Smallville

Pa znas kako...ne bi me nimalo cudilo da se probudis jedno jutro zeljno iscekujuci Smallville a oni puste nesto sasvim levo!
boom.gif
ili jos gore...puste poslednju epizodu 3. serijala kada sve postaje kulminacija....Svi oni nerazjasnjeni dogadjaji (necu da kazem jer bi to doslovce bio veeeeeliki spoiler) i oni puste poslednju epizodu 3. serijala a ne puste prvu epizodu 4. serijala kad Klark konacno dobija moc da......Sve u svemu otisao bi u PINK i .....
armed.gif
bigun.gif
gunsfiring.gif
pa nesto tako slicno...

@maniacc

znam da je bila poslednja epizoda... gledao sam je...steta sto se zavrslia
sad.gif
....Sad je onaj bugavi SeaQuest na Hrt-u!
spy.gif

Ako se to desi (da ne otkupe 4. sezonu) pocece onako nasumice da repriziraju epizode prethodne sezone... Tako je bilo sa Charmed, koliko se secam...

Kao sto smo vec ranije zakljucili, ne bi bio prvi put da nas tako zeznu sa prekidom serije...

Ali evo, interesantno je da Pink od danas pocinje se prikazivanjem poslednje sezone Prijatelja-dobro je da nisu poceli seriju ispocetka (i to su znali da urade...)

Cetvrta sezona dolazi na 6 DVD-eva...puta 4 sezone = 24 DVD-a, manje vise. Nisam siguran koliko imaju ostale sezone. To je ako dobijas u originalnom pakovanju kakva ces naci na Amazon.com. A ako ces dobiti samo epizode narezane na DVD...onda to jeste manje diskova...

Hehe....ma nije valjda ono Lionel Luthor? Citao sam skoro da je Smallville imao uticaja na DC....ako se dobro secam nekom od novijih izdanja Supermena pojavljuje se crveni kriptonit koji, kako Lex kaze u stripu:''Izaziva cudne i nepredvidive reakcije kod Kriptonaca''....bas kao u Smallville-u. Ima jos par referenci, ne mogu sad tacno da se setim koje...

Samurai Jack:
Hehe....ma nije valjda ono Lionel Luthor? ...
glavom i bradom..
8)
jos 2003 se pojavljuje (u vidu nekakvog spec. izdanja jedna prica u tome) Superman:Secret files 2003, gde su Clark i Lana po prvi, a izgleda i zadnji put nacrtani po uzoru na Smallville.. Jedino je Pete - ostao belac.. No posle se, (DC), vratise na ''ridjokosu'' - ''standard edition'' Lanu..

Crnka ili ridjokosa - je izgleda ispala suvise velika dilema za inace dobar ''origins reboot" serijal ''Birthright'' (12 ''de lux'' stripova) pa su Lanu skoro totalno izostavili, osim na jednoj maloj fotki - gde je ipak ridja..
Steta, bila je to odlicna prilika da Smallville ''prosiri'' svoj uticaj na naredne strip, a samim tim i filmske generacije..

Sasha85:
Onaj strip je uradjen po Smallvillu ili obrnuto?
Pa taj strip je iz 2003, a Smallville je poceo negde 2001..
Ali to nije ''uradjeno po'' - ''samo pozajmljeno''..

Postoje i pravi Smallville stripovi negde od 2002 - oni su uradjeni
prema tv seriji, i izdavao ih je DC comics..
Osim stripa sadrzavali su i intervjue i razne druge stvari..
Znam sigurno da je izaslo nekih 15-tak brojeva..
Imam jedno 5-6 :)

maniaccc:
Moramo da osmislimo strategiju, ovi sa Pinka igaju prljavo..

Prvo cemo da uletimo u zgradu ovako
5.gif
, a onda napadomo ovako
8.gif
8.gif
26.gif
23.gif
2.gif
11.gif
16.gif
24.gif
38.gif
7.gif
18.gif
i onda ce vec sve doci samo od sebe.. :twisted:

Svaka strategija da se onima sa PINK-a pokaze mesto,
Predvodjena Mr.maniaccc-om meni odgovara.

Imamo Supermena,samuraja,devojke...ko0 bi nas pobedio? :-)

Back