SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cccc, vec mirisem brisanje poruke uz neke kaznene poene. Nego, rado bih se kladioda nece biti smaka sveta, ali nema smisla, jer nikako ne mogu da izgubim opkladu.

vise mi se cini da ce negde oko pocetka decembra da nastupi smak pameti, koja ce kulminirati opstom paranojom i nekoliko samobistava. A onda 22.12.2012, svanuce jos jedan ladan dan. Oni sto su ocekivali smak sveta ce se u cudu zagledati i svoju glupost opravdavati na bog zna kakve zanimljive nacine.

a onda ce licitiranje poceti nanovo......

Poslednja izmena:
Root:under-active(-50%) - FIZICKA ODBRANA SLABA
Sacral:under-active(6%) - NE KONTROLISU TE PREKO NISKIH STRASTI
Navelpen(56%) - ALI ZATO PREKO HRANE DA
Heartpen(31%) - I PREKO EMOCIJA
Throatver-active(75%) -STRAH
Third Eyepen(19%) -OBMANA
Crownpen(13%) - NEMAS SA CIM DA IM SE SUPROSTAVIS

cccc, vec mirisem brisanje poruke uz neke kaznene poene. Nego, rado bih se kladioda nece biti smaka sveta, ali nema smisla, jer nikako ne mogu da izgubim opkladu.

vise mi se cini da ce negde oko pocetka decembra da nastupi smak pameti, koja ce kulminirati opstom paranojom i nekoliko samobistava. A onda 22.12.2012, svanuce jos jedan ladan dan. Oni sto su ocekivali smak sveta ce se u cudu zagledati i svoju glupost opravdavati na bog zna kakve zanimljive nacine.

a onda ce licitiranje poceti nanovo......

svaka cast....

Smak sveta ne možemo vezati za tačno vreme.Smak sveta nekima se već dogodio ili se događa.
Dovoljno neko da izgubi svoju kuću u zemljotresu ili u poplavi,i eto smaka sveta za takvog čoveka koji začas izgubi ono što izgrađivao čitavog života.

smak sveta ce biti sutra u jutro.veliki meteor zvani ''macola u koju vjeruju budale'' ce udarit tacno u New York i citava Amerika ce otic u p.m.Ne zna se sta ce bit sa ostatkom svjeta...Usrat cemo se k'o grlice al valjda cemo prezivjet macolicu.Ja odo sad u NY da gledan spektakl a vi kako hocete :o: :pop:

E JA IMAM JEDNO PITANJE ZA SVE OVDE!!!
KAKO TO DA SU MAJE MOGLE DA PREDVIDE KRAJ SVETA,A NISU MOGLI DA PREDVIDE DA CE IH MNOGO PRE TOGA ISTREBITI SPANCI!?!?!?!
:confused::eek:
a?

Jel ti i Demsiter rekoste "istrebeljeni" ? :neutral:

Процењује се да данас на простору јужног Мексика и Средње Америке живи 6 милиона Маја, и то у мексичким државама Јукатан, Кампече, Кинтана Ро, Табаско и Чиапас, као и у средњеамеричким државама Белизе, Гватемала и западним деловима Хондураса и Салвадора.

Ima ih 6 miliona. Skoro kao Srba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back