Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sacuvace ga specijalci iz Beograda.Hehe
Koji ste vi biseri,upavo sam prosao Trgom napokon covjek moze da hoda normalno.RS stabilna nikada stabilnija u poslednjih 15 godina.

Super ti je, Tako ce da ti bude i u buducnosti, Sam ces da ostanes tamo i sam da setas, ,sve normalno bezi od takve drzave,Nemate suda ,nemate pravde, imate specijalce i rezimsku tv,

Mislim na neverovatnu sličnost njegove i Muslijuove njuške, kao i na gotovo nikakvu sličnost između njega i njegovog navodno pravog oca.

Тако кажи, значи Бркић. Можеш да га карраш за 50 еврића, или замотуљак допа. Него мани се Бркића и сличних, искрено се надам да ће Хамдија коначно добити у Бањалуци преко пеечке.

Ograničenje slobode okupljanja

Član 8

Okupljanje nije dozvoljeno:

1) kada postoji ugrožavanje bezbednosti ljudi i imovine, javnog zdravlja, morala, prava drugih ili bezbednosti Republike Srbije;

2) kada su ciljevi okupljanja usmereni na pozivanje i podsticanje na oružani sukob ili upotrebu nasilja, na kršenje ljudskih i manjinskih sloboda i prava drugih, odnosno na izazivanje ili podsticanje rasne, nacionalne, verske ili druge neravnopravnosti, mržnje i netrpeljivosti;

3) kada nastupi opasnost od nasilja, uništavanja imovine ili drugih oblika narušavanja javnog reda u većem obimu;

4) ako je održavanje okupljanja suprotno odredbama ovog zakona.

nemoj samo ti da se brigas,tvoje je da pripremis tefter i olovku pa u Subotu na prebrojavanje.I da se toplo obuces,vunene carape da ne navuces nesto.Po mogucnosti izadji ispred stroja, pa zatrazi za kolege termos flase sa cajem

Шта има да се пребројавамо, кад знамо колико је Ђитлер спреман да се отвори, пола плаћених шетача а пола као што си ти. Сума сумарум пет иљада.

Тако кажи, значи Бркић. Можеш да га карраш за 50 еврића, или замотуљак допа.

Opet pises gluposti ,Taj Milovan Brkic je jedan od postenijih novinara, Radio je sa Vucicevom zenom pa poznaje kakav je Vucic, To sto mu se ocigledno ne dopada i sto misli da je pejder ne znaci da je korumpiran, Kada govori o Vucicevoj bivsoj zeni uvek za nju kaze da je korektna , Jeste cudan novinar umao je da danima prerusen prati politicare po kafanama i

2645082_0.jpg

Ti momce ne kapiras sta se ovde zapravo potencira.Sve i jedan posao koji radis,gledaj da ga uradis bez greske,kako u privatnom zivotu tako i na poslu.Policija i pravosudje ne smu da dopuste manjkavost,nema trapavosti i propusta u radu.Kada neko nastrada nesretnim slucajem,nasilno,...mora da se radi tako da ne ostaje mesta sumnji i malverzacijama.Ja jedino iz medija i wiki mogu da dobijem neke info,koliko su validne ne ulazim u to.O cemu se ovde radi https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Давид_Драгичевић
aljkavost i trapavost od samog pocetka istrage,namerno ili ne. Cak i da je zaista sam pao, sto je prilicno neverovatno,treba sankcionisati one koji su radili na slucaju kao primer drugima za neko buduce vreme.Sve dok se posao ne bude obavljao krajnje profesionalno,mi cemo ziveti u cenifi.Tebi i ostalima treba da bude jedno jasno,pravo svih vas je da ocekujete da ONI rade svoje poslove maksimalno profesionalno,jer vi ih placate od poreza koji vam otmu.To je sustina price
Osnova sumnje za ubistvo nepoznat motiv,ubica pa je kriva drzava?I sta cemo sada?Treba da kletem sve redom godinu dana samo ne sebe.Znas li ti prijatelju koliko je neresenih ubistava u Americi koja ima najjacu dijagnostiku i forenziku na svijetu?Neke stvari idu iz porodice, ja u to vrijeme izmedju 3 i 4 spavam kao sav normalan radni svijet. Ovaj mladic sklon tucama je vjerovatno izudaran od generacije ali tesko dokazai.Znas li da mi je jedan dobar poznanik poginuo od prijateljske vatre u ratu zbog mraka i straha na obaracu.Pravda za njega.Ili si mnogo naivan ili nisi dovoljno pratio slucaj, ne znam sta drugo da ti kazem...

