maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
E da danas je petak, a sutra....................SUBOTAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Stavicu tu slicicu na prvu stranu!
Stavicu tu slicicu na prvu stranu!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
maniaccc:Evo promenio sam.. :-D
zhix:Subota : Whisper 3-10
Nedelja: Delete 3-11
Sami naslovi svih epizoda su jako zanimljivi..
Uvek je, ako ste primetili - samo jedna rec..
Nemam objasnjenje zasto - neverovatno..:shock:
Delete - ima veze sa kompjuterima, ali i sa necim drugim..
zhix:Star Trek nam ''bezi'' samo 280 postova..
ma mnogo je kume !
![]()
zhix:Nadam se da se niko ne protivi ovakvim ''spoilerima'':
Jedna od ''prinova'' u sezoni 5:
![]()
8)
maniaccc:E ljudovi Tina se vratila...sad sam je video..
pitam se kad da dodje da nas poseti?!![]()
Samurai Jack:Paaaa...celav, stariji, ima onu prevarantsku ''njusku''![]()
![]()
Fanatic_Kv:I ljudi samo sam pomenuo ona bela slova i tako te stvari...nema potrebe da se "uzbudjavate" mnogo oko toga!
Fanatic_Kv:Pa ovako za pocetak:
[size=+2]Achileyes welcome to the CREW!!!![/size]
I ljudi samo sam pomenuo ona bela slova i tako te stvari...nema potrebe da se "uzbudjavate" mnogo oko toga!
Jovcica:Ljudi, sta kazete na onog lika sto ga je Lana srela na terapiji? Meni je sve nesto sumnjiv (cim su ga povezali sa Lanom) samo cekam da se ispostavi da je neki freak! :?
pa opste je poznato da vi devojke imate dobar ''instinkt''..Jovcica:Ljudi, sta kazete na onog lika sto ga je Lana srela na terapiji? Meni je sve nesto sumnjiv ...
Samurai Jack:Ja ne znam gde ih nalaze. Svako ko je dosao u kontakt s Lanom mi je antipatican....
Al opet...ja i Lana...eh....ops:
A sto je najgore, crnke uopste nisu moj tip...![]()
maniaccc:Sta joj fali kad je tu Clark..osim sto je lomila nogu nekoliko puta, bacaju je o zid skoro svake epizode....![]()
![]()
upravo tako..Fanatic_Kv:[size=-1]OVO u kontekstu poruke ima znacenje neceg neverovatnog, nezamislivog, bozanske lepote, itd...[/size]
Samurai Jack:Ja ne znam gde ih nalaze. Svako ko je dosao u kontakt s Lanom mi je antipatican....
Al opet...ja i Lana...eh....ops:
A sto je najgore, crnke uopste nisu moj tip...![]()
Jovcica:Ljudi, sta kazete na onog lika sto ga je Lana srela na terapiji? Meni je sve nesto sumnjiv (cim su ga povezali sa Lanom) samo cekam da se ispostavi da je neki freak! :?