Smrt u horoskopu

istina , evo vam jedan podatak kako ćete locirati VRIJEME SMRTI.

ne u datumskom smislu, nego sadržajnom.

E sad vladar polja 8 reći kako završava potencijalno opasna smrtna situacija.

Ako je vladar 8 u 8 on će dati uspjeh, dati će dug život, no kad netko prvi put uđe u tu simboliku ona završava fatalno.
Hm. Vladar 8-mog mi je Mars u Devici, a njegov dispozitor Merkur u Vagi u sekstilu sa Venerom u Strelcu, na kraju 8-me tacnije u 9-om. Na vrhu samog 8-mog u Skorpiji je Uran na 28`. Ma90`Ur. Mars je dispozitor Uranu, pored ovog ima sekstil sa Mo0So u 7-moj u Skorpiji. Vrteh, vrteh simboliku ali nisam uspela da ukapiram odakle mi najvise dolazi opasnost. Mada najveca opasanost je da ostanem bez poroda, ili da odem s ovog sveta a ne osetim majcinstvo.

Poslednja izmena:

Ako je vladar 8 u 8 on će dati uspjeh, dati će dug život, no kad netko prvi put uđe u tu simboliku ona završava fatalno.

Ovaj deo nisam razumela? Ko udje u koju simboliku? Ja imace imam vladara 8. u 8. jupiter u strelcu... a on je u stelijumu u stelcu.

Hm. Vladar 8-mog mi je Mars u Devici, a njegov dispozitor Merkur u Vagi u sekstilu sa Venerom u Strelcu, na kraju 8-me tacnije u 9-om. Na vrhu samog 8-mog u Skorpiji je Uran na 28`. Ma90`Ur. Mars je dispozitor Uranu, pored ovog ima sekstil sa Mo0So u 7-moj u Skorpiji. Vrteh, vrteh simboliku ali nisam uspela da ukapiram odakle mi najvise dolazi opasnost. Mada najveca opasanost je da ostanem bez poroda, ili da odem s ovog sveta a ne osetim majcinstvo.

Djevica je ljudski znak, Mars je nož. Djevica je i bolest. Sextil Merkur potvrdjuje ovdje lijecnika. Ako je 8 polje u Ovnu moze biti nesto sa glavom, ako je Skorpion urinarni trakt. To bi bio primjer dug zivot, smrt u starosti na operacijskom stolu. Brza smrt.

Mo 60 Su daje normalne ljude koji se paze umjereno uživaju, Urana ne gledam toliko.

Ovaj deo nisam razumela? Ko udje u koju simboliku? Ja imace imam vladara 8. u 8. jupiter u strelcu... a on je u stelijumu u stelcu.

dakle imaš Jupiter u Strijelcu. Vladar 8 u 8 u svom sjedištu. Vatra u vatri. Dug život i trenutna smrt. Ovo ti je jako povoljno. Ako je stelijeum u 8 mora donijeti neke opasnosti kad si u simbolici strijelca - vrijeme fakulteta, vrijeme uspona u karijeri. I tako to.

Djevica je ljudski znak, Mars je nož. Djevica je i bolest. Sextil Merkur potvrdjuje ovdje lijecnika. Ako je 8 polje u Ovnu moze biti nesto sa glavom, ako je Skorpion urinarni trakt. To bi bio primjer dug zivot, smrt u starosti na operacijskom stolu. Brza smrt.

Mo 60 Su daje normalne ljude koji se paze umjereno uživaju, Urana ne gledam toliko.
Mars mi je vladar 1-og i 8-mog, suvl.7-og. Merkur kao dispozitor Marsa nije u sekstilu sa njim vec sa dispozitorom svojim Ve, koja vlada 7-mim, ali je Merkur u 6-oj. 8-mo polje pocinje u skropijonu.
Ja planiram da nastavim nesto sto je vezano za alternativno lecenje, uniformu, mada mi je to nekako prirodno, sport isto uniforma, kuvam ali ne prof.ali volim da nosim poistovetim se time. da ne preti opasnost od struje i sl.?

