu u penziju imaju mogucnost da dignu celu sumu bez poreza ..Ta cifra lako može biti milionska ..Druga stvar je da vecina ima nekretnine koje vrede poprilicno u većim gradovima ..
Sad povezi odlazak sa porezom pa kad danski penzioner rasproda sve u Danskoj ili digne tu ušteđevinu i kupi vilu u Barseloni za nekih 400-500k € ta vila ide nasledniku bez poreza kojeg bi taj naslednik morao platiti u slučaju da nasleđe bude u Danskoj ..

Back