ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Ko ga je ubio, posto ocigledno nije sam sebe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O ovome sam pisao jutros, ti ateisti i sektasi nakon napada na SPC na ocekuju da ih Hram Hrista Spasitelja prima
Sveštenici, zašto ćutite na zločin?
http://www.rtvbn.com/3934481/svestenici-zasto-cutite-na-zlocin-
Вода. Удавио се.
не би ме чудило да прошета са Ђиласом Жутим ускороЕно јављају на ТВ Н1 да овим Драгичевићима НИЈЕ ОДОБРЕН СКУП У 18 АЛИ ДА СЕ СКУПИЛО ЊИХ НЕКОЛИКО СТОТИНА И ДА ЈЕДАН ДЕО ЊИХ СА ДАВОРОМ "ИДЕ У ШЕТЊУ" ПУТЕМ КОЈИМ ЈЕ ИШАО ДАВИД А ДРУГИ ДЕО СТОЈИ НА ДРУГОМ ДЕЛУ ТРГА У БАЊА ЛУЦИ..........
onako drogiran moze i sam sebe..sta drogiran zna sta radi sam sebi..
Заиста је крајње мизерно користити бол родитеља и манипулисати истима да би се испунили политички поени .
НВО је сектор који не преза ни од чега .треба све НВО позатварати и испраити их их из РС као што је учинио Орбан
Cuj, Srba ima 1 mil u Cikagu, i 400 tisuca u Becu, pa to nisu SRPSKE DRZAVE, pricamo o AUTOHTONIMA i DRZAVI, ne o GASTERBAJTERIMA, kojih je i pre 400god bilo. i Srba na zapad.
I Sasa, Germana, Dubrovcana sa njinim kolonijama Novo brdo, Janjevo, Zvecan.... u Nemanjicku Srbiju, kao rudara, trgovaca

Pa koliko sam citao tada bilo je nedoslednosti i sakrivanja dokaza a to naknadna obdukcija nije potvrdila? Cemu onda guzva?
Dobro je sto ovoj nakardnoj tvorevini nije dozvoljena vojska.
ЈАВНЕ изјаве двојице адвоката који су "ушли" у предмет и отказали пуномоћје ЋАЋЕ, схватили су да је наркоманчић постаоPa koliko sam citao tada bilo je nedoslednosti i sakrivanja dokaza a to naknadna obdukcija nije potvrdila? Cemu onda guzva?
Hrvatskoj? Evo, dozvolili im Amerikanci da kupe avione od Izraela, šta je problem?
Čim ima dreke i galame nešto se skriva. A zna se ko pravi buku .
sto posto ovi sto zloupotrebljavaju davidove roditelje u politicke svrhe su i za ukidanje republike srpske..kladim se u milion dolara da je tako..
U RS jedino da naprave vojsku od zena.