Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.317
dugo dugo sam tragao i napokon nasao,debela ladovina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dugo dugo sam tragao i napokon nasao,debela ladovina

pa tako nešto ti kao živiš i eto ne znaš što, a moraš...i eto nekad onako, nekad ovako...valjda!![]()
Sta je smisao vaseg zivota....jeste ga pronasli ..sta bi to bilo ako niste
Zbog cega smo mi kao licnosti i celokupno covecanstvo uopste na ovoj planeti i sta je smisao naseg zivljenja?

Smisao života je sam život. Živjeti ga, nema smislenije i ljepše stvari na svijetu.

smisao zivota jeste da uzivamo u svakom njegovom trenu.....bio on dobar ili los.....a taj tren je uvek sada..ne u proslosti ne u buducnosti.....ne zivimo u secanju ni u viziji....zivimo sada......![]()

i biti mrgud......![]()

Što se svi vi stalno bavite nikovima i tim sličicama, profilima?

tako je a smisao života je da ti bar ako ne sav ono većma prođe u šali! 

Ponekad se događa da se u Društvo andjela uvuku licemeri, naviknuti da skrivaju svoju unutarnjost, tako da uzimaju izgled dobra u kome su oni koji sačinjavaju to Društvo, te tako oponašaju Anđele svetla. Ali, tu ne mogu dugo ostati, jer iznutra ih nešto počinje izgarati i mučiti, te im lica poprimaju olovnu boju i nestaje im daha. To im menja uticaj i dejstvo oprečnog života. Oni se tada žure da stignu u Pakao, gde se nalaze njima slični, i ne odvažuju se da se popnu drugi put. Takvi su slični čoveku koji za stolom medu zvanicama nije bio obučen u svadbeno ruho, pa je stoga bio bačen "u tamu najkrajnju"
Isus ponovo poče da im govori u pričama:
"Carstvo nebesko je slično kralju koji je priredio svadbu za svog sina. On posla svoje sluge da pozovu zvanice na svadbu, ali ove ne htedoše da dođu.
Onda posla druge sluge, govoreći: 'Recite zvanicama: Evo, gozba je spremna. Moji junci i tovljenici su poklani i sve je spremno. Dođite na svadbu.'
Ali, oni se ne odazvaše, nego odoše - jedan na svoju njivu, drugi za svojom trgovinom, a ostali uhvatiše kraljeve sluge pa ih zlostaviše i ubiše.
A kralj se razgnevi pa posla svoju vojsku i pobi one ubice, a njihov grad spali.
Onda reče svojim slugama: 'Svadba je spremna, ali zvanice nisu bile dostojne. 9 Zato idite na raskršća i pozovite na svadbu koga god nađete.' I sluge izađoše na ulice i skupiše sve koje su našli - i zle i dobre - i svadbena dvorana se napuni gostima.
![]()
A kad je kralj ušao da vidi goste, ugleda onde jednog čoveka koji nije bio obučen u svadbenu odeću pa ga upita: 'Prijatelju, kako si ušao ovamo bez svadbene odeće?' A ovaj je ćutao.
Tada kralj reče slugama: 'Vežite mu ruke i noge i izbacite ga napolje u tamu, gde će biti plač i škrgut zuba.'
Jer, mnogo je zvanih, a malo odabranih."
Matej glava 22

Ukratko, nema ga![]()
evo ga ovaj sektas sa svojim pamfletima.......![]()
ja izgubih volju za životom...a i smisao....ma čoveče ko toliko može da čita![]()