Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Ja nisam rekao istrebeljeni... -.- da se zna
jeste!

Sva zasluga ide meni!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam rekao istrebeljeni... -.- da se zna
Naravno da nema, Maje kao Maje ne postoje, postoje samo meksikanci koji su potomci Maja i koji su zadrzali neke obicaje. Ne bih to nazvala odrzanim plemenom. Ali naravno..Ozi kao Ozi...
Маје или народ/народи Маја су група америчких домородачких народа јужног Мексика и северне Централне Америке.
Маје имају историју и културу која је стара око 3000 годин
Ili u Srbiji ne postoje recimo Romi, vec samo Srbi koji su potomci Roma.
Ali naravno Axi ko Axi....![]()
I kada se vec pravite pametni mogli bi malo onda bar da guglate pre toga. Ko nema u vugla ima u gugla!
Nraocito obratite paznju na ovaj detalj:
http://sr.wikipedia.org/wiki/Маје
mislis na onu koju je Kortez syebao a?
dobro,ne bas samo on....ima tu i drugih radoznalih spanaca.....
Ili u Srbiji ne postoje recimo Romi, vec samo Srbi koji su potomci Roma.
Ali naravno Axi ko Axi....![]()
Ne mora narod imati drzavu da bi bio narod. Srbi nisu imali drzavu 500 godina pa su bili Srbi za to vreme. A ne Turci potomci Srba?
Alo momak, jes ti malo supljoglav il ti ta konzerva zacepila i oci i usi. Ne mora ni narod biti skroz istrebljen da bi se reklo da je istrebljen..aa sta mislis; ali kad nestanu tradicija i kultura jednog naroda isto jekao da su nestali i oni tako da ne zavaravaj se tim sitnim ostacima nekadasnje civilizacije..
Ne mora narod imati drzavu da bi bio narod. Srbi nisu imali drzavu 500 godina pa su bili Srbi za to vreme. A ne Turci potomci Srba?
Naravno da su Maje narod Axi? Narod koji ima bezbroj svojih obicaja. Doduse vise ne zrtvuju ljude Koaocekuatlu ali ni mi Srbi ne zrtvujemo ljude Perunu pa smo opet Srbi.
Sta ke.njas bre ti!?
Dok smo bili pod Turcima,imali smo drzavu.prostudiraj malo istoriju ybt.
![]()
A ovo je narocito interesantno sto je napisala Axi:
"Ne mora ni narod biti skroz istrebljen da bi se reklo da je istrebljen"
Znaci ne mora da platis 100 dinara nesto sto kosta 100 dinara da bi se reklo da si platio?
Dobra logika, ali sumnjam da je primenjiva ?![]()
Jel, imali smo drzavu dok smo bili pod Turcima?......
![]()
Da,brate....
Pa cekaj,ti mislis sad,da posto su nas Turci porobili,mi smo odjednom izgubili drzavu!?![]()
Kako da ne.... Nasa drzava je postojala i tad,samo sto smo bili Turski vazali,ako kontas sta hocu da kazem....![]()
e sad me slatko nasmeja...Ma ti si Axi lak sagovornik. Dva posta i odmah protuvurecnost.
Sta kazes:
" ali kad nestanu tradicija i kultura jednog naroda isto je kao da su nestali i oni "
A sta je onda ovo od malopre:
"postoje samo meksikanci koji su potomci Maja i koji su zadrzali neke obicaje.".
Naravno da su Maje narod Axi? Narod koji ima bezbroj svojih obicaja. Doduse vise ne zrtvuju ljude Koaocekuatlu ali ni mi Srbi ne zrtvujemo ljude Perunu pa smo opet Srbi.
e sad me slatko nasmeja...bezbroj obicaja kazes...
stvarno da....evo svaki dan slusam samo o njihovim obicajima, toliko su jaki ostali da se samo prica o tih sest miliona ljudi koji su sacuvali sve osim zrtvovanja
a sto se Srba tice...mi ne zrtvujemo ljude Perunu ali se o nama itekako prica![]()
Čekaj malo, pa upravo ste se složili da Majantjani postoje i da nisu istrebljeni ...
Baš kao što Srbi postoje i nisu istrebljeni za vreme Otomanske vladavine.
U čemu je onda problem?
Ne moras se hvaliti svojim neznanjem Axi.
Da si se zainteresovala, mogla si slusati price o obicajima danasnjih Maja koliko hoces.
A ovo je narocito interesantno sto je napisala Axi:
"Ne mora ni narod biti skroz istrebljen da bi se reklo da je istrebljen"
Znaci ne mora da platis 100 dinara nesto sto kosta 100 dinara da bi se reklo da si platio?
Dobra logika, ali sumnjam da je primenjiva ?![]()
Ja sam ti ovde najpouzdaniji(procitaj mi nik,samo ime ti kaze).......i kazem ti,svetu se pise lose....bice smaka sveta...... zayebi fax i pravac prva pivara!
Bolji savet od ovoga neces naci.![]()