Случај Давид Драгичевић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je filijala otporaske cia sekte u novom sadu.

pioniri cankovi

saka jada i bede prodane.

Да - у праву си...... и после када им неко разбије нос ОНДА АРЛАУЧУ и КУКУМАВЧЕ а види шта раде:

26.12.2018. • Srbija Danas
DODIKA NA VEŠALA: Brutalne pretnje predsedniku Republike Srpske osvanule u Novom Sadu

U Novom Sadu osvanule su brutalne pretnje upućene predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ispisane na fasadama kuća.

U porukama se poziva na ubistvo predsednika Dodika rečima:
"Dodika na vešala".

Pretnje Miloradu Dodiku

Na istom mestu osvanuli su grafiti na kojima piše "Pradva za Davida".

Pored oba grafita ispisan je isti znak, odnosno srp i čekić, komunistički simbol z:shock:koji je u ovom slučaju svojevrsan potpis osobe koja je ispisala grafite pretnje.

Za sada nije poznat počinioc koji je uputio brutalne pretnje predsedniku Dodiku.

Suština priče je rušenje Lukača.Rušenje policije Republike Srpske.Rušenje Dodika i na kraju rušenje same Republike Srpske za koju je u zadnjem ratu živote dalo 30.000 najboljih i najhrabriji srpskih sinova.Mnogima se ni grob ne zna.Invalida imamo bezbroj.
E sad će to sve da poništi jedan raspali ludi konobar zbog nerazjašnjene smrti svog sina narkomana.
Pa neće.Veruj mi da neće.Neće krsta mi.Neće dece mi moje.Sigurno neće.

.

Тачно.

Државни удар по рецепту "Мајдана" у Украјини (и тамо је све почело око нове године).

Трг Крајине ће променити назив у Трг Жуте патке.

Сваке године ходочашће у Сребреницу...

.

Poslednja izmena:
Pa i ne baš, već su Srbi na te prostore stigli u isto vreme kad i Hrvati i ostali Sloveni, samo što je Hrvata oduvek bilo šaka jada, pa su irelevantni za celu priču. Srbi su otišli čak do severa Nemačke, a neće na teritoriju preko puta...

Cuj, Srba ima 1 mil u Cikagu, i 400 tisuca u Becu, pa to nisu SRPSKE DRZAVE, pricamo o AUTOHTONIMA i DRZAVI, ne o GASTERBAJTERIMA, kojih je i pre 400god bilo. i Srba na zapad.

I Sasa, Germana, Dubrovcana sa njinim kolonijama Novo brdo, Janjevo, Zvecan.... u Nemanjicku Srbiju, kao rudara, trgovaca

Да - у праву си...... и после када им неко разбије нос ОНДА АРЛАУЧУ и КУКУМАВЧЕ а види шта раде:

26.12.2018. • Srbija Danas

DODIKA NA VEŠALA: Brutalne pretnje predsedniku Republike Srpske osvanule u Novom Sadu

U Novom Sadu osvanule su brutalne pretnje pred

U Novom Sadu osvanule su brutalne pretnje upućene predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku ispisane na fasadama kuća.

U porukama se poziva na ubistvo predsednika Dodika rečima:

"Dodika na vešala".

Pretnje Miloradu Dodiku

Na istom mestu osvanuli su grafiti na kojima piše "Pradva za Davida".

Pored oba grafita ispisan je isti znak, odnosno srp i čekić, komunistički simbol z:shock:koji je u ovom slučaju svojevrsan potpis osobe koja je ispisala grafite pretnje.

Za sada nije poznat počinioc koji je uputio brutalne pretnje predsedniku Dodiku.

.

Какве везе Титова Војводина има са Додиком???

.

5be825ca-1ea0-41d4-9753-03be0a0a0a82-feraget-dragicevic-preview.jpg

Ифет Фарагет наставља свој рат против Срба, сада заступајући ову потурицу Давора.

Од толико српских адвоката, морао је да узме баш Ифета ?

ja sam ti moj stav malopre prilicno precizno obrazlozio,i sto se dalje teme tice tu i zavrsavam.Samo da ti skrenem paznju na jednu sitnicu,ne bi trebao da poredis Banja Luku sa SAD po pitanju neresenih ubistava .Prvo i osnovno ,saglasni smo na forumu da je Amerika kaput i dolar kaput,to je drzava sa najvecom zatvorskom populacijom i visokom stopom kriminala,desetinama puta vecom od proseka u R.Srpskoj.Zato se to ne uporedjuje,poredimo nesto na priblizno jednakim osnovama.Ako zelis da poredis,proguglaj kolika je stopa neresenih ubistava u jednom Salzburgu Renu Ajndhovenu..evropskim gradovima velicine Banja Luke.
Toliko od mene

