Smallville

zhix:
Subota : Whisper 3-10
Nedelja: Delete 3-11

Sami naslovi svih epizoda su jako zanimljivi..
Uvek je, ako ste primetili - samo jedna rec..
Nemam objasnjenje zasto - neverovatno..:shock:

Delete - ima veze sa kompjuterima, ali i sa necim drugim..

whisper i nije losa epizoda....Ali zato Delete...tek ce da se vidi sta ce to da se "IZBRISE" :twisted:

zhix:
Nadam se da se niko ne protivi ovakvim ''spoilerima'':
Jedna od ''prinova'' u sezoni 5:
gm_l9.jpg

8)

moze li neko da mi kaze kakvu ce ulogu OVO* da ima u 5.sezoni...belim slovima ili kakvim god ali ja MORAM DA ZNAM!!!!!!!

Brate ovo je da riknes! prvo Lana, pa doktorka, (ni kloi nije za bacanje) a sad OVO*...

[size=-1]OVO u kontekstu poruke ima znacenje neceg neverovatnog, nezamislivog, bozanske lepote, itd...[/size]

Gospodjica sa slike igra SPOILER :arrow: vanzemaljca (Kriptonka) koja se spustila u svemirskom brodu za vreme druge meteorske kise u Smolvilu (kraj cetvrte sezon). Dosla je sa jos jednim vanzemaljcem. Dosli su na Zemlju da nadju Kal-El-a i eliminisu malog! Po svemu sudeci, po svemu sudeci igrace samo u jednoj epizodi jer, ipak, suprodstavice im se buduci Supermen!
Ovo je ukratko, sudeci po spoilerima...

Fanatic_Kv:
I ljudi samo sam pomenuo ona bela slova i tako te stvari...nema potrebe da se "uzbudjavate" mnogo oko toga!

Ima,ima... Ima nas nekoliko koji ne zelimo da znamo nista unapred... ;)

To sam pre radila sa jednom serijom, sve sam znala unapred... Na kraju mi vise nista nije bilo zanimljivo, kao da sam gledala sve te epizode vec... Ovako mi je bolje... 8-)

Faktor iznenadjenja... :-P

Ljudi, sta kazete na onog lika sto ga je Lana srela na terapiji? Meni je sve nesto sumnjiv (cim su ga povezali sa Lanom) samo cekam da se ispostavi da je neki freak! :?

Jovcica:
Ljudi, sta kazete na onog lika sto ga je Lana srela na terapiji? Meni je sve nesto sumnjiv (cim su ga povezali sa Lanom) samo cekam da se ispostavi da je neki freak! :?

Pa zar Smallville nije freak city? :-)
Jedino je Clark tu normalan...(buduci da je on prouzrokovao stvaranje tih freakova).

:-)

Samurai Jack:
Ja ne znam gde ih nalaze. Svako ko je dosao u kontakt s Lanom mi je antipatican....
Al opet...ja i Lana...eh.... :oops:
A sto je najgore, crnke uopste nisu moj tip... :mrgreen:

To mi je normalno... :-)

Ali zar ti se necini da je kao magnet za frekove.Ma dobra je ona...
Clark joj je najbolje sto je mogla da ima. :-)

Samurai Jack:
Ja ne znam gde ih nalaze. Svako ko je dosao u kontakt s Lanom mi je antipatican....
Al opet...ja i Lana...eh.... :oops:
A sto je najgore, crnke uopste nisu moj tip... :mrgreen:

he he jel' ja to osecam ljubomoru u vazduhu???A i ima Lana takav uticaj na nas...(mislim na musku populaciju Smallvilla!)

Jovcica:

Huh ne smem da odgovorim na ovaj post....Ali me tako privlaci...moram da odgovorim..... Sanzacete sledece subote malo vise o Adamu...a onda one tamo subote...WOW!
ADAM JE FREAK! toliko od mene....mnogo sam rekao i sa ovim belim slovima....

P.S. LJUDI SUBOTA JEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!Nadam se da svi sutra (tj. danas???) ustajete u 11h...Ne znam za vas ali ja obavezno odgledam i reprizu...Da se amlo podsetim :)

Back