Ne зна се од кога је већа штета, од АВНОЈ-евских научника, који тврде да је КАПАК турска реч, или од ових који тврде да су Срби овде од млађег каменог доба, заправо, ако Влахе рачунамо у пуноправне Србе, онда и јесу.
Потпуно иста слика као и на политичкој сцени, 2 колоне наизглед супростављене, а ОБЕ имају исти циљ, у овом случају, сакривање ПРАВЕ ИСТИНЕ.
...
Шта се заправо крије иза целе ове аутохтонистичке приче?
Масони, и остали владари света, јако болују од УГОВОРА, којим те преваре, и онда мрцваре, све по Закону Свемира, по Правди, што би рекли.
Наиме, Илири, су имали читав низ уговора, којима су признавали ВРХОВНУ ВЛАСТ Рима, практично признајући робски положај.
АКО би ми прихватили да смо Илири, прихватили би и да смо робови, по тим уговорима од пре 2000 година, који за њих важе и сада.
И Ватикан/НАТО/ЕУ, би имао законско покриће за читав след радњи, којим би нас по Правди мучио и даље.
У склопу тога је и одвајање Срба са леве и десне стране Дрине, то јест гурања србске културе у Косовско-Шопски Мелос, а брисање свега западно већ од Рудника.
...
Већини је ово или смешно или глупо, ал зато и јесте већина, да је просветљена, била би мањина.
Не знам Скат шта би реко, код мене би се коцкице сложиле само тако, не-срећа је што УДБА има ограничен број сарадника, па са ЛГБТ странке, истог човека баце на србско родољубље. Да ли то намерно раде да покажу људима колико је часова, или су заиста тупави?
СЛАВЕНЕ СВАКА ЧАСТ НА ОБАВЕШТАЈНОМ РАДУ И ПРИКУПЉАЊУ ПОДАТАКА!!!!
ПОШТОВАЊЕ!!!