lotosov cvet
Obećava
- Poruka
- 95
Stari Egipcani su razvili celu religioznu filozofiju vezanu za zagrobni zivot, dakle, treba spoznati a od verovanja samo se razmnozavaju fanatici.Kelis:Jel ovo tema o smrti ili?
Ako nije da zakljucavam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stari Egipcani su razvili celu religioznu filozofiju vezanu za zagrobni zivot, dakle, treba spoznati a od verovanja samo se razmnozavaju fanatici.Kelis:Jel ovo tema o smrti ili?
Ako nije da zakljucavam....
divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Kako pojmite smrt ,kakva je njena vaznost za vas...bla,bla..
Mlada damo,Anonymous:divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
![]()
Smrt je vidljivo i totalno neprirodna stvar! Cesto cujemo izjave poput: " Rodjenje je normalnost kao i smrt", nije tacno! Kada se covek rodi prisutna je radost, kada umre, zalost. Znaci da nije normalno kao sto se govori. Bilo bi normalno kada bi oba cina izazivala istu vrstu emocija, znaci radost ili zalost!
![]()
Smrt je samo korak blize vecnosti ...divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Vernik, a? Pa još duhovit!JoeOK:Razgovor blizanaca u materici:
-Verujes li u zivot posle rodjenja?
-Naravno,sigurno postoji nesto nakon rodjenja.Mozda smo ovde bas da se pripremimo za zivot posle rodjenja.
-To je glupost.Nema zivota posle rodjenja.Kako bi taj zivot uopste izgledao?
-Ne znam tacno,ali uveren sam da ce biti vise svetla i da cemo moci hodati i jesti svojim ustima.
-To je potpuna glupost,znas da je nemoguce trcati.I jesti svojim ustima.pa zato imamo pupcanu vrpcu.Kazem ti,posle rodjenja nema zivota!
-Pupcana vrpca je prekratka.Uveren sam da postoji nesto posle rodjenja.Nesto sasvim drugacije od ovoga sto zivimo sada.
-Ali niko se nije vratio od tamo.Zivot se posle rodjenja zavrsava.Osim toga,zivot nije nista nego postojanje u uskoj i mracnoj okolini.
-Pa ne znam bas tacno kako izgleda zivot posle rodjenja,ali cemo u svakom slucaju sresti nasu mamu.Ona ce zatim brinuti za nas.
-Mama?!Ti verujes u mamu?!Pa gde bi po tvom ta mama bila?
-Svuda oko nas,naravno...Zahvaljujuci njoj smo zivi,bez nje ne bi ni postojali.
-Ne verujem...Mamu nikad nisam video,zato je jasno da ne postoji.
-Da.Moguce.Ali ponekad,kada smo potpuno mirni,mozemo cuti kako peva i miluje nas svet.Znas ,uveren sam da zivot posle rodjenja tek zapocinje...!
JoeOK:Razgovor blizanaca u materici
Sad odjednom hoćemo argumente? 

Pa sad zavisi s koje strane gledaš, da li si ti taj koji je umro, ili si pasivni posmatrač.divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
i platiti porez...bar u AmericiLPhoklica:"Ništa se ne mora, samo se umreti mora"
divlja-u-srcu:Da li je po vama UMRETI cudesna stvar?
Кулиража:i platiti porez...bar u AmericiLPhoklica:"Ništa se ne mora, samo se umreti mora"