Smrt u horoskopu

QUOTE=zoka57;9864743]Moze li solarni horoskop da pokaze zivornu opasnost
Recimo saturn vladar solarnog ascedenta u osmoj kuci bez aspekata[/QUOTE]

Ih bre Zoko sta zezas? Pa znas "proceduru"!!! :)
......Cega je Saturn vladar u natalnoj?
......Gde je ASC u solarnoj?
......Gde je Saturn~u kom znaku...?
Ja bih pre rekla da ima problema sa novcem koji se dobija od drugih ljudi...:besna:
ili da osoba kao ASC Saturn u 8.polju nekog "uci i muci" oko finansija...
ili da Saturn osobi daje zahladjenje u sex. odnosima za tu solarnu godinu...
Ostatak ...od onih sto znaju... :heart:

Solar je devojke koja je pokusala samoubistvo i na aparatima je inace je saturn natalno u vodoliji u 12 kuci ascedent je ribe a jupiter je u vagi u sedmoj kuci mars je na 27 raka venera u ovnu i merkur a mesec u biku sunce na 2 bika.

Poslednja izmena:
Solar je devojke koja je pokusala samoubistvo i na aparatima je inace je saturn natalno u vodoliji u 12 kuci ascedent je ribe a jupiter je u vagi u sedmoj kuci mars je na 27 raka venera u ovnu i merkur a mesec u biku sunce na 2 bika.

Pa daj nam lepo postavi natal i solar te devojke pa da vidimo na primeru,malo je konfuzno ovako nabrajati,bitni su i aspekti i celokupna slika horoskopa..

evo nadam se da je uspelo solarni ascedent je jarac

Prilozi

• ss.jpg
    ss.jpg
    67,4 KB · Pregleda: 105
  • sol ss.jpg
    sol ss.jpg
    35,5 KB · Pregleda: 99
Poslednja izmena:
Moze li solarni horoskop da pokaze zivornu opasnost
Recimo saturn vladar solarnog ascedenta u osmoj kuci bez aspekata

Ovaj solar sto si ostavila slabo se vidi ali sam primetila PL na sol.asc-tu u kvadratu sa MO,vl.sol.asc-ta je u 8.polju ali je izvukao trigon sa dispozitorom.

Uvek se polazi od natalne predispozicije,osim solara na to su morali ukazati i drugi prediktivni pokazatelji.
Natalno je njen vl.asc-ta u konj.sa vl.12.u opoziciji sa MA(pitanje je da li je MA vl.8.).
Pa pogledajte dispozitora SA..u kvadratu sa PL..

Imam Sunce (u natal) na 0.59 Lava, 1 Kuca i to u konjukcii sa Marsom, i sve to je u konj. sa ascedentom-koji je Rak-Lav tu na granici.

Kakav je uticaj pomracenja Sunca koji se dad desio i poklapa se sa mojim natalnim Suncem?

Pozdrav

solar također kao jedna od prediktivnih metoda mora ukazivati isto na smrtni ishod.

druga je priča što ima ljudi kod kojih je sunce veoma slabo, pa solar gotovo da i nema smisla gledati

solar također kao jedna od prediktivnih metoda mora ukazivati isto na smrtni ishod.
druga je priča što ima ljudi kod kojih je sunce veoma slabo, pa solar gotovo da i nema smisla gledati
Vindex,
Proverila sem sve odgovore, a nisam nasla, zasto si bas ti ostao ziv.

Tvoja karta:
Ascendent na 5.stupnju Jarca: mozda te ceka slava. Ovo je samo usput.

Da ja ne ponavljam kao pokvarena ploca, studirala sam najpre samoubistvo (sve poznate ljude, koji su se ubili). Nisu me zanimali ni aspekti, ni kuce: odmah sam presla na tu temu. Jednostavno zato, zasto ja nisam umrla, kada sam popila tablete? Sada znam, zasto. To je samo za mene.

Zasto si ti ostao ziv, a drugi nisu?
Tvoje SUNCE u Vagi (ujedno vladar tvoje 8.KUCE) i vladar tvojeg Ascendenta u Jarcu, SATURN imaju sekstil. SUNCE (ti) ima samo taj dobar aspekt; nista od kvadrata, opozicija, tj. negativnih aspekata. Nista nemas, sta bi tebe moglo ubiti kod rođenja.
Ti, kao da si resio sam sebe. Sve ovo, sta si nabrojao o kvadratima, nema veze sa smrcu.
Kada bi samo aspekti ubijali, onda bi jedno godiste (starije od tvojega) vec pomrlo. Dosta ih je umrlo i to na veoma cudan nacin. Nemojte me pitati, koje je to godiste.