Evo ovako što se tiče Ksenije Pajčin sada sam pogledoa. Negdje sam pročitao 18.45 pa ćemo testirati to vrijeme.

Na prvi pogled ovo vrijeme meni zaista djeluje nevjerojatno. AC Rak sa neaspektiranim Mjesecom pa još u Djevici bi označavalo nekoga tko malo zarađuje, tko se bori za svaku lipu, ima bolesnu majku i tako dalje. Ne znam puno o njoj pa mi se to ne uklapa nikako. Svojom pojavom i figurom mi više djeluje kao AC Lav, ekspresija same sebe, napadno oblačenje, izlaganje, mnogo šminke vladar u Strijelcu - i to Sunce pa 0 Neptun. Tako da mi se podznak Lav više uklapa.

Još je bitna ovdje jedna stavka. U njenom horoskopu ima svega jedna planeta sa potencijalno nasilnim letalnim djelovanjem a to je Venera na 29 Škorpiona. 29 Škorpiona je specifičan stupanj, kao i svi 29, ali od svih njih on je "najspecifičniji". U njemu se generiraju masovne koncetracije energiej koja mora naći svoj put. Sai Baba ovdje ima Sunce. Pablo Escobar, ima isto nešto na 29 Škorpion - masovni ubojica. Dakle pitanje je gdje će se izložiti ta destruktivna sila. Samo specijalni karakteri mogu "jahati na valovima sile" koju nosi ovaj 29 stupanj. Ostali padnu ispod vala i budu uništeni. Mars kao vladar te Venere siječe Uran. Dakle pokušajmo sa AC Lav.

Ja na osnovu ovoga mogu definitivno tvrditi je dotična rođena sigurno sat vremena kasnije. u 19.45 , 2-3 min + -

Odgovorimo na nekoliko suštinskih pitanja redom:

1. Po čemu se vidi kratki život osobe ?

Vatreni znakovi troše život. Agresivne planete u fiksnim znakovima sile energiju do maksimuma koja troši organe, fizičko tijelo se troši. Ovdje je iz aviona jasno da je ona maksimalno mogla doživjeti nekih 45 ali preko toga ne.

Naime AC u Lavu pa tu Mars - vatra u vatri, i to kao vladar 5, ta ne vidi smisao života bez kamere i obožavatelja. Mars se silovito sudara sa Uranom u aplikacijsom orbisu, Sunce dodatno u vatrenom znaku zamračeno Uranom. Pa čak i je Venera u njoj na udaru Marsa tako da je avionski jasno da ovaj netko ne može dugo živjeti. Jupiter kao vladar Sunca u u 12 u Raku egz, ali retro ju je sigurno spasio od nasilja prethodno ali nije dovoljno jak da to učini i ovoga puta.

2. Po čemu se vidi nasilan završetak.

Pluton uvjetno uzimam ali u ovoj varijanti Pluton je egzaktno na vrhu 4 - grob, kraj života, završetak. Pluton u Vagi, zajedno sa nekim , nasilan bolan kraj. Vladar polja 4 je pogađate Venera na 29 Škorpiona, mučenje, tučnjava, patnja agresija. Velika agresija.

3. Tko ubija ?

Pa samo pratimo daljnji tijek dispozitora.

Vladar te Venere kao i vladar 5 je Mars i ide u 1. 1 - ja, ličnost, meni, na meni, po meni , tko mars - muškarac, vladar polja 5 - ljubavnik.

A što radi na kraju balade taj ljubavnik, sudara se njenim ličnim vladarem 8 Uranom.

Trenutna dramatska odluka, bez kontrole, potaknuta ljubomorom (Lav).

Uglavnom , kada se stavi ovo vrijeme svakom normalno je jasno da ova osoba stradava od ljubomornog partnera.

E sad što se tiče ovog Kapisode, njegov horoskop još nisam vidjeo. Međutim moram dodati da se kod nje u karti jasno, ali nebeski jasno vidi promiskuitet do maximuma.

