Smallville

Danas je veoma suncano, ali duva neki hladni vetar... :lol: :lol:

super_man.gif

Samurai Jack:
Eh, da je samo zbog glumaca i radnje...
Da vidimo...glumci, radnja, likovi, muzika, celokupan mit o Supermenu, lep osecaj koji dobijemo kada gledamo kako nastaje jedan od najomiljenih superheroja svih vremena...mogu ja jos
kava.gif

I couldn't have said it better myself 8-) 8-)
Svidja mi se smajli!

Sto se tice smesnih imena gradova...ovlas sam pogledala listu...i (off-topic!) zamislite da zivite u Boring-u (ORegon) ili u Gayville-u (Juzna Dakota) ili u Truth Or Consequences (Novi Meksiko)!!!! :lol: :lol: Opako 8-)

E, oko L. L., pronasla sam sledece:

What is the L. L. connection for Superman?

A remarkably large number of characters in the comics have the initials L. L. Most notable are Lex Luthor, Lois Lane, Lana Lang, and Lori Lemaris. A rumor says that these names were chosen because Joe Shuster's first girlfriend had the initials L. L.

i ovo:
The L. L. names also serve to make characters easily identifiable to the reader because they are a form of alliteration and are a wonderful way for people to remember names. That's why you have names like:

Peter Parker (Spider-Man)
Clark Kent (repition of the "cu" sound)

To bi odgovorilo otprilike na moje ranije pitanje ;)

Jovcica:
To bi odgovorilo otprilike na moje ranije pitanje ;)
Jos malo o LL, a i potvrda tog sto si nasla:

...
Why all the characters have LL initials goes back to the original creation of Superman, when one of the creators dated a girl whose initials just happened to be LL.
...

Dodatna zanimljivost o nastanku Lana Lang imena:

Jos 40-ih je u stripovima pokusan da se prikaze zivot Supermana dok je bio mlad - u Smallvillu, i trebalo je da tu neko ima slicnu ulogu koju u Metropolisu ima Lois Lane..
Odluceno je da ime sa istim inicijalima LL -Lana Lang, treba jasno citaocima da nagovesti da je to to..

Postoji i druga stvar - L iz porodicnog imena - prezimena El (Kal-El, Jor-El)..

Posto se na engleskom 'L' izgovara kao 'el', mnogi to cesto dovode u vezu..
Medjutim verovatnije je da je splet okolnosti znacajniji od te ''veze''..

Lori Lemaris i Lex Luthor sigurno imaju nesto od te logike ''lakog pamcenja''..

:)

Sad ce mi nekako biti bezveze da gledam Lexa kao najgoreg zlocinca kad sam ga video ovako dobrog prema Klarku..koliko mu je samo puta rekao da mu je on najbolji prijatelj...sranye.. :-(
a i bas sam ga zgotivio..

Prvo poz za sve fanove ove serije jer sam i ja jedan od mnogobrojnih :D
Prvo lexa nisam nešto gotivio najviše,znao sam da se u njemu krije veliko zlo tako da me ovo nije iznenadilo.Pozdrav

Samurai Jack:
E sad znas kako je meni kada gledam Klarka i Lanu...stvoreni su jedno za drugo a svi znamo da kada postane Supermen da ce nju zaboraviti i biti s onom Lois Lane...
cry.gif

Meni ni u filmovima Lois nije bila nekako za Clarka, pogotovo ne sada kada je tu Lana... :?

Inace, nasa draga Marta Kent je nekada bila u Supermen filmovima Lana Lang... ;)

maniaccc:
Sad ce mi nekako biti bezveze da gledam Lexa kao najgoreg zlocinca kad sam ga video ovako dobrog prema Klarku..koliko mu je samo puta rekao da mu je on najbolji prijatelj...sranye.. :-(
a i bas sam ga zgotivio..

Jaoj, cuti... To je posebna prica... :? Ne mogu nikako da ih prihvatim kao neprijatelje.. :?

Back