Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Mislim da ovi ljudi najbolje opisuju celu ovu sagu oko 2012-e. Ta godina je sala, bas kao i klip.![]()
Haha,slazem se!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ovi ljudi najbolje opisuju celu ovu sagu oko 2012-e. Ta godina je sala, bas kao i klip.![]()
Ma dotle će napraviti vremeplov,pa ćemo pobeći od te đavolje 2012-te,ili ćemo se sakriti u šupljinu zemlje.Mislim da ovi ljudi najbolje opisuju celu ovu sagu oko 2012-e. Ta godina je sala, bas kao i klip.![]()
Ma dotle će napraviti vremeplov,pa ćemo pobeći od te đavolje 2012-te,ili ćemo se sakriti u šupljinu zemlje.
Ma dotle će napraviti vremeplov,pa ćemo pobeći od te đavolje 2012-te,ili ćemo se sakriti u šupljinu zemlje.
Zanimljiva je ova tvoja teorija......Zemlja vise nece postojati,a mi cemo se kriti u njenoj supljini.![]()
I grejacemo rakiju...
A i duze, ako ne bude smaka.Posle ima narod da se iscudjuje, kako to nije bio smak sveta?Ima da se iscudjujemo do sledeceg predskazanja apokalipse, i tako u krug.
A evo sta narod Srbije kaze na tu temu:
Da be da......i prasece pecenje.![]()
Znaci ako budemo stipse bice smak sveta to je ovaj covek hteo da kaze!!!![]()
Maje,Nostradamus,Kuran...swi gowore o istom dogadjaju.
Tako big ivent ne treba propustiti. @)!@
Na dan 21.12.2012 werujte mi,bice panike.
Ja se pitam oce li se diskutovati o smaku sve do 2012 godine, i to jos decembra...![]()
Mislim da je 2012 početak nevolja,a ne kraj sveta.
A panike sve više ima zbog sve izraženije promene klime,poplava,zemljotresa,bolesti,virusa,terorizma,ratova..........
Bice panike zbog needukovane mase... Pretezno americkih debila...
Evo pitali su potomke Maja,dali njihov kalendar ukazuje na uništenje zemlje 2012 godine.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=162353
A kakve posledice će izazvati to poravnanje,teško da i naučnici znaju.Samo da nas ta pojava ne iznenadi.