5 polje nakrcano svim živim. Sunce 0 Neptun govori da je ova osoba snažno sklona varanju, Venera na 29 Škorpiona isto u 5, nosi ju fatalna strast. Sa svojim dragim Kapisodom je imala maximum te strasti jer on ima Mars oko 29 Bika. 2 x 29 = 666 :) Ogromno izražavanje energije. Vladar 5 u 1 opet ista priča, vladar 8 govori isto, tako da to znači da je ona zaista promiskuitetna. Ona tek kad uđe u ozbiljnu vezu aktivira u sebi te sklonosti, jer Sunce pokazuje da vara dominantnog muškarca.

Koliko sam čuo ove priče o pobačaju nekakvom za to može biti osnova, vladar 5 se sudara sa Uranom. Mars može biti i kirurški nož. Lako je moguće da je to pokrenulo nebeski planetarni tok.

Ne bih htio da me netko krivo shvati, ali mislim da se zbog ovakvog horoskopa nitko ne bi trebao ubijati. Očito je varala na sve strane, još ako je stvarno i pobacila to je vjerujem kod jednog dijela i normalnih ljudi osnova za extremno afektivno ponašanje.

Poslednja izmena:

ne u datumskom smislu, nego sadržajnom.

Zoran Đinđić, moj omiljeni političar u vas je imao Sunce u Lavu u 8 polju napadnuto od marsa iz 12.

Planeta u sjedištu, ali opet Sunce, vatra u vatri.

Kad on strada ? Onda kada dolazi na vlast - Sunce u 8. Da nije bila Marsa (metak) to Sunce u Lavu bi umrlo drugačije. Od infarkta pred televizijskim kamerama, u trenutku najveće sreće.

Dakle i ovaj princip malo pomaže.

Venera u Biku u 8 bi značila da osoba neće umrijeti prije nego ne rodi dijete, ili bar dvoje, ili prije nego li se obogati.

Imam veneru u Biku u osmoj kuci,u kvadratu sa Marsom koji je u petoj.Osma mi je u ovnu,peta u jarcu.I...?:besna:

dragi moji ja vam samo objašnjavam princip po kojemu ćete vidjeti sami sebe, nemam vremean za pojedinačna objašnjenja.
Pa u pravu si, ono sto si napisao meni, jeste jednim delom tacno, jer smrt dolazi tamo gde ti je strah...bojim se lekara, samo naravno si isao principom koji je uopsten za znake, kod mene nisu bile kuce kako si rekao, ali i z tog dela mogu da produbim, ma sta se zamarate ljudi, uzivajte ;)

pa vidi , ASC rak, Mjesec u 2 u Djevici bez aspekta. to nije prikaz javne osobe.
Kako miliš da Ksenija Pajčin ima MO u 2p kada je njen MO u 3p a takodje ima aspekt MO 60 UR, takodje i MO 90 SO NE...

ME 180 JU - dispozitori vladara ASC (MO) i znaka (JU), osim toga vladar 8p UR 45 ME vladar 12p (egzaktno) a loš aspekt vladara 12p i 8p često ukazuju na nasilnu smrt a ako ovome dodamo i da je ME dispozitor MO (ASC) meni ovo vreme sasvim može da pokrije njenu nasilnu smrt a za njen ljubavni život si verovatno u pravu

Ksenija Pajčin - 03.12.0977 Beograd 18,45h

Poslednja izmena:
Gledala sam analizu horoskopa Ksenije Pajcin.Nigde nije receno da ce imati tragediju.Cak su joj prognozirali 2010 god kao uspesnu:confused:
Ne znam šta tu ima čudno, pa prvo astrološko pravilo vezano za etiku je da se o smrti ne govori, posebno ako je nasilna ili rana....

I Đinđiću su analizirali horoskop pa mu niko nije prognozirao atentat, o smrti se ne piše, možda tek u nekim onako baš grubim crtama...

Back