Smrt u horoskopu

pluton u vagi tebi konkretno ne znači ništa. pluton rijetko djeluje. tako da to nemoj ni gledati. fortuna u 12 nikako nije dobra.

ha ja se sa ovim bash en bih slozio. Meni Pluton pravi apsekte sa vecinom planeta i zbog toga, imam karakteristican izgled, izrazene obrve, kukakst nos, punacke usne i sve to. Mislim da se Pluton mnogo ne uvazava, kada se izjavi da retko deluje. Konacno, da on tako retko deluje, ne bi doalzilo do mnogih promena kakve i sada vidimo. Npr. sada kada je Pluton ushao u Jarca, vidimo promene koje nastaju na polju politike i ekonomije. Kada je Pluton bio u devici doshlo je do velike mehanizacije, pojave moderne kontracepcije itd. Mislim, neka tako daleka planeta, koja sve rushi, kao sto navodish, uvek nadje prohod.

BB, mešaš narodski rečeno "babe i žabe". Ne možeš porediti mundanu astrologiju sa natalnom astrologijom. Pluton jeste značajan u svetskim dešavanjima, ali u horoskopu pojedinca je prilično zanemarljiv. Deluje u retkim horoskopima i samo u egzaktnim aspektima...

ha ja se sa ovim bash en bih slozio. Meni Pluton pravi apsekte sa vecinom planeta i zbog toga, imam karakteristican izgled, izrazene obrve, kukakst nos, punacke usne i sve to. Mislim da se Pluton mnogo ne uvazava, kada se izjavi da retko deluje. Konacno, da on tako retko deluje, ne bi doalzilo do mnogih promena kakve i sada vidimo. Npr. sada kada je Pluton ushao u Jarca, vidimo promene koje nastaju na polju politike i ekonomije. Kada je Pluton bio u devici doshlo je do velike mehanizacije, pojave moderne kontracepcije itd. Mislim, neka tako daleka planeta, koja sve rushi, kao sto navodish, uvek nadje prohod.

Pa vidis ovako...ja i sestra smo imali identicne face negde do 7-8 osnovne, jako mali nos,gotovo nevidljive obrve,okrugla glava,buckasti,svetao ten....a posle 15,16-te ja sam se bukvalno transformisao, em sto mi je sad kukast nos,brada se izduzila, obrve puno gusce,prodoran pogled,puna usta, dosta tamniji ten...i potpuno su mi se crte lica izmenile...i razumem ja pubertet,ali bas ovoliko:roll::D ali za razliku od mene ona je ostala ista...

Pa ljudi nije ovde rec o izgledu ja stim nemam problema mislim mozda ce zvucati glupo ali ja zaista osecam svoj pluton u toj nekoj mojoj mozda malo gruba rec ali seksualnoj privlacnosti i to je ok,e mene zanima moj kraj i te operacije koje mi je neko video kao ima sanse zbog toga i toga pa vas pitam dali pluton u 8 daje te mogucnosti i kazu svestan dok umire na to sam se najezila sta to treba da znaci kako svestan ma da mislim da moja 4 kuca venera u blizancima daje lep kraj .

Pa ljudi nije ovde rec o izgledu ja stim nemam problema mislim mozda ce zvucati glupo ali ja zaista osecam svoj pluton u toj nekoj mojoj mozda malo gruba rec ali seksualnoj privlacnosti i to je ok,e mene zanima moj kraj i te operacije koje mi je neko video kao ima sanse zbog toga i toga pa vas pitam dali pluton u 8 daje te mogucnosti i kazu svestan dok umire na to sam se najezila sta to treba da znaci kako svestan ma da mislim da moja 4 kuca venera u blizancima daje lep kraj .

Pa upravo to i pricam...ma kakvi problemi:confused: mislio u tom(pozitivnom) smislu:super:
Ej i meni je Ve u blizancima

Ovo je bivsa zagrebacka astrologinja. Kako nitko nema pojma, kako je ona umrla? Velika tajna?

Pokušavam nešto da razumem oko natalne karte, ništa mi oko toga nije jasno, do sada me to nije ni interesovalo , ali čitam vaše komentare pa me je to zaintrigiralo, molila bih, da mi neko razjasni kako se to čita i na koji način se izradjuje natalna karta. UNAPRED ZAHVALNA.:dontunderstand::hvala::hvala::hvala::hvala:

Ja sam rođen 8.10.1987 u 13.01 – među rijetkima.