Opet pises gluposti ,Taj Milovan Brkic je jedan od postenijih novinara, Radio je sa Vucicevom zenom pa poznaje kakav je Vucic, To sto mu se ocigledno ne dopada i sto misli da je pejder ne znaci da je korumpiran, Kada govori o Vucicevoj bivsoj zeni uvek za nju kaze da je korektna , Jeste cudan novinar umao je da danima prerusen prati politicare po kafanama i

Бркић никад, ни са ким није радио. Нарочито не са Вучићевом женом. Он је радио за оног ко плати, а највише за "земунски клан".

ДаклеМ, антисрпски олош се баш ЗАЛЕТЕО....... пазите само да не промашите и да се не смандрљате...z:D

Ево вам још једне "јуначине" ЖУТЕ БАНДЕ:
SKANDAL! Jeremić došao u Banjaluku da svađa Srbe!

Alo.rs 26.12.2018.
Nova sramota lidera Narodne stranke!

Prvi čovek Narodne stranke i jedan od članova Đilasovog Saveza za Srbiju navikao je da radi protiv svoje zemlje i da se petlja u prljave poslove zajedno sa svetskim tajkunima, moćnicima i zvaničnicima.

Ovog puta, međutim, uradio je možda i najjadniju stvar.

Jeremić je, naime, otišao u Banjaluku da pruži podršku onima koji izazivaju krvoproliće i koji priželjkuju sukob među Srbima, što bi rezultiralo raspadom Republike Srpske.
Podsetimo, u Banjaluci traju protesti i neredi po ulicama. Napadaju policajce i izazivaju žešći sukob, a mnogi neprijatelji Srbije i srpskog naroda naslađuju se svemu viđenom na ulicama Banjaluke.

26.12.2018. • 16:19 Tanjug
Dodik opoziciji u Srbiji: Nemoćni ste u Beogradu, pa se bavite "lešinarenjem" u Banja Luci!

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je očigledno da opozicija u Beogradu nema strategiju, niti bilo šta što bi ponudila Srbiji, pa se bavi "lešinarenjem” povodom događaja koji su 400 kilometara daleko od njih, "ne upoznavajući se sa detaljima i ne želeći da vide svu suštinu".

- Ti ljudi pokušavaju da "zgrabe" bilo koju priliku iz regiona i da to iskoriste da pošalju neke poruke i Srbiji i međunarodnoj zajednici, pa čak i prizivaju međunarodnu zajednicu da interveniše - konstatuje Dodik.

On je tako reagovao na istupanja pojedinih opozicionih lidera u Srbiji, koji su hapšenje roditelja stradalog Davida Dragičevića nazvali "sramotnim aktom", a vlast u Banjaluci - "kriminalnim režimom Milorada Dodika".
Dodik je istakao da je bolno što je stradao mlad čovek i da tuga njegovih roditelja ne može da ne izazove posebne osećaje kod bilo koga, ali tvrdi da prethodnih meseci jedna grupa, izvan zakona i formalnih procedura, organizuje proteste i čak "nasrće" na različite insitucije u Republici Srpskoj.

