SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo pitali su potomke Maja,dali njihov kalendar ukazuje na uništenje zemlje 2012 godine.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=162353

A kakve posledice će izazvati to poravnanje,teško da i naučnici znaju.Samo da nas ta pojava ne iznenadi.

Prvo zbunjuje me sto ovde spominju planetu x i sudar zemlje jer ja znam i gledao sam film i nikakva planetax ili niburu u filmu nije udarila u zemlju i naravno da nema te planete kao sto su rekli ali nema je ni u filmu!!!Izgleda da nasa nije ni gledala film jer u filmu nema nikakve planete x sto mi govori da malo seru i da i oni nemaju pojima i da znaju isto ko i mi sto znamo!!!Ko zna da li je to nasa naisala i ko je to pisao a mislim da je pisao neki nas debil da bi se napravio pametan kako nece nista biti te godine da bi steko neku popularnost i pristalice onih koji se kurce i najlakse im da kazu da nista nce biti godina ko godina a nisu se ni tren zapitali sta s je ono s globalnim zagrevanjem, zemljotres u Haitiju, ucestali cunamiji, itd!!!

Lepa je to poruka da nista nece biti jeste nece ali bice nesto sigurno ali ne kao na filmu totalna katastrofa vec je moguce da ce biti samo jedna veoma losa godina puna vecih vremenskih nepogoda u one krajeve gde se bas desavaju te nepogode koje ce covek opet da prebrodi i da se seca tih nepogoda kao opomenu za cuvanje zemlje i da preduzme sto vece mere da zastiti zemlju od globalnog zagrevanja a svi mi znamo da smo dosta poremetili klimu !!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
69 godina

"Не радим више за садашњост већ за будућност!" рекао је Тесла окупљеним новинарима у Њујорку пре више од седам деценија, "Будућност је моја!"

Ako pogledamo malo detaljnije znakove i promene na zemlji,poruku lako možemo da shvatimo.
Magnetno polje zemlje stalno se znatno koleba i ukupno postaje slabije.Ptice selice bez orijentacije lete u pogrešnom pravcu.
Magnetni Severni pol od 19. veka do danas pomakao se za više stotina kilometara.Naučnici govore da je moguće da Zemlja ide u susret iskakanju polova.
Kolebanje i pomeranje polova vrši prelom zemljine ose.Moguće da 2012 poravnanjem sunčevog sistema sa centrom galaksije će izazvati iskakavnje polova,što može doneti strahovite potrese,poplave na zemlji gde mogu čitavi kontinenti nestati.Sve veći poremećaji i promene na zemlji može da ukazuje na predstojeće događaje,kao jak vetar pred jakom olujom.

Kasiopejci su vanzemaljska civlizacija kao sto su to bile i kosmicke Maje i njihova predvidjanja su slicna. Ovo je jedan od mogucih scenarija koji se moze dogoditi 21.12.2012.g.

Bitno je definitivno znati da je potrebno da sto veci broj ljudi na Zemlji krenu ka podizanju svoje svesti kroz duhovnost.

"kosmicke" Maje nisu znale za tocak. I svakog dana su zrtvovale coveka da bi nahranile Sunce :eek: .

A znate sta ce se dogoditi? Ja cu sedobro napiti u kavani to vece i smotacu debelu konobaricu. :per:

Smak sveta, nije nego......

ZNATE KAD OVCE I SVA STOKA SE IZVEDE NA ISPASU I KAD MIRNO I POLAGANO PASU A ORITOM NI NE SLUTE DA SE SUTRA BITI U KLANICI PRETVORENE U PASTETE

BAS HARMONIJA I BALANS ZAR NE?

E PA TO STE VI, USPAVANI STE, OMADJIJANI CARIMA OVOG SVETA

A VREMENA JE MALO I NIKO VAM NE MOZE POMOCI AKO NE POMOGNETE SAMI SEBI

ZNATE KAD OVCE I SVA STOKA SE IZVEDE NA ISPASU I KAD MIRNO I POLAGANO PASU A ORITOM NI NE SLUTE DA SE SUTRA BITI U KLANICI PRETVORENE U PASTETE

BAS HARMONIJA I BALANS ZAR NE?

E PA TO STE VI, USPAVANI STE, OMADJIJANI CARIMA OVOG SVETA

A VREMENA JE MALO I NIKO VAM NE MOZE POMOCI AKO NE POMOGNETE SAMI SEBI

Prespavaj....bice bolje sutra...jesi li ti to odlucio da se izblamiras na sve i jednoj temi? Ali,ono ti je naj bolje na Hermetici....mada si me nasmijao i na Astralnoj.....sad mi vise nije cudno ono tvoje pitanje "sta sam ja to":zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back