Vidim, da ovde pisete o 1. i 7.kuci, a neznam zasto, kada je 8.kuca, kuca smrti? Istina je jedino, da ce netko imati kratak zivot, ako ima jedan poseban aspekt, a on moze biti bilo gde: samo taj jedan aspekt!

Ako tebe zanima smrt, mozda mene jos vise.

Ja u 8.kuci, venus8.

p.s.Moira je Asteroid smrti. Po tome mozes isto videti, kako ce netko umreti.

Poslednja izmena:
vidiš venus ovo je dosta zanimljivo što si napisala.

no o tome sam ja i pričao. dakle nisam samo ja preživio taj dan preživjeli su i drugi sa ac u jarcu. jer saturn je toga dana koliko toliko imao normalnu snagu.

dok sad recimo zamisli da je netko bio AC Škorpion, i da mu je vladar Mars na eklipsi. Pa 90 Uran, 90 Neptun. Taj nema šanse da bi ostao živ.

Netko je već navodno napisao da je rođen isti dan kao i ja samo sa ac u škorpionu. Ja sam odmah vidjeo da je to totalno nemoguće jer je protiv svih pravila logike. Na kraju kao što ste i vidjeli osoba je i sama napisala - da je vrijeme krivo i to debelo te da je ac vaga - vladar venera u vagi - život očuvan.

Pozzz,evo nova sam na vasem forumu:).
Mene zanima da li je kod nekih vladara 8 kuce veca vjerovatnost da osoba pocini samoubojstvo,napr ako je mjesec vladar 8 kuce ili ako je to sunce?

Kako se moze vidjeti ubojstvo zbog ljubomore,tj. kad jedan partner ubije drugoga,zbog ljubomore ili napustanja?

Pozzz,evo nova sam na vasem forumu:).
Mene zanima da li je kod nekih vladara 8 kuce veca vjerovatnost da osoba pocini samoubojstvo,napr ako je mjesec vladar 8 kuce ili ako je to sunce?

Kako se moze vidjeti ubojstvo zbog ljubomore,tj. kad jedan partner ubije drugoga,zbog ljubomore ili napustanja?

Pazite samo da ne ostavite otiske prstiju, tragove krvi, dlake, pljuvačku i drugo, a iz vaše karte policija će teško da vam dokaže išta!! :whistling:

Poslednja izmena:
venus ako imaš kartu lako ćemo vidjeti što je tebi sačuvalo život.
Vindex,

Sacuvalo me je to, da mi je Venera (u Biku) vladar 8.kuce u 8.kuci sa dobrim aspektima i moju 8.kucu nista ne napada.
Istina je, da nije daleko od Algola (27'45-26'10), znaci pobegla je od tog zlotvora.

To mi je u stvari najbolja kuca: znaci da ce biti lepa smrt!

Vindex,
Sacuvalo me je to, da mi je Venera (u Biku) vladar 8.kuce u 8.kuci sa dobrim aspektima i moju 8.kucu nista ne napada.
Istina je, da nije daleko od Algola (27'45-26'10), znaci pobegla je od tog zlotvora.
To mi je u stvari najbolja kuca: znaci da ce biti lepa smrt!
Ovde moram dodati jedan primer: u masakru u jednoj skoli u Skotskoj, godine 1996, gde je umrlo 16 ucenika, netko je studirao natalne karte onih, koji su ostali zivi. Vecina je imala Jupiter u 1.kuci. Imam ga i ja. Mozda me je bas on resio, jer je moja Venera ipak blizu Algola.

V.

istina , evo vam jedan podatak kako ćete locirati VRIJEME SMRTI.

ne u datumskom smislu, nego sadržajnom.

Zoran Đinđić, moj omiljeni političar u vas je imao Sunce u Lavu u 8 polju napadnuto od marsa iz 12.

Planeta u sjedištu, ali opet Sunce, vatra u vatri.

Kad on strada ? Onda kada dolazi na vlast - Sunce u 8. Da nije bila Marsa (metak) to Sunce u Lavu bi umrlo drugačije. Od infarkta pred televizijskim kamerama, u trenutku najveće sreće.

Dakle i ovaj princip malo pomaže.

Venera u Biku u 8 bi značila da osoba neće umrijeti prije nego ne rodi dijete, ili bar dvoje, ili prije nego li se obogati.

E sad vladar polja 8 reći kako završava potencijalno opasna smrtna situacija.

Ako je vladar 8 u 8 on će dati uspjeh, dati će dug život, no kad netko prvi put uđe u tu simboliku ona završava fatalno.

Back