SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da je 2012 početak nevolja,a ne kraj sveta.
A panike sve više ima zbog sve izraženije promene klime,poplava,zemljotresa,bolesti,virusa,terorizma,ratova..........

Da da i ja tako mislim, bice malo ucestalijih prirodnih katastrofa sto je vec nekako krenulo kao npr ovaj zemljotres u Haitiju i to ce verovatn biti uzrok ovo globalno zagrevanje!!!Nece biti nista strasno kao na filmovima i totalna katastrofa za sve ali sigurno ce nesto malo da nas razdrma opomene na ovo globalno zagrevalnje otopljavanje da nije sala!!!

A panika ne znam da li ce biti ali neko radi na tome da bude ne bili na neki stos zaradio koju kintu, nekome bi dobro dosla ta panika jer je strah dobro sretstvo za manipulaciju!!!

Evo pitali su potomke Maja,dali njihov kalendar ukazuje na uništenje zemlje 2012 godine.
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=10&status=jedna&vest=162353

A kakve posledice će izazvati to poravnanje,teško da i naučnici znaju.Samo da nas ta pojava ne iznenadi.

Kakva glupost! Ne citajte ovakva sranja! Gde god vidite "NASA" u naslovu, slobodno zaobidjite jer znate da se radi o manipulaciji ili jednostavno neznanju.

"Za Maje 2012. godina znači da oni svoj kalendar vraćaju u početno stanje." Kakav idiotizam, ko god da je ovo rekao je retardiran. Najbolje da je to "samo" vracanje kalendara u "pocetno stanje" :rotf: E moji debili iz Nase ili ko god da je to rekao...

Ako hocete da cujete sta Maje kazu o toj stvari, treba da gledate drugde.

Na primer ovde...u aprilu prosle godine je odrzano veliko okupljanje Maja u Sedoni, "The Return Of The Ancestors", trajalo je deset dana, odrzane su mnoge drevne ceremonije i molitve zbog perioda u kome se nalazi Zemlja i covecanstvo, neke od kojih nisu radjene hiljadama godina......poruku svetu su poslali preko ovog coveka, odgledajte sve delove.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back