gost 305754
Poznat
- Poruka
- 9.412
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa druge strane, Sisifu je sve to u malom prstu.To je zato što ti je teško da pojmiš beskonačne veličine.

jeste naopako lupati sopstvenu glavu![]()
Ovo su smajlici,oni lupaju svoje glave,cudom se cude pitajuci se u kom veku su izmisljeni?
Nadam se da ni tebi ne predstavlja problem da shvatiš svu strahotu beskonačnog trajanja u umu izgrađenom i oblikovanom na pojmovima konačnosti. Čoveku je dosadno da sačeka autobus 15 minuta, a 15 minuta je ... prilično... manje od beskonačnosti. Naročito je dosadno ponavljanje iste radnje, što je u beskonačnom vremenu takođe neminovno. Naravno, dobri judeohrišćanski bog uvek može da odluči da od ljudi napravi zombije kojima nikad nije dosadno.Sa druge strane, Sisifu je sve to u malom prstu.![]()
Jedna pema za tebe
Sisif i beskonačnost. Dobar spoj.Nadam se da ni tebi ne predstavlja problem da shvatiš svu strahotu beskonačnog trajanja u umu izgrađenom i oblikovanom na pojmovima konačnosti. Čoveku je dosadno da sačeka autobus 15 minuta, a 15 minuta je ... prilično... manje od beskonačnosti. Naročito je dosadno ponavljanje iste radnje, što je u beskonačnom vremenu takođe neminovno. Naravno, dobri judeohrišćanski bog uvek može da odluči da od ljudi napravi zombije kojima nikad nije dosadno.
P.S. Pazi da ne preteraš sa kofeinom.
Ovo su smajlici,oni lupaju svoje glave,cudom se cude pitajuci se u kom veku su izmisljeni?
i ja se cudom cudim dokle ces da zivis u virtulenoj realnosti...od kad je izmisljena prigrlili ste je jako..kao stvarnostNadam se da ni tebi ne predstavlja problem da shvatiš svu strahotu beskonačnog trajanja u umu izgrađenom i oblikovanom na pojmovima konačnosti. Čoveku je dosadno da sačeka autobus 15 minuta, a 15 minuta je ... prilično... manje od beskonačnosti. Naročito je dosadno ponavljanje iste radnje, što je u beskonačnom vremenu takođe neminovno. Naravno, dobri judeohrišćanski bog uvek može da odluči da od ljudi napravi zombije kojima nikad nije dosadno.
P.S. Pazi da ne preteraš sa kofeinom.
ajde...nisam znao....i ja se cudom cudim dokle ces da zivis u virtulenoj realnosti...od kad je izmisljena prigrlili ste je jako..kao stvarnost

Ovo je lepo, poetski rečeno, ali ne znači ništa konkretno. Takođe, ne znam na čemu baziraš to saznanje da u beskonačnom vremenskom trajanju ne postoji "vreme" već samo "sada"... reci ti to jehovinim svedocima - oni planiraju nekih 1000 godina nekakve vladavine...u vecnosti ne postoje minuti,sati,godine..vec jedno vecno sada....
u vecnosti ne postoje minuti,sati,godine..vec jedno vecno sada....za tebe je pojam beskonacnosti nezamisliv kao i za mene al ga koristis,u metematici,u fizici,u kosmologiji itd..odakle ti ideja beskonacnosti?da nije evoluirala od tocka mozda?
...ал постоји промена.
вечна..
vecna promena? jel bi mogao ovo da objasnis, ne u tri reci, vec u bar tri recenice?
Nemoj da te zanima šta pričaju ljudi, već šta kaže Biblija.Reče Elen Vajt ...
Nemoj da te zanima šta pričaju ljudi, već šta kaže Biblija.
Pa ja bih rekao da te više interesuje šta će reći tamo neka proročica, ili ko već. Usredsredi se na Bibliju, bitno je šta ona kaže.To me i interesuje. Zato sve ono sto pises ovde je u suprotnosti sa Biblijom a u skladu sa recima lazne prorocice.
A šta mislite da otvorimo jednu temu o smrtnosti ili besmrtnosti duše...
red bi bilo da ovo učenje ima posebnu temu, a ne kao do sada da su diskusije o tome razbacane po mnogim temama.

Ma šta tema...Daske...Ma šta daske-fosne bolan...Fosne nam fale za šprajcovanje...Da...fali takva tema.![]()
Ma šta tema...Daske...Ma šta daske-fosne bolan...Fosne nam fale za šprajcovanje...
Ovaj gazda nema duše...držim ovu ploču...Kaže :treba da sazri,uvati petončna...
Tolko o duši...
A šta mislite da otvorimo jednu temu o smrtnosti ili besmrtnosti duše...
red bi bilo da ovo učenje ima posebnu temu, a ne kao do sada da su diskusije o tome razbacane po mnogim temama.

Da ste Vi ateisti mudri, ne bi trošili dragocene sekunde života na forume, već bi koristili život koji će uskoro da prođe!
Psa 37:13 Ali mu se Gospod smeje, jer vidi da se primiče dan njegov.