On je naveo da je sve to bilo tolerisano i da nisu preduzimani nikakvi potezi prema porodici ili bilo kome iz te grupe.
- Sada je tužilašto pokrenulo i tražilo ispitivanje ljudi, jer su nasrnuli na određene institucije i ličnosti, pretili i vređali mnoge ljude, što je tužilaštvo smatralo dovoljnim da pokrene proces prikupljanja dokaza o eventualnom krivičnom ili prekrsajnom delu - rekao je Dodik.

Kako je rekao, Davor Dragičević, otac stradalog Davida, nije se odazvao ni nakon nekoliko poziva i tužalaštvo je dalo nalog policiji da ga privede, "kao i svuda, u svim zemljama sveta, pa i u Srbiji, kada se privede onaj ko se ne odaziva na pozive pravosudnih institucija".

- I samo se to desilo, ništa drugo. I, naravno da su onda skočili razni ''lešinari'', kakvi su i u Beogradu, koji pokušavaju da to iskoriste da pošalju neke poruke i Srbiji i međunarodnoj zajednici, pa čak i prizivaju međunarodnu zajednicu da ovde interveniše - kaže Dodik.

Dodik je primetio da su njihova retorika i ocene gotovo identične onima koje dolaze iz Sarajeva, što njemu govori da se "njihov izvor inspiracije nalazi na jednom mestu", jer se, kaže, i u Sarajevu čuje da treba da intervenišu međunarodni predstavnici.

- To čujemo i od nekih predstavnika u Srbiji. A, nažalost, radi se o ljudima koji su nekada vršili vlast i o kojima bi mnogo stvari moglo da pokaže šta su učinili dok su bili na vlasti. Niko ozbiljan ne može da kaže da je u njihovo vreme funkcionisala pravna država - kaže on.

Zato oni iz frustracije i nemoći u samoj Srbiji, pokušavaju sada da "zgrabe" bilo koju priliku iz regiona i da se navodno obračunavaju sa vlastima ili sa policijama sa drugih prostora, naveo je Dodik.
Istakao je da je Republici Srpskoj veoma stalo do toga da Srbija razume o čemu se radi.

Kako je rekao, bez obzira na činjenicu da je stradao mladić, da tužilaštvo sprovodi istragu, oni koji mesecima pokušavaju od toga da naprave poseban slučaj moraju da se upute u detalje slučaja.
- Treba da vide da je čak i međunarodni advokatski tim koji je bio ovde u Banjaluci, angažovan od strane porodice, na kraju izašao i rekao da nije istina sve što se javno govori o tome. I ponovo se pojave špekulanti i lešinari iz Beograda, koji pokušavaju istom argumentacijom da sada vrate tu stvar, a nisu hteli da se upoznaju ni sa čim… Samo žele poziciju u Beogradu - zaključio je Dodik.

Super ti je, Tako ce da ti bude i u buducnosti, Sam ces da ostanes tamo i sam da setas, ,sve normalno bezi od takve drzave,Nemate suda ,nemate pravde, imate specijalce i rezimsku tv,

Pa ti gledaj BN tv za opoziciju tvoje pravo.Istina je uvjek na sredini ali ovdje vidimo Komsijui koji kaci sve sa BN.Neka kaci demokratija je ali dozvoli da cujes i neku drugu stranu.Da covjek gleda samo BN zakljucio bi kao ti da narod u Banja Luci nema hljeba da jede.A istina je moj ti da ljudi zive normalno sa svim problemima karakteristicnim za Balkan ni manje ni vise.Cak su plate u prosvjeti, zdrastvu policiji,vojsci daleko iznad Srbije.
Cuj ti samo konstatacije nemate suda nemate pravde.Stvarno ste smjehotresni,sve veliki dusebriznici...

Pravica je da se vrnete vi zapadni Srbi, tkoji ste sa vrela KiM i Mkd. migrirali pre 300-400 god....jer Srbe dalje od Gorazda, Srebrenice, Soli, NIJE NI BILO....trebaju nam Srbi za KiM, a u RS ih je 1 mil.

