Da li bi mi neko objasnio Sun 0 IC kada je u pitanju kraj zivota? Znam osobu koja je imala isti aspekt (takodje u biku), a umrla je u snu od srca u relativno poodmaklim godinama...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za samoubistvo mora nekako biti naglašena 12-a kuća. Pa gledaj... vladar asc u 12, vladar 12 na asc, u aspektu sa vladarem asc, vladar 12 u 8... ma kombinuj 12-u kuću i vladara 12 i dobićeš sliku potencijalnog asmoubice...
Evo karte od poznate zenske osobe (Vindex zna, tko je to), koja ima vladara 8.kuce, Merkur u 3.kuci. O njenoj smrti (2005) se malo zna. Da li je umrla na cesti ili kako?
![]()
@Vindex, mogu li biti opasni sto se tice i ubistava i samoubistva pluton i sunce u separacionoj konjukciji u 4 kuci u vagi prave kvadrat sa mesecom u sedmoj u jarcu. Kvadrat je aplikacioni, a mesec mi je vladar AC. Ja sam inace po prirodi veciti pesimista , ali da li postoji sansa da mi kasnije u zivotu to predje u nekki gori oblik.
Ili ubistvo na javnom mestu?
Ne, ovo ukazuje na opasnost da će biti ubijen, nikako da će ubiti sebe.Za samoubistvo treba gledati vezu medju 8.kucom, vladarem te kuce (smrti) i 1.kucom (JA): Ja ubiti mene!
Tu su jos: vladar Sunca i vladar Ascendenta, kako su oni povezani. Opet JA protiv JA!
Treba povezati i 4.kucu, kraj zivota.
12.kuca je prosli zivot a nije kuca smrti. Vise je kuca zatvora i osame.
ovako bukvalno gledano 12 polje ne govori o smrti, međutim čini dio vodenog trojstva gdje je osoba pod snažnim uplivom emocija. u 4 polju se bližimo kraju života, u 8 umiremo, a 12 je zapravo most koji ih povezuje.
dakle autodestrukcija definitivno pripada 12 polju kao što kaže ultimum. čin smrti jest 8 polje, ali kad govorimo o suicidu 12 polje mora biti opterećeno.
teško je reći. pluton u 4 zna donijeti ruinu psihe. osoba je sklona pesimizmu, no ovo sunce u vagi uvijek označava podršku ili partnera ili obitelji itd tako da osoba to prebrodi.
Sunce 90 Mjesec na 4/7 je bitna stvar. Mjesec je u izgonu, Sunce je u padu i formiraju kvadrat. To zaista može stvoriti melankoliju kod čovjeka, osjećaj odbačenosti ponekad, no samo po sebi nije dosta za suicid.
Ne, ovo ukazuje na opasnost da će biti ubijen, nikako da će ubiti sebe.
Ma da, 12-a kuća je divno mesto, živa fantazija. Kakav dokaz imaš za to da je 12-a kuća prošlih života? To što svi tako kažu? 12-a kuća je kuća samoponištavanja, mentalnih problema, teških bolesti... Pod nju spada sve što radimo protiv sebe, a to svakako jeste samoubistvo.
Ah ta famozna analogija polja i znakova... To ne postoji. A i Pluton u 12 nije ništa posebno ako pri tom ne pravi neki jak aspekt.