Smallville

Sasha85:
Meni ni u filmovima Lois nije bila nekako za Clarka, pogotovo ne sada kada je tu Lana... :?

Inace, nasa draga Marta Kent je nekada bila u Supermen filmovima Lana Lang... ;)

Ima par likova iz Smallville-a koji su glumili u Superman filmovima...Chris Reeve, a glas Jor-El-a daje glumac koji je glumio Generala Zod-a, negativca iz Supermena 2....bice jos likova...
Meni se Margott Kidder nikada nije svidjala, ona i Reeve mi nekako nisu isli zajedno...jednostavno nisu lezali jedno drugom...

Pa ovako za pocetak:

Big welcome za: [size=+2] Corey-a i GrimReaper-a[/size]

A sad...

WOW nikad necu zaboraviti onaj "girl fight" iz ove epizode....Lana zaista zna neke pokrete... Sto se tice ljubavnog "trougla" jeste li primetili koliko tenzije postoji izmedju Adama,Lane i klarka....

kad smo vec kod Adama....Decko je velika potuljara...Zna covek znanje....Malo racunari, psihoza, borilacke vestine....

I naravno Lex: "I wanna those 7 weeks back"!!!! WICKED :twisted:

Malo obavestenje...Naredne nedelje necu biti u mogucnosti da odgledam Smallville i hocu deteljan pregled u ponedeljak.....VAZI???

Naravno...
e stvarno onaj girl fight je bio super, ali jadna Kloi, ubise je od batina..
Na sekund sam pomislio da je Kloi provalila Klarka kad je poceo da baca ono seno po ambaru..

maniaccc:
Naravno...
e stvarno onaj girl fight je bio super, ali jadna Kloi, ubise je od batina..
Na sekund sam pomislio da je Kloi provalila Klarka kad je poceo da baca ono seno po ambaru..

E i ja, bas je sve bilo istripovano i pazi ovaj razgovor s kraja epizode (iz transkripta):

Clark: Well, you have to understand that there are some things about me that'll never add up.
Chloe: I know that.

Clark: Are you willing to stop digging?
Chloe: Yeah. I mean, I figure you'll just tell me when you think it's right.

Hmm... :-?
A onaj fajt ( cat fight ili ovde bolje cat-fu fight :lol: ) stvarnoje bio zapanjujuc! Lana se razmahala onom sekirommm...pa ono uvrtanje noge... :razz:

ha - pa bacanje sena nije bas nesto sto moze da ''raskrinka'' supermana..:wink:

malo je opasnije bilo ono sto je Jonathan koristio kriptonit, ali Chloe to izgleda nije videla..

welcome -> grimreaper & corey !
8)

Samurai Jack:
Ima par likova iz Smallville-a koji su glumili u Superman filmovima...Chris Reeve, a glas Jor-El-a daje glumac koji je glumio Generala Zod-a, negativca iz Supermena 2....bice jos likova...
Meni se Margott Kidder nikada nije svidjala, ona i Reeve mi nekako nisu isli zajedno...jednostavno nisu lezali jedno drugom...

Bas to... Nisu mi nekako bili par... Ne znam, ni ova Lois mi nije za Clarka...

ma opste je poznato ''common knowledge'' je da je margot sertifikovana (kanadska) lujka..
no o tom potom..

idemo na ''delete'' - vas najjaci utisak (nedeljom se igramo olje beckovic)..:lol:
na prvi pogled meni ovako:
- scena ''upoznavanja'' Clark-Adam, sto bi rekli englezi ''extremely awkward''
- fantasticno zgodna Molly (good golly miss molly)
- naravno ''cat-fight'' Lana-Chloe :D

Jeste li videli grešku što su napravili.Lana dobija poruku,baca onaj IPOD(Ako je to),trči ka Chloe i kada se sve završi,provaravaju da li je dobila e mail i ona ga vazi iz džepa!

Corey:
Jeste li videli grešku što su napravili.Lana dobija poruku,baca onaj IPOD(Ako je to),trči ka Chloe i kada se sve završi,provaravaju da li je dobila e mail i ona ga vazi iz džepa!

u pravu si, nisam primetila! ;)

Ljudi, da li vi tek tako otvarate email-ove koji stignu sa potpuno nepoznate adrese (hello! BRAINWAVE??? )? Ja ne...
Ako bih ga i otvorila, meni bi se taj mail ucitavao dok gledam druge prozore i prosla bi cela hipnoza dok dodjem do tog maila...

maniaccc:
Pa dobro , ali veruj mi to seno uopste nije lako iako izgleda tako...

E sad, jasno se videlo kako Jonatan malo "teze" sklanja seno. Ali ono koje Clark podize i baca nekako leti tako lako i prebrzo bio on krupno momce ili ne :lol: (cini mi se da se malo opire zakonima fizike koju, kao sto smo videli par puta, Clark sjajno zna 8) )

Jovcica:
u pravu si, nisam primetila! ;)

Ljudi, da li vi tek tako otvarate email-ove koji stignu sa potpuno nepoznate adrese (hello! BRAINWAVE??? )? Ja ne...
Ako bih ga i otvorila, meni bi se taj mail ucitavao dok gledam druge prozore i prosla bi cela hipnoza dok dodjem do tog maila...

Ja sam primetio, ali nisam se nesto obazirao na to..
Mozda ga je neko podigao, pa joj ga vratio posle cat-fighta.. :lol:

Corey:
Pa nije bas kao da ga vadi iz dzepa odmah nakon (kraja) tuce u skoli/svlacionici..
Neko joj ga je doneo, ili ga je ona sama uzela na putu do Talona - gde ga tek onda, kad su svi dosli tamo - vadi iz dzepa..
Smallville svakako ima gresaka, ali moraces malo vise da se potrudis.:wink:

Jovcica:
E sad, jasno se videlo kako Jonatan malo "teze" sklanja seno. Ali ono koje Clark podize i baca nekako leti tako lako i prebrzo bio on krupno momce ili ne :lol: (cini mi se da se malo opire zakonima fizike koju, kao sto smo videli par puta, Clark sjajno zna 8) )
Pa verovatno kad bi bacanje sena bila Olimpijska disciplina, Clark ne bi lose prosao..
;-)

:)
''Leteci traktor'' po svojoj "smehotresnosti" verovatno nema premca ni u svim stripovima i filmovima zajedno - verovali ili ne !
(racunajuci i onaj klasican farmerski stos kad neko pokusava da ''pomuze'' bika)..

Ljudi bilo pa proslo....Ajd sad nesto aktuelno....sledece nedelje nisam tu! Hocu detaljan izvestaj iz "hereafter" i "Velocity"...bice vruce...Lana opet u zivotnoj opasnosti...Saznaju se tajne o Adamu HOCU DETALJAN IZVESTAJ os stvarima koje su napisane BELOM bojom!

P.S>

jedan mali brojcani topic....
Jos 11 epizoda do kraja serijala...Sto znaci da smo na polovini....

jos samo 176 postova i bolji smo od Star Treka...

jos "samo" 1233 posta i bicemo bolji i od vestica....tJ...Najbolji na forumu!!!!
clap.gif
victory.gif

Koliko sam ja obavesten juce je bila poslednja epizoda Star Treka, tako da cemo njih sigurno prestici, a za vestice nisam bas siguran.. :wink:
Na pinkovom sajtu i dalje nikakvih obavetenje od otkupu 4.i 5. sezone.. :-(

Back