Соли, престоница кнеза Часлава пре 1100 година.

Сребреница, летњиковац Стефана Лазаревића пре 600 година.

Ниш, престоница Рромске кнежевине.

Osnova sumnje za ubistvo nepoznat motiv,ubica pa je kriva drzava?I sta cemo sada?Treba da kletem sve redom godinu dana samo ne sebe.Znas li ti prijatelju koliko je neresenih ubistava u Americi koja ima najjacu dijagnostiku i forenziku na svijetu?Neke stvari idu iz porodice, ja u to vrijeme izmedju 3 i 4 spavam kao sav normalan radni svijet. Ovaj mladic sklon tucama je vjerovatno izudaran od generacije ali tesko dokazai.Znas li da mi je jedan dobar poznanik poginuo od prijateljske vatre u ratu zbog mraka i straha na obaracu.Pravda za njega.Ili si mnogo naivan ili nisi dovoljno pratio slucaj, ne znam sta drugo da ti kazem...
ja sam ti moj stav malopre prilicno precizno obrazlozio,i sto se dalje teme tice tu i zavrsavam.Samo da ti skrenem paznju na jednu sitnicu,ne bi trebao da poredis Banja Luku sa SAD po pitanju neresenih ubistava .Prvo i osnovno ,saglasni smo na forumu da je Amerika kaput i dolar kaput,to je drzava sa najvecom zatvorskom populacijom i visokom stopom kriminala,desetinama puta vecom od proseka u R.Srpskoj.Zato se to ne uporedjuje,poredimo nesto na priblizno jednakim osnovama.Ako zelis da poredis,proguglaj kolika je stopa neresenih ubistava u jednom Salzburgu Renu Ajndhovenu..evropskim gradovima velicine Banja Luke.
Toliko od mene

Ti momce ne kapiras sta se ovde zapravo potencira.Sve i jedan posao koji radis,gledaj da ga uradis bez greske,kako u privatnom zivotu tako i na poslu.Policija i pravosudje ne smu da dopuste manjkavost,nema trapavosti i propusta u radu.Kada neko nastrada nesretnim slucajem,nasilno,...mora da se radi tako da ne ostaje mesta sumnji i malverzacijama.Ja jedino iz medija i wiki mogu da dobijem neke info,koliko su validne ne ulazim u to.O cemu se ovde radi https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/Давид_Драгичевић
aljkavost i trapavost od samog pocetka istrage,namerno ili ne. Cak i da je zaista sam pao, sto je prilicno neverovatno,treba sankcionisati one koji su radili na slucaju kao primer drugima za neko buduce vreme.Sve dok se posao ne bude obavljao krajnje profesionalno,mi cemo ziveti u cenifi.Tebi i ostalima treba da bude jedno jasno,pravo svih vas je da ocekujete da ONI rade svoje poslove maksimalno profesionalno,jer vi ih placate od poreza koji vam otmu.To je sustina price

Suština priče je rušenje Lukača.Rušenje policije Republike Srpske.Rušenje Dodika i na kraju rušenje same Republike Srpske za koju je u zadnjem ratu živote dalo 30.000 najboljih i najhrabriji srpskih sinova.Mnogima se ni grob ne zna.Invalida imamo bezbroj.
E sad će to sve da poništi jedan raspali ludi konobar zbog nerazjašnjene smrti svog sina narkomana.
Pa neće.Veruj mi da neće.Neće krsta mi.Neće dece mi moje.Sigurno neće.

Соли, престоница кнеза Часлава пре 1100 година.

Сребреница, летњиковац Стефана Лазаревића пре 600 година.

Ниш, престоница Ромске кнежевине.

ромале - чабале, Roma.. шанса је да се појаве наследници царских Романових из Русије иначе одоше у пм, већ су дигли споменик шабану... Иначе то на старом руском има потпуно други смисао...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back