maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
Danas je veoma suncano, ali duva neki hladni vetar...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samurai Jack:Eh, da je samo zbog glumaca i radnje...
Da vidimo...glumci, radnja, likovi, muzika, celokupan mit o Supermenu, lep osecaj koji dobijemo kada gledamo kako nastaje jedan od najomiljenih superheroja svih vremena...mogu ja jos![]()
Samurai Jack:Gayville....![]()
![]()
![]()
Jos malo o LL, a i potvrda tog sto si nasla:Jovcica:To bi odgovorilo otprilike na moje ranije pitanje![]()
Jovcica:Samo se ti smej! Zamisli kako je tim ljudima kad ih negde pitaju odakle su :-(
![]()
![]()
Sasha85:Stalno im kradu onaj znak koji se nalazi na ulazu u grad...![]()
Ne.Fanatic_Kv:Lex je konacno presao na stranu svog cala, zar ne?
zhix:
Samurai Jack:E sad znas kako je meni kada gledam Klarka i Lanu...stvoreni su jedno za drugo a svi znamo da kada postane Supermen da ce nju zaboraviti i biti s onom Lois Lane...![]()
Corey:Prvo poz za sve fanove ove serije jer sam i ja jedan od mnogobrojnih
Prvo lexa nisam nešto gotivio najviše,znao sam da se u njemu krije veliko zlo tako da me ovo nije iznenadilo.Pozdrav
maniaccc:Sad ce mi nekako biti bezveze da gledam Lexa kao najgoreg zlocinca kad sam ga video ovako dobrog prema Klarku..koliko mu je samo puta rekao da mu je on najbolji prijatelj...sranye.. :-(
a i bas sam ga zgotivio..
MoraćuSasha85:Gde si Corey kuco stara...Ne budi lenja buba nego svracaj malo cesce...
![]()