Смисао вечног живота?

Pitanja su bila upućena dvojici ateista (rugača)...

i oni mogu da odgovore na pitanje, ali očigledno da izbegavaju da pruže odgovor pred javnim auditorijom.

Zašto bi i jedna moralna osoba izbegavala da pruži odgovor na pitanje o svom smislu života?

?

Možda zato što to uključuje iznošenje privatnih stvari i razloga koje neko ne želi da iznese u javnost. Ne spinuj, hristoliki.

Dobro jutro dragi prijatelji...
Dobro jutro i tebi.

Što reče Serpent:

Kako se zoveš?
Gde živiš?
Čime se baviš?
Koliko ti je godina?
Jesi li oženjen?
Imaš li decu?

A što reče Šešelj:
Znaju li tvoji roditelji da si homoseksualac?

"Ako ne odgovoriš na ova pitanja javno...kriješ nešto što nije za javnost."
... što otprilike reče ti.

:ceka:

Dobro jutro dragi prijatelji...

Dobro jutro i tebi.

Što reče Serpent:

Kako se zoveš?
Gde živiš?
Čime se baviš?
Koliko ti je godina?
Jesi li oženjen?
Imaš li decu?

A što reče Šešelj:
Znaju li tvoji roditelji da si homoseksualac?

"Ako ne odgovoriš na ova pitanja javno...kriješ nešto što nije za javnost."
... što otprilike reče ti.

:ceka:

Čekamo odgovor.........

Ja mislim da mi ovde pričamo o SMISLU ŽIVOTA...

zar se ova tema ne zove:

Смисао вечног живота?
Znači da pričamo o smislu večnog života, a ne šta Zazijavalu čini veselje u njegovom prolaznom životu. :kafa:
Tako da je zahtev da izrecituješ sve o sebi podjednako valjan koliko i zahtev da ti ja javno pričam o svojim intimnim stremljenjima. Razumeš?

smisao zemaljskog zivota nije isto sto i smisao (sustina) duhovnog bica coveka.
prvo se tice smisla zivota koje vodim ja - ime i prezime i sve sto se identifikuje sa tim
a otkrivanje sustine duhovnog bica je aspekt koji se tice nematerijalnog sveta. ukoliko neko zanemari materijalni zivot i "mali " smisao bivstvovanja na planeti zemlji u fizickom telu naustrb otkrivanja sustine duhovnog bica, mislim da zvoj zivotni cilj nece ispuniti buduci da je omanuo u ispunjavanju cilja one polovine svog bica koji se tice materijalnog zivota. a pola coveka ne moze nikako da napreduje.

Back