Da ali nisam ja Ameriku pomenuo zbog toga nego cime raspolaze Tuzilastvo u Americi cime u RS.Umjesto da pozivamo na moderniju forenziku i DNK labaratorij u Banja Luci zbog boljeg i efikasnijeg rada policije a samim tim i Tuzilastva sa prikupljenim dokazima sve vise cujemo kriminalna policija,kriminalna vlast,motivi su upitni tih istih najglasnijih,pogotovo vidimo juce poziv iz Sarajeva za reformu policije.Dakle ovdje vidim neiskrene dusebriznike i zato reagujem i zato pisem na temi nista drugo.Sto se tice Dodika i vlasti zaboli me za njega ali i za Davida i Davora.Po cemu on treba da bude izuzetak i po cemu da pravdam njegovo ocigledno krsenje zakona.To nije dobar pocetak ako zelimo pravnu drzavu nego anarhija.

- - - - - - - - - -

5be825ca-1ea0-41d4-9753-03be0a0a0a82-feraget-dragicevic-preview.jpg

Ифет Фарагет наставља свој рат против Срба, сада заступајући ову потурицу Давора.

Од толико српских адвоката, морао је да узме баш Ифета ?

Taj mu je jedini ostao, pošto su druga dvojica, Srbin i Hrvat, odustali od slučaja, što je takođe prilično indikativno...

Poslednja izmena od moderatora:
Da ali nisam ja Ameriku pomenuo zbog toga nego cime raspolaze Tuzilastvo u Americi cime u RS.Umjesto da pozivamo na moderniju forenziku i DNK labaratorij u Banja Luci zbog boljeg i efikasnijeg rada policije a samim tim i Tuzilastva sa prikupljenim dokazima sve vise cujemo kriminalna policija,kriminalna vlast,motivi su upitni tih istih najglasnijih,pogotovo vidimo juce poziv iz Sarajeva za reformu policije.Dakle ovdje vidim neiskrene dusebriznike i zato reagujem i zato pisem na temi nista drugo.Sto se tice Dodika i vlasti zaboli me za njega ali i za Davida i Davora.Po cemu on treba da bude izuzetak i po cemu da pravdam njegovo ocigledno krsenje zakona.To nije dobar pocetak ako zelimo pravnu drzavu nego anarhija.

.......................... .

Taj mu je jedini ostao, pošto su druga dvojica, Srbin i Hrvat, odustali od slučaja, što je takođe prilično indikativno...
Није то само индикативно, то је апсолутни пораз, онај кога Анто Нобило и Зора Добричанин напусте, завршио је своју причу пред било којим судијом или адвокатом са достојанством. То су двоје адвоката који се не продају за ситне паре.

danas sam čuo ovde da je pokojnik bio neki student generacije , ono , najbolje ocene , smer kvantna mehanika ili nešto gore , uzor svim studentima u srednjoj evropi , uzorno i primereno dete .....i tome slično ......i da su ga zato ubili .
Navodno znaju da je bio narkoman , ali šta to ima veze .

Reko , braćo , sestre , jel mi pričamo i istoj osobi z:mrgreen:

Није то само индикативно, то је апсолутни пораз, онај кога Анто Нобило и Зора Добричанин напусте, завршио је своју причу пред било којим судијом или адвокатом са достојанством. То су двоје адвоката који се не продају за ситне паре.
Какве бре ситне паре, Додик му је доообро платио јер прикривање починиоца свирепог убиства 21-годишњег дечака није шверц Ронхил цигарета..

.

Pogledajte prilog 523750

Вероватно ће Сабахудин и Недим да пруже снажну подршку "борби за слободу" Републике Српске.

.

да да, како да не, зато војводина игра на карађорђевом парку, биће крви до колена..

djurdjevdanurospredic1930_1430840492-1.jpg

Какве бре ситне паре, Додик му је доообро платио јер прикривање починиоца свирепог убиства 21-годишњег дечака није шверц Ронхил цигарета..

Нико не може да потплати Анту Нобила, он има пара више него нека држава.

Blizi mu se kraj a za to vrijeme vas Dodik navlaci i dobija najvecu podrsku u istoriji i to na kraju karijere.Cak sam sve vise misljenja da Pravda za Davida radi za Dodika.

Gotova sam sigurna da onaj lik koga pominju, ona neka opskurna njuška, kao novinar u stvari muti vodu da se ne otkrije šta se zaista dečku dogodilo.

Ako je njegova smrt bila nasilna jedno je sigurno taj lik zna ko su ti ljudi i zato se trudi da sve to odvede u pravcu gde se nikada ne može otkriti.

Čim ima dreke i galame nešto se skriva. A zna se ko pravi buku .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back