Kao što vidite Neptun na AC je donio mnogo problema kod samog rađanja, mnoge nejasnoće i problem. Neptun na 5 stupnju = aparat je ukazao na zastoj srca – Neptun – maglovito, lažno. Liječnici su mislili da mi je srce stalo ali nije. Mars se nalazi na 29 djevice na samom mjestu prenatalne solarne eklipse. Solarna eklipsa je najdestruktivnija točka neba, točka na kojoj je sunce izgubilo sjaj. Ono donosi smrt i stradanje. Da bi stvar bila gora, moj Mars je u konjunkciji sa južnim čvorom – gubitak, slaba vitalnost, i u kvadratu sa Uranom i Neptunom. Teški tjelesni poremećaji. I zaključno Mars je u polju 8 – životne opasnosti. Međutim ja ništa od toga nemam, ali sam ipak bio životno ugrožen. Razlog tomu je što Mars vlada mojim 10 poljem, karijerom i njegova razorna snaga će se najviše tu pokazati, vlada i 3 poljem – disanje, pa mi je donio i astmu i operaciju zbog iste. No ipak me nije ubio…A druge je.

Ovdje su u igri bili sati. Sva djeca koja su se rodila u vrijeme kada je Ovan bio na Ascedentu ili Škorpion su bila automatski mrtva. U njihovom slučaju Mars je bio vladar ascedenta, vladar fizičkog tijela – „ja osobno“. I u takvoj situaciji kada dodamo Mars u teškim kvadratima sa maleficima ta djeca jednostavno nisu mogla preživjeti. Jedini snažan aspekt koji je bio toga dana je bilo Sunce 60 Saturn. Ono je moglo izvući život. No eklipsa je ovdje bila presnažna. Jedina situacija za preživljavanje toga dana je bila Ascedent u Jarcu, Vage ili Vodenjaka. Jer tek tada Saturn postaje vladar i dobiva snagu od Sunca Au slučaju Vage vladar se nalazi u 1. polju i čuva život. Sve ostale kombinacije donijele su smrt. Toga dana je u Zagrebu rođeno mnogo mrtvorođenčadi a svega nekoliko njih je preživjelo. Niti jedno od njih nije u podznaku ništa osim Jarca, Vodenjaka ili Vage.
================================================================
da nema ta masovna smrtnost novorodjencadi veze sa nuklearnom katastrofom u Cernobilu godinu dana ranije? ovo moje objasnjenje nema veze sa astroloskim rezonom, ali mislim da je vrlo moguci uzrok 'masovne' smrtnosti novorodj.

Smem li pitati kako si dosao do ovih podataka? Ako imas neku vezu... eto ja ne mogu doci do sopstvenih podataka vezanu za moj porodjaj.

pa tamy to je vrlo jednostavno. Dakle netko čita ovaj forum ili još par njih gdje sam pisao o ovome i jave mi se žene i kažu rodila sam tog dana u toliko sati dijete se rodilo mrtvo itd. Isti je slučaj bio posebno sa Ukrajinom, Moldavijom itd. Čak i od tamo su ljudi pisali , jer ovaj tekst ima na engleskom na jednom drugom forumu.

pa tamy to je vrlo jednostavno. Dakle netko čita ovaj forum ili još par njih gdje sam pisao o ovome i jave mi se žene i kažu rodila sam tog dana u toliko sati dijete se rodilo mrtvo itd. Isti je slučaj bio posebno sa Ukrajinom, Moldavijom itd. Čak i od tamo su ljudi pisali , jer ovaj tekst ima na engleskom na jednom drugom forumu.
:hahaha:
Urusices se od lazi kao kula od karata :rotf:

Pa zar ne znas kad je dosta? :rumenko:

Pretpostavimo da ima 100 zena koje su rodile u tom intervalu, od njih je koja verovatnoca da sve posecuju forum?!

Od tih maximalno 10 koje forumase, koja je verovatnoca da ce neka biti na tvojim postovima i temama.

E sad ta jedna koja te mozda i procita ti odgovorno tvrdis da je jos odlucila da ti napise jako bolnu cinjenicu kad se porodila i rodila mrtvo dete. Nema sanse da joj se nisi dopao, da tako nesto nikad ne bi rekla na forumu.... prosto se registrovala iz mozda i daleke Moldavije citajuci na engleskom verovatno sa ciljem da ti isprica svoju pricu o mrtvorodjencetu :hahaha:

:klap: :klap: :klap:

Impresionirana sam.... astrologom koji u 22oj nije nasao srecu u svom natalu :heart:

inače djetelina vam je veliki obožavatelj Nikole Stojanovića koji i inače šalje svoje agente na ovaj forum.

Za tvoju informaciju tekst je preveden na engleski i njemački jezik i može ga se pročitati na dosta stranih foruma jer ja sam dao dozvolu za to.

BB, mešaš narodski rečeno "babe i žabe". Ne možeš porediti mundanu astrologiju sa natalnom astrologijom. Pluton jeste značajan u svetskim dešavanjima, ali u horoskopu pojedinca je prilično zanemarljiv. Deluje u retkim horoskopima i samo u egzaktnim aspektima...

ma svega ti? ajde procitaj ponovo moj post, pa josh jedanput, pa josh jedanput i videcesh da sam samo dodao kakav uticaj moze neptun da ima na svet i civilizaciju i da se ne treba govoriti da je to mala planeta, ako pravi vazne aspekte u natalu. a to sto neko shvaca loshe...njegov problem.

Back