- Poruka
- 6.710
Napad na službeno lice nije miran protest kao ni blokada MUP R,Srpske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suština priče je rušenje Lukača.Rušenje policije Republike Srpske.Rušenje Dodika i na kraju rušenje same Republike Srpske za koju je u zadnjem ratu živote dalo 30.000 najboljih i najhrabriji srpskih sinova.Mnogima se ni grob ne zna.Invalida imamo bezbroj.
E sad će to sve da poništi jedan raspali ludi konobar zbog nerazjašnjene smrti svog sina narkomana.
Pa neće.Veruj mi da neće.Neće krsta mi.Neće dece mi moje.Sigurno neće.
Политички пројекат, који су кроз кампању одржавали аутобуси из Федерације и опозициони активисти из унутрашњости.
То се морало ријешити, јер су грађани јако незадовољни, практично свакодневно изводе секташке ритуале, и понашају као богови, возају ауто по Тргу, доносе кауч и сл. Уз све то, наравно што прије треба отркити праве чињенице и рећи шта се десило, то што отац лупета и она дворска луда од адвоката из Сарајева нема веза са истином. Такође лијепо би било чути кад већ хоће правду, и чиме се тај момак бавио, с ким се дружио и зашто је шутао момка унесвјешћеног на Бањ брду и попио кривичну пријаву прошле године због тога.
Sacuvace ga specijalci iz Beograda.Hehe
Koji ste vi biseri,upavo sam prosao Trgom napokon covjek moze da hoda normalno.RS stabilna nikada stabilnija u poslednjih 15 godina.
зашто се не похапсе оирганизатори тј НВО
Policija Republike Srpske treba da uhapsi ovu dvojicu obelezenih, oni su tukli policajca nogama dok je lezao.
Pogledajte prilog 523758

Mozda *******iji koji su udarali policajca treba udovoljiti i ponasati se americki, dati im ono sta oni sve vrijeme zele i zbog cega protestiraju, zapadne vrijednosti i slobode, znaci sljedeci put kad neko krene nasiljem na poliocajca izresetati ga sa 30tak metaka. Mozda ce tada biti zadovoljni i prestati protestirati.

VANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE MUP SRPSKE:
Lukač: Zabranjeni protesti na Trgu Krajine! Ko večeras dođe bez dozvole, namerno ulazi
u sukob s policijom! SVI NAPADI NA POLICIJU BIĆE SANKCIONISANI PO ZAKONU!
Konačno!![]()

Било их је и вечерас али полиција им није дозволила ДА СЕ ОКУПЕ НА СТАРОМ МЕСТУ......
мували су се около једно сат времена и онда су се на позив Давора Драгичевића
РАЗИШЛИ и као доћи ће опет сутра.![]()
![]()
Ovaj opet izvodi performans. Ladno se ljudi pecaju za proteste preko lutkarskih predstava.

Па не може Република Српска, за коју је хиљаде људи дало животе, да нестане, због смрти једног младића. А ниико незна ко га је убио. Судећи по понашању протстаната, рекао би да они сматрају да га је из неких разлога убила полиција РС, или Додик лично. Да се разумемо, Додик није толико важан. Може он и да се смени. Али онај ко га смењују, морају да гарантују да ће умети да изађу на крај са балијским и усташким шљамом у Републици српској и у опште у БХ. А мени не остављају такав утисак. Но, можда и грешим. У сваком случају, све док је спољни непријатељ толико јак, као што је то случај у целој Босни, у РС сваке демонстрације морају да буду строго контролисане. Чуо сам да је присутна организација Канвас. А тамо где се тај шљам појави, циљеви су ваљда јасни сваком Србину. Тамо у РС, највећи непријатељи Срба су муслимани и храти. Уз то и страни представници са запада. И то стално треба имати на уму, у свакој ситуацији.
Ја појма немам ко је и зашто убио тог дечака. А изгледа да немају појма ни они који протствују. Они су приметили неправвилности у истрази и то је то. И то је наравно за сваку остуду. Али пре свега и испред свега, је интерес РС, и то је тако по сваку цену.
Дефинитивно мислим да је овај Давор Драгичевић ПСИХИЈАТРИЈСКИ СЛУЧАЈ.......... жао ми га је - али је тако............
Зар нико нема Рацку да попиша багру која се пристојно наместила за запишавање?![]()
https://cdn.friendlystock.com/wp-co...ing-on-fire-hydrant-emoji-cartoon-clipart.jpg