Smallville

Klark Kent s naocarima! Najzad!
yes2.gif

Pa dobra epizodica....
nego evo malikice pitanja....i nedoumica...Cisto da ubijemo vreme pre SUTRASNJE EPIZODE!!!!

Jel' sam samo ja ti primetio ili se LEX DRASTICNO promenio...Onaj razgovor sa lanom mi je bio tako neobican, zanimljiv, nikako u kontekstu serije i onog starog dobrog lex-a!
Lex je konacno presao na stranu svog cala, zar ne?
Sta mislite da li je Kloi zasluzila onakav "kraj"???? Ja iskreno mislim da nije....J*biga ipak se suprotstavila Lajonelu....

Steta sto ljubav izmedju Lane i Adama nece dugo da potraje.....HEHE :twisted:

Samurai Jack:

Klark Kent s naocarima! Najzad!
yes2.gif

icon_redface.gif

icon_redface.gif

icon_redface.gif

Inace, epizode stvarno imaju sjajne krajeve... ove druge, smrc, stvarno je kraj bio :cry:

Nego, sad ja vas da pitam nesto... Koja je fora sa slovom "L" u Smallville-u?
Lex Lutor, Lajonel Lutor, (Lukas, secate se onog Lajonelovog sina), Lana Lang, (kasnije:Lois Lejn)... Slucajnost?? Ne znam bas... hajde vi, koji ste citali strip (i gledali Smallville od pocetka), mozda znate nesto vise...?
Bolje da ne idem u krajnost pa da povezem i kLark, kLoi, Kal-eL, jor-eL...

Lucy Lane, Linda Lee, Lori Lemaris....ima ih jos par, ne mogu sad da se setim....
Ne mogu sad da se setim zasto je to tako....a sto je najgore ne mogu ni da se setim gde sam citao o LL sindromu....

Fanatic_Kv:
Pa dobra epizodica....
nego evo malikice pitanja....i nedoumica...Cisto da ubijemo vreme pre SUTRASNJE EPIZODE!!!!

Jel' sam samo ja ti primetio ili se LEX DRASTICNO promenio...Onaj razgovor sa lanom mi je bio tako neobican, zanimljiv, nikako u kontekstu serije i onog starog dobrog lex-a!
Lex je konacno presao na stranu svog cala, zar ne?
Sta mislite da li je Kloi zasluzila onakav "kraj"???? Ja iskreno mislim da nije....J*biga ipak se suprotstavila Lajonelu....

Steta sto ljubav izmedju Lane i Adama nece dugo da potraje.....HEHE :twisted:

Pitanje kako se nebi promenio posle stvari koje je video i stvari koje su mu se dogodile.Nekako izgleda kao da nije bas sve zaboravio.Na kraju je i sam Clarku rekao da mu otac misli da je slab....Iver nepada daleko od klade. :-)
Sto se Kloi tice...malo je plitko od nje i prilicno nizak udarac za Clarka...

Slatko ali kratko :-) ;-)

Jadan Clark... Srce mu se pocepalo kada mu je Lana rekla da ima drugog... :(

Sto se tice Lexa, bas je postao bezobrazan... Ali nije ni cudo kada posle one ubijajuce terapije veruje ocu kao mutav... :?

Kakva god Chloe bila ipak nije zasluzila ono... U principu, ona je sve ono uradila jer je bila povredjena, ali se vec sutra dan predomislila i nije nista rekla za Clarka... Ne volim je jer ne zna gde su joj granice, gde treba da prestane da copa, ali ipak nije to zasluzila...

I da... Clarku divno stoje naocare... Ali ipak bolje bez njih... ;)

Eh, da je samo zbog glumaca i radnje...
Da vidimo...glumci, radnja, likovi, muzika, celokupan mit o Supermenu, lep osecaj koji dobijemo kada gledamo kako nastaje jedan od najomiljenih superheroja svih vremena...mogu ja jos
kava